TOP 8 legrosszabb fogadási szokás (1. rész)

Még a világ legjobb fogadói is rendelkeznek rossz szokásokkal. A hétköznapi tippelőktől eltérően azonban tudják, hogy ezek megvannak, és nem haboznak időben megszabadulni tőlük (vagy legalábbis elnyomni őket). Ennek eredményeképpen nyereségesek lehetnek, mivel, mint ez ismert, minél kevesebb hibát követ el a fogadáskor, annál több pénz van a zsebében.

Ha valaki figyelmezteti Önt valaki vagy valami létezésére, az hatással van az emberekre – a jövőben maguk is észre fogják venni ezeket az embereket / dolgokat / szokásokat. És ezért jött létre ez a cikk is. Úgy döntöttünk, hogy felhívjuk a figyelmet 8 elterjedt fogadási szokásra, amelyek nem kívánatosak. Hisszük, hogy ennek köszönhetően képes lesz azonosítani ezeket a szokásokat, például az Ön viselkedésében is, ami segít megszabadulni tőlük. Ez jobb eredményekhez és általános elégedettséghez vezethet Ön és a környezete számára is. A cikkünk első részében az első négy szokást mutatjuk be Önnek. 

Cél nélküli fogadás

Ha nem tudja, mit szeretne elérni a fogadással, akkor valószínűleg semmit nem is fog elérni. A cél nagyon egyszerű lehet, például azt a célt tűzi ki, hogy a Premier League fogadásaira fog specializálódni. A cél azonban az is lehet, hogy olyan módon fog fogadni, hogy fütyülhessen a munkára. A siker alapja bármilyen cél, mert amikor nincs célja, csak céltalanul szórja a pénzt – fogalma sincs, mikor és mennyi pénzt kivenni, mikor és mennyi pénzt fogadni, stb.

Túlbecsüli a képességeit

Valószínűleg mindannyiunkkal ez megtörtént a fogadási gyakorlatunk elején – néhányszor nyertünk egymás után, és hirtelen rabja lettünk az érzelmeinknek, hogy ez mindig így lesz. Ugyanakkor néhányan biztosan gondolkodtak azon is, hogy otthagyják a szakmájukat, és trópusi szigetekre költöznek, ahol igazán élvezni tudnák a fogadásokból származó pénzt.

Ilyen megfontolások után bizony kellemetlen kijózanodásnak kellett jönnie, mert mint köztudott, minden kiváló sorozatot egy sor vesztes egyensúlyoz. Tehát legközelebb el kellene hagyni az egóját, és állandóan ismételgetni, hogy csak olyan jó, amilyen jó a következő fogadása. Ha erre nem lesz képes, akkor problémái lesznek a fogadással.

Mérsékeli igényeit az Ön feltűzéseiből

Régebben napi 5 órát ült az interneten, és fogadáselemzést végzett. Ilyen módon jelentős sikereket ért el, a pénz elkezdett felhalmozódni a számláján. És amikor a csúcson volt, lassítani kezdett az igyekvéseiben. Találgatott módszereket, hogyan egyszerűsíteni a munkáját. Itt -ott egyszerűen csak ráfütyült egy-egy olyan tevékenységre, ami régen magától értetődő volt. És végül rájött, hogy már nem olyen sikeres.

A legjobb esetben a nyereség egy részét elveszíti, a rosszabb esetben a nullára jut. Akárhogy is, ez biztosan nem az, amit el akar érni. Ezért felejtse el a lustaságot, mert egyedül csak az aktív megközelítés hoz gyümölcsöt. Ezt gyakorolhatja a 22bet fogadóirodánál, vagy akár a 20bet, 1xbet, vagy Betwinner-nél.

Rezignált a haladására

A fogadások világa folyamatosan fejlődik. Új technológiák és trendek beszélnek bele, amelyekben Önnek, mint fogadónak, feltétlenül jártasnak kell lenni. Ellenkező esetben jelentős előnyt veszít a fogadóirodákkal szemben, ami olyan luxus, amelyet még a legjobb fogadó sem engedhet meg magának.


Releváns hírek