Odds fogadások – néhány információ a sportfogadásról 1. rész

Két részben cikket hozunk Önnek a  fogadásokról a szorzókkal, másképen oddsfogadásokról. Leggyakrabban a sportfogadások jutnak mindenkinek az eszébe, ha az oddsfogadásokról van szó. Az odds fogadások egyre népszerűbbek, de más modern trendektől eltérően hosszú évek fennállása után sem veszítik a pozicióit. Az oddsfogadás állandó, amely itt volt, itt van és lesz itt velünk, ugyanolyan vagy nagyobb mértékben, mint ma.

Az odds fogadások egyre népszerűbbek.

Az oddsfogadások az életünkbe sok szórakozást hoznak, valamint lehetőséget nyújtanak egy életet megváltoztató nyeremény elnyerésére. A kitartóbb egyének számára, akik az elhatározásuk szerint egy kicsit mélyebbre mennek, akkor a fogadások nemcsak hatalmas izgalmat, hanem megélhetést is jelentenek.

Ebben a cikkben átfogó információkat nyújtunk az oddsfogadásokról, valamint a fogadásokat befolyásoló témák áttekintéséről. Emellett nem kezdhetünk mással, mint a definiciójával.

Mi az oddsfogadás?

Az oddsfogadások olyan tevékenységek, amelyek során az emberek arra fogadnak, hogy egy bizonyos helyzet áll elő a céllal pénzt nyerni. Minden fogadáshoz egy előre meghatározott szorzó van kötve. Az oddsfogadás keretében fogadhat egyes eseményekre a sport találkozón, vagy például a szenátusi választások alkalmával.

Az oddsfogadásban mindig két fél vesz részt. Régiónkban általában a fogadóirodáról van szó, amely kínálja a szorzókat és fogadja el a fogadásokat, és maga a játékos, aki elfogadja a szorzókat és fogadásokat köt az adott fogadási lehetőségekre. Külföldön tovább látható az egyes fogadók közötti fogadások kötése fogadási tőzsdék által. Ugyanakkor a fogadási tőzsdék feladata, hogy összehozzanak két fogadót, akik érdekeltek abban, hogy bizonyos szorzókkal ellentétes lehetőségeket fogadjanak.

Ki vehet részt az odds fogadásokban?

Magyarországon az oddsfogadásokon mindenki részt vehet, aki betöltötte a 18. -ik életévét, és aki jogos a jogi cselekmények végrehajtására. A politikailag kitett személyek és a kirekesztett személyek nyilvántartásába bejegyzett személyek szintén ki vannak zárva ebből a csoportból.

Mire lehetséges fogadni?

Az odds fogadást néha összekeverik a sportfogadással, mert a sportfogadás a leggyakoribb az emberek között, azonban ez helytelen. Az oddsfogadás lehet sportfogadás, valamint társadalmi eseményekre való fogadás, vagy fogadás a devizák vagy az áruk piaci alakulására.

A társadalmi fogadások, illetve a valuták és áruk árának alakulására vonatkozó fogadások kínálata azonban korlátozott, főleg a kisebb érdeklődés miatt. A legszélesebb kínálatot a szorzókból így a sporteseményeknél találja meg, és emellett igaz, hogy minél nézettebb az esemény, annál szélesebb ajánlatot hoz Önnek a fogadóiroda. Olyan kis futballversenyek esetén, mint a Második Belorusz Liga, örülhet, ha fogadhat a meccs eredményére, vagy over/ under lehetöségekre a gólokra, míg a széles körben nézett Bajnokok Ligája mérkőzései esetén minden bizonnyal kap egy csomó kiegészítő fogadást, mint például a fogadás a kártyák számára, a szögletek számára vagy a gólszerzőre.

Hol fogadhatok?

Magyarországon csak olyan fogadóirodákban lehet fogadni, akiknek engedélye van a területünkön szolgáltatásnyújtásra, online vagy kőfiókokban. Jelenleg csak néhány fogadóiroda működik Magyarországon, miközben a legnépszerűbb külföldi fagadóirodák a 22bet, 20bet, 1xbet, esetleg a Betwinner is.


melbet Portugal

Releváns hírek