22Bet nyerőgépek

Pokolian jól fogja érezni magát a 22Bet kaszinóban. Csak a 22Bet Slots szekcióban több, mint száz izgalmas játék található, hatalmas nyerési lehetőségekkel. Nézzük őket meg.

22Bet Slots: játékok hatalmas gyűjteménye

A 22Bet több, mint húsz virtuális nyerőgép-fejlesztővel dolgozik együtt, köztük az 1x2Gaming, Aiwin Games, Bbin, Belatra, Betsoft, 7 Mojos, Bet365, Caleta Gaming, Charismatic Slots, Concept Gaming, Dragoon Soft, Endorphina és Eurasian Gaming. A játékkönyvtárban több száz különféle témájú nyerőgép található, a gyermekmeséktől kezdve az ősi civilizációkig, gyümölcsökig, állatokig, mélytengeri felfedezésekig, stb. A nyerőgépek különböző változatokban készülnek: három vagy öt tárcsás, klasszikus vagy progresszív… Az animációk kiválóak, és teljesen beleélhetik magukat a játékba.

Hogyan találhatok egy nyerőgépet a 22Bet Kaszinóban?

Ha már a 22Bet hivatalos weboldalán van, irányítsa a kurzort a fő menüsor “Kaszinó” szakaszára a főoldal tetején található menüsorban. Megjelenik a ‘Slots’ választási lehetőség, és egyszerűen kattintson rá, hogy hozzáférjen az oldalon elérhető nyerőgépek választékához. A játékgépek rendezéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy használja a bal oldali táblázatban található szűrőket. Ha már egy adott címre gondol, ezt egyszerűen írja be a keresősávba.

A szűrők használata

A 22Bet számos eszközt kínál, hogy segítsen megtalálni, amit keres a nyerőgépek széles gyűjteményében. A bal oldali táblázatban kattintson az “Újdonságok” menüpontra, hogy megnézze a platform legújabb játékait. A “Népszerű” szűrő lehetővé teszi, hogy a nyerőgépeket aszerint rendezze, hogy mennyire népszerűek a felhasználók körében. Bizonyos mértékig elmondható, hogy a népszerű játékok a legjövedelmezőbbek (az Anunnaki Könyv, a Zombie Town, a Joker, a Maya Book Multi Choice és a Seven Seven Seven jelenleg nagyon sikeresek). Van egy “Jackpot” szűrő is, amely a nyeremény értéke szerint rangsorolja a nyerőgépeket.

Ha egy adott stúdió játékait szeretné tesztelni, válassza ki a fejlesztőt a szűrőtábla alján megjelenő hosszú listából.

Rangsorolja a kedvenceit

Ha regisztrált a 22Bet-nél, lehetősége van arra, hogy a “Kedvencek” szűrőn keresztül listázza a kedvenc nyerőgépeit. Így nem kell minden bejelentkezéskor megkeresnie a kedvenc nyerőgépeit.


Releváns hírek