A virtuális fogadást potenciálisan jövedelmező hobbinak kell tekinteni

Az internetes fogadások érdekes bevételi forrást jelenthetnek a brazilok számára, amennyiben jól meghatározott stratégiával rendelkeznek az online fogadásokhoz, és ismerik a befizetések módját. A veteránok mindenekelőtt azt tanácsolják, hogy a fogadást szórakoztató és potenciálisan jövedelmező hobbinak kell tekinteni, és soha nem az egyetlen “menekülőszelepnek” a pénzügyi problémák elől.

Az úgynevezett bukmékerek szegmense az utóbbi időben a leggyorsabban növekvő szegmensek közé tartozik a brazil piacon. Valójában az ország az úgynevezett “fogadások” szempontjából az egyik legjövedelmezőbb ország, ahol naponta több ezren teszik meg licitjeiket az interneten keresztül, jelenleg mobiltelefonon keresztül. A legfrissebb adatok szerint a brazilok fogadási kedve öt év alatt mintegy 360 százalékkal nőtt, amióta a tevékenység a nemzeti kongresszus jóváhagyásával és a végrehajtó hatalom jóváhagyásával legális lett.

Brazíliában már több mint 200 fogadóiroda működik, amelyek az új ügyfelek kegyeiért versengenek. A globális óriástól, a bet365-től, a világ vezető cégétől, amely több mint 20 millió felhasználóval rendelkezik minden kontinensen, a hazánkban létrehozott kis fogadókig szédítő a választék. Ha legalább 18 éves vagy, és olyan fogadóirodát választasz, ahol még nem regisztrált valamelyik családtagod, bárki regisztrálhat és nyithat számlát.

A regisztrációkor a cég néhány személyes adatot kér az érdeklődőtől, és azt, hogy jelezze a befizetés preferált formáját, ami lehet például hitelkártya, elektronikus fizetőeszköz vagy akár a népszerű, de a brazilok számára igen drága boleto bancário. Az olyan cégek, mint a már említett bet365, több mint ezer napi eseményt kínálnak legalább 30 sportágban, amelyekre az ügyfelek licitálhatnak. A futball messze nem az egyetlen sportág, amelyre fogadni lehet, bár népszerűségét tekintve továbbra is az első helyen áll.

Ha három évvel ezelőtt még csak a fogadók 30 százaléka volt nő, a legfrissebb felmérés azt mutatja, hogy ez az univerzum ma már a bukmékereknél az összes fogadás 49 százalékát teszi ki. Akárcsak a fociban, és ismét rácáfolva a macsó vagy konzervatívabb nézeteket, a fogadás is “női dolog”!

Ha például okostelefonnal vagy bármilyen más mobileszközzel szeretne fogadni, akkor le kell töltenie az Ön által választott bukmékeri alkalmazást, amit az interneten ingyenesen megtehet. A mai alkalmazások nagyon funkcionálisak, ízlésesek és könnyen navigálhatók, még a hirdetők számára is. Ráadásul a fogadási iparág nagy nemzetközi vállalatai már több tucat nyelvre lefordították alkalmazásaikat, köztük portugálra is, ami a brazil ügyfelek számára nagy előny.

Fontos ajánlás, hogy ne licitáld túl magad, hogy ne kockáztasd a függőséget. A komolyabb bukmékerek a “felelős szerencsejáték” koncepciója szerint dolgoznak, és igyekeznek a felhasználókkal együttműködve korlátozni a napi működésüket. Amikor az ügyfél túllép egy bizonyos összeget, a cég figyelmeztetést ad ki, hogy túllépte a limitet. A bukméker azt is ajánlja, hogy a játékos családjából legalább egy személy mindig legyen tisztában a hálózaton tett fogadásaival.

Vannak már olyan brazilok, akik több mint 15 000 R$-t keresnek sportfogadással. A régi motorosok adnak néhány tippet: ismerje jól a sportágat, amelyre fogadni szeretne, ne csak egy futball-, kosárlabda- vagy más sportmérkőzésre tegyen fel nagy összegeket, hanem egy kicsit több eseményre is, és mindenekelőtt legyen türelmes, és ne adja fel egykönnyen. Mindezt sok józan ésszel és megfigyelőképességgel. Maguk a bukmékerek is rendelkeznek olyan szekciókkal, amelyek az elmúlt időszakban a csapatok és a sportolók teljesítményére vonatkozó adatokkal rendelkeznek. Így bárki minősítheti a fogadását, és nagyobb eséllyel lehet sikeres. Röviden, az online sportfogadás egyre növekvő valóság hazánkban, és itt van, hogy maradjon. Tudni, hogyan használjuk ezt az eszközt a szórakozás és talán néhány extra dollár megnyerése érdekében, olyan művészet, amelyet meg kell és meg lehet tanulni.

tobb: rondoniadinamica.com

Releváns hírek