TOP 8 legrosszabb fogadási szokás (2. rész)

Folytatjuk a cikkünket a rosz fogadási szokásokkal, még négyet mutatunk be a második részben, ami nem jelenti azt, hogy nem létezik már több. Minden tapasztaltabb fogadó biztosan hozzá tudna sorolni még néhányat. A lényeg az, hogy tanuljunk ezekből a hibákból, még ha a saját kárunkon is. Mindig jobb, mint figyelmen kívül hagyni. 

Másokat hibáztat a veszteségeiért

Ez egy általános fogadási gyakorlat. Egy ágazatra specializálódott, például a jégkorongra fogad. De annak érdekében, hogy bővítse portfólióját, és fogadni tudjon akkor is, amikor nem játszsnak jégkorongot, máshol is keres fogadásokat. Például a fogadási barátainál, akikben megbízik, különböző fogadási fórumokon stb.

Amint rátalál egy tippre, alaposan mérlegeli, majd ezután fogad. De ha veszít, az első neheztelési hullám azokra megy, akiktől ezt a tippet kapta. És ez nagyon rossz. Ezzel ugyanis a saját ítélőképességét alázza meg. Ahelyett, hogy vakon vádol, inkább válaszolnia kellene arra a kérdésre, hogy a fogadás valóban téves-e volt. És esetleg találja meg a módját annak, hogyan kerüli el a jövőben az ilyen hibát.

Pótolja a vesztességeket

Egy abszolút tuti tippet nézett ki magának, de valamilyen okból ez nem jött be. Pénzt veszít, de a fejét is. És így azonnal fogad egy olyan mérkőzésre, amelyre általában nem fogadna, vagy kétszer annyi tétet, mint amit megszokott – mégpedig egyetlen céllal – hogy gyorsan pótolja a vesztességét.

Ha megfontolja, teljesen világos, hogy ez a cselekedet nem vezet a sikerhez. Forró fejjel azonban ezt csak nehezen magyarázza meg magának. Ezért fontos dolgozni a saját pszichéjén. A siker kulcsa az önuralom képessége.

Alkalmazkodni a többséghez

Ha nem tudja, mire fogadjon, akkor enged az emberek többségének, és fogad a győztesre – egy nagy klubra, amely sikeres, és amelyet mindenki szeret. Sajnos általában nem talál értéket az ilyen fogadásoknál. És valójában ez az egyetlen probléma.

A fogadásnál mindig a saját fejét kellene használnia. És mindig válaszolnia kellene arra, hogy van -e értéke a fogadásnak. Természetesen nem állítjuk, hogy a favorit győzelmére fogadni téves. Csak figyelmeztetjük, hogy néha jobb szembenézni a nyilvánossággal, és fogadni az outsiderre. 

Csak egyetlen csapatra vagy sportágra fogad

Némelyik fogadó csak kiválasztott csapatokra, ligákra vagy sportágakra fogad. Vannak olyanok is, akik nem engednek egy rosz szót szólni az élő fogadásra. A legtöbb ilyen fogadónak jó oka van erre. Tartják magukat a régi kerékvágásba, mert jól tudják, mit várhatnak.

Ha azonban nem biztos abban, hogy ezek a csapatok vagy bajnokságok kínálják a legjobb fogadási lehetőségeket, akkor egy ilyen megközelítéssel erre ráfizethetne. Előfordulhat, hogy egy másik bajnokság / sport / csapat sokkal jobb értéket tud nyújtani, így a fogadással ezekre nagyobb nyereséget érhet el. Ebben az esetben meg kellene fontolnia a megközelítésének a megváltoztatását, vagy esetleg besorolni más fogadást is a repertoárjába. Ehez kiváló feltételek vannak a 22bet fogadóirodánál. 


Releváns hírek