Labdarúgás – élő fogadás az első félidőben

A mérkőzés közbeni fogadás számos stratégia számára nyit lehetőséget. Az egyiket ma bemutatjuk. Egy fogadási taktikáról van szó egy focimeccsre, de csak az első félidőben. Hogy ennek a stratégiának milyen típusai léteznek és mikor ezt a legjobb kihasználni a lehető legmagasabb haszonért, ebben az új cikkben ismertetjük Önöket.

A fogadási stratégia az első félidőre egyike az alapvető típusai közé tartozik az élő fogadásnál.

Aktív foci gólok nélkül

Ennél a fogadási stratégiánál az első félidőre a leghagyományosabb típus a 0,5 gól feletti gólra való fogadás még a félidő lefújása előtt. Egy ilyen szorzó azonban még a meccs elején egyáltalán nem vonzó, így legalább a 20. percig várni kell. Ha ez idő alatt sem éri el a mérkőzés az első gólt, akkor arra fogadunk, hogy az első félidőben legalább egy vagy több gól születik

A stratégiákat azonban nem lehet minden jelenleg elérhető mérkőzésre gyakorolni. Természetesen ideálisak a focimeccsek, melyeket élőben lehet figyelni a tévében vagy a streamen, sokszor közvetlenül a fogadóirodák honlapján, mint a 22bet bukmékernél is. Ha azonban ez a lehetőség hiányzik, akkor legalább a mérkőzés statisztikáiról áttekintéssel kell rendelkeznie. Tehát csak az első ligákra fogadjon, és ideális esetben csak az európai futballra, ahol a mérkőzések közvetítései könnyen elérhetők, és a statisztikák bizalmasak.

Az oka annak, hogy miért csak olyan mérkőzésekre fogadjunk, amelyekről a meccs közben már elegendő információ áll rendelkezésre az az, hogy a mi félidei stratégiánkhoz aktív játékra van szükségünk. Ez a lehető legtöbb lövést jelenti a kapura, sok szögletet és több ígéretes támadó lehetőséget. Csak ebben az esetben tesszük meg az említett “over” fogadást. Ha javítani szeretné a szorzót, és egy kicsit több kockázatot vállalni, válassza a “több mint 1,0 gól az 1. félidőben” lehetőséget. Egy gól esetén a tétet visszafizetik, és a nagyobb gólszerzést érdekes nyereménnyel jutalmazzák a nagyobb szorzónak köszönhetően.

Fogadás az első félidő fejlődése szerint a második felvonásra

Bár a stratégia csak az első félidővel foglalkozik, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne az egész meccsre fogadni. Az első módszerrel ellentétben ezt a fajta stratégiát az első félidő 40. percében kell alkalmazni. Ismét itt ideális a gólnélküli állapot, esetleg egy meglepő eredmény a papíron gyengébb klub javára, amikor nyilvánvaló a lehetőség a fordulatra és az eredmény megfordítására.

Ha a 40.-ik percben 0:0 az állás, és ismét jó futballnak lehetünk tanúi, ahol már csak az utolsó lövés hiányzik a gólokhoz – fogadjunk “overt”! Ezúttal azonban az egész meccsre. Sokkal vonzóbbak lesznek az oddsok, mint a meccs előtt, mert természetesen kevesebb idő jut a gólokra. De ha sok próbálkozást látunk a kapu veszélyeztetésére, ennek a fogadásnak nagy az értéke. A 40. percben azért fogadunk, mert esély van az úgynevezett gólra az öltözőbe. Ugyanis gyakran adódik olyan helyzet, amikor egyike a csapatokból már nem koncentrál annyira a játékra, és már a félidei szüneten látja magát. Ez az oka annak, hogy a gólok gyakran az első felvonás utolsó pillanataiban esnek.

Egy ilyen támadó jellegű mérkőzésen jó választás a gólok számára tett fogadás, például a 60. vagy 75. percig. Ebben az esetben egyszerűen fogadjon a gólok számára, amelyeket ebben az időben szereznek. Ha az első félidőben nem esik gól, akkor nagyon valószínű, hogy a heccelt csapat új motivációval vág neki a gyepnek, és rögtön a második felvonás elején megszerzi a gólt. Ezt főleg akkor használja ki, ha az outsider megvédte az első félidőt gól nélkül, de a favorit egyértelműen uralta a játékot. Így például, ha az egyik klub minden erő kimerítésével megvédi a gólnélküli félidőtl, akkor elég valószínű, hogy már a második félidő elején esik a gól.

Releváns hírek