A 22Bet e-Sportok

Fedezze fel a 22Bet e-Sport élményét! League of Legends, Dota 2, CSGO stb., ismeri ezeket a játékokat? Ezekre a játékokra a 22Bet-en fogadhat. Íme egy áttekintés.

A 22Bet e-Sportok: a szórakozás és a pénznyerés új módja

Akár a 22Bet weboldalán, akár a mobilalkalmazáson regisztrált, közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az e-sportfogadási ajánlathoz. Ez a rész a videojátékok hatalmas katalógusát sorolja fel, amelyek közül legnépszerűbbek a lövöldözős játékok az első személy tekintetéből  és a MOBA játékok (Multiplayer Online Battle Arena). A bukméker széleskörű mérkőzés előtti és élő tudósítást kínál, kiváló szorzókkal, hogy maximális szórakozást és nyereményt nyújtson.

Merüljön el a 22Bet League of Legend világában

Fogadjon a legnépszerűbb MOBA-ra a 22Betnél! A bukméker minden fontos mérkőzésre kiterjed, mint a regionális versenyeken, úgy a nemzetközi bajnokságokra is. Kövesse az európai LEC-et, a kínai LPL-t, a dél-koreai LCK-t vagy akár az észak-amerikai LCS-t. Ragadja meg a bónuszajánlatokat, amelyeket aztán a mérkőzés előtti fogadásokba vagy valós idejű fogadásokba fektethet be, amikor ez Önnek kényelmes!

Fogadja el a 22Bet CSGO kihívást

A világ első számú FPS-ét a 22Bet részletesen befedi. Az ESL természetesen szerepel a programban, számos fogadási lehetőséggel. Fogadhat arra, hogy egy csapat megnyer-e egy mérkőzést vagy egy eseménysorozatot, a meggyilkoltak számára és különböző speciális eseményekre. A nagyobb versenyek idején a 22Bet előre közzéteszi az oddsokat, hogy Önnek lehetősége legyen egy kis elemzést végezni és időben megtenni a fogadásokat.

Nyerje meg a jackpotot a 22Bet Dota 2 játékkal

Ha nagy nyereményekre vágyik, tegye meg fogadásait a Dota 2 The International versenyekre. A kiemelt versenyen kívül számos másodlagos versenyen is részt vehet. Az elérhető fogadási lehetőségek között vannak a standard piacok, mint például a mérkőzések, vagy eseménysorozatok győztesei. Azonban speciális célpontokra is fogadhat. Megpróbálhatja például megjósolni, hogy melyik csapat fogja legközelebb lerombolni a tornyot, vagy elfoglalni az ellenséges bázist. Mint más fogadási területeken, bátran nézze meg az eredményeket, hogy lássa a favoritokat és az esélyteleneket. Tobb: correiodobrasil.com.br

Ha segítségre van szüksége azzal kapcsolatban, hogyan működik az e-sportfogadás a 22Betnél, bármikor kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Releváns hírek