Egyszerű fogadási rendszer az NHL-re a mérkőzés favoritja alapján

A fogadási rendszerek nagyon népszerűek a fogadók körében abból az okból, hogy viszonylag egyszerű útmutatót adnak nekik ahhoz, hogyan kiválasztani a tippeket. A fogadási rendszerek pontosan megmondják, hogy kire, mikor és mennyit kell fogadni, ami ennél a fogadási rendszernél is így van.

Ez a fogadási rendszer a győztest a korábbi és a jövőbeli mérkőzések alapján ajánlja kikeresni. Ezt a fogadási rendszert egy külföldi csevegőn találtam. 2020-ban, a stratégia szerzője +20 egység profitot ért el vele, 2021-ben pedig -7 egységet. Hogy mi az az egység, azt az előző cikkekben megtudhatja. Aki nem találná meg a cikket, azoknak csak egyszerűen annyi, hogy egy egység egy bizonyos meghátározott pénzösszeg, amelyet mindenki a saját bankrollja szerint határoz meg. És az szerint, hogy milyen bizalmat adunk a tippnek, annyi egységgel fogadunk. Persze, eltérek egy kicsit a témától, a bankroll fontosságát is külön cikkben megmagyaráztam. Ezekből is látni, milyen fontos elméletileg felkészülni, ha valaki komolyan szeretne foglalkozni a fogadással és legalább szerény hasznot termelni ezzel a tevékenységgel. 

A fogadási rendszer, amelyet ma bemutatok, az NHL-ben működik. Egészen jó eredményeket lehet elérni vele más tengerentúli sportágakban és ligákban, mint például az MLB-ben, az NBA-ben és az NFL-ben is, amelyekben meglehetősen jól teljesít.

Hogyan fogadni?

Ez a fogadási rendszer nagyon egyszerű. Alapvetően olyan csapatokra választunk fogadásokat, amelyek favoritok egy idegenbeli mérkőzésen, és amelyek az előző idegenbeli mérkőzésen is favoritok voltak, és még egy mérkőzés vár a csapatra idegenben.

Ez azt jelenti, hogy a Minnesota és a Tampa Bay közötti mérkőzésen a Tampa Bay győzelmére 1,80 az odds, míg a Minnesota győzelmére 2,00 az odds. Tehát megnézzük, hogy milyen volt a Tampa Bay előző idegenbeli mérkőzésének a szorzója, és azt láthatjuk, hogy az Arizona ellen játszottak, és ő volt a szorzó szerint (1.60) a favorit. És végül megtudhatjuk, hogy a Tampa a következő meccsét idegenben játssza. Ebben a helyzetben Ön aztán a győzelmére fogad, mert megfelel mindegyik fent említett feltételnek.

Nyitó vs. záró szorzók

Annak megállapításához, hogy egy csapat az előző mérkőzés favorita volt-e, a záró szorzót kell kihasználnia, azaz a közvetlenül a mérkőzés kezdete előtt közzétett szorzót. Ezek a szorzók sokkal jobban mutatják a csapatok jelenlegi erejét, mint a nyitó szorzók, azaz az első kiírt szorzók.

Következtetés

Ez a fogadási rendszer egy nagyon egyszerű stratégia, amely segít meghatározni egy mérkőzés favoritját az előző és a következő mérkőzések alapján. Ennek a fogadási stratégiának a külföldi csevegők szerint a legtöbb amerikai TOP bajnokságban működnie kell, másrészt azonban nem egy végső fogadási útmutatónak kell tekinteni, hanem inkább egy tippnek arra vonatkozóan, hogy hogyan válasszuk ki azokat a mérkőzéseket, amelyekben megjelenhetne a fogadás az értékkel (value bet), amelyről már szintén volt cikk közölve. Ilyen fogadásokak a 22bet fogadóirodánál lehet kötni.

És éppen az értéknek kellene minden fogadás középpontjában állnia, bármilyen fogadási stratégiát is alkalmaz.

Vidám Szilvesztert kívánunk, és minden jót a jövő évben, beleértve a sikeres fogadást is! Sok szerencsét!

Releváns hírek