A 22Bet befizetési módszerek

Miután befejezte a regisztrációt a 22Bet-nél, a következő fontos lépés az első befizetés. A klasszikus és a modern szolgáltatásoktól kezdve az oldal számos fizetési módot kínál a kezdeti bankroll felépítéséhez. Ebben a cikkben mindent megtalál, amit a 22Bet befizetési módszereiről tudnia kell.

22Bet Befizetési módszerek: hogyan töltsön be pénzt a számlájára?

Az első befizetéshez először is aktiválnia kell a számláját. Ha ez megtörtént, lépjen a befizetés részbe, ahol látni fogja az összes elfogadott fizetési módot. A szolgáltatások a bal oldali oszlopban különböző kategóriákba vannak besorolva. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy lehetőséget, és követi a megjelenő utasításokat.

22Bet Befizetési módszerek: fizetési módok széles választéka

A 22Bet a fizetési módszerek széles választékát támogatja. A lehetőségek azonban a származási országától függően változnak. A következőkben a bukméker által támogatott fizetési módok főbb kategóriáit ismertetjük.

Elektronikus pénztárcák

Különböző bankok online pénztárcákat hoztak létre, hogy megkönnyítsék az online vásárlást. Idővel használatuk egyre globálisabbá vált, és az e-pénztárcákat ma már számos pénzügyi tranzakcióban használják, amennyiben elfogadják őket. A 22Bet egyike azoknak a cégeknek, amelyek lehetővé teszik ezeket a fizetési módokat, mint a befizetések, úgy a kifizetések esetében. Az elfogadott szolgáltatások közé tartoznak: Perfect Money, Jeton Wallet, Epay és Sticpay. Általánosságban elmondható, hogy az e-pénztárcával való feltöltéshez szükséges minimális összeg 1 dollár, és semmilyen díjat nem kell külön fizetni.

Kriptovaluták

A kriptopénznem vagy a kriptovaluták az elmúlt években egyre elterjedtebbé váltak. Ezek olyan virtuális valuták, amelyeknek nincs fizikai hordozójuk, és amelyeket már nem szabályoz központi szerv. Számos vállalat és magánszemély használja ezt a lehetőséget, köztük a 22Bet is. A bukméker által elfogadott kriptovaluták közé tartozik többek között a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum.

Hitelkártyák

Ez a klasszikus fizetési mód a 22Bet-nél. Az oldal elfogadja a Visa és Mastercard kártyákat. A minimálisan fizetendő összeg, ha ezt a lehetőséget választja, 1 dollár. Ön nem fizet további díjakat.

Fizetési rendszerek

Az első befizetést Payeer és EcoPayz segítségével is megteheti, minimum 1 dollárral. A 22Bet ( mint Bet365 ) nem számít fel Önnek semmilyen díjat.


Releváns hírek