Miért kellene vezetnie fogadási jegyzeteket? (2. rész)

Az erős és gyenge oldalak felkutatása

Kétrészes cikkünk első részét az erős és gyenge oldalak megtalálásának elemzésével fejeztük be, és pontosan itt szeretném folytatni a második részben a cikkemet.

Először is elsősorban azokra a területekre koncentrálhat, amelyekben sikeres szokott lenni. Ha olyan sportokra fogad, amelyekben sikerei vannak, több nyereséget várhatna. Legalább csökkentenie kellene a veszteségeit.

Esetleg elemezhetné azokat a területeket, ahol nem olyan sikeres. Például, ha nem túl sikeres a fogadásokban a teniszre, akkor megnézheti az erdményeit ebben az ágazatban, és megpróbálhatja megtalálni, hogy hol követi el a legnagyobb hibákat. Ennek nem kell könnyűnek lenni, de ha elegendő időt szán erre, képesnek kellene lennie felismerni a hibát. Ha a fogadási jegyzetei minden fontos információt tartalmazni fogják, akkor sokkal egyszerűbb lesz a helyzete.

Új stratégiák és rendszerek megítélése

Még akkor is, ha a sportfogadást inkább szórakozási formának tekinti, mint pénzkereseti módnak, határozottan a lehető legjobb eredményeket szeretné elérni. Lehet, hogy nem bánja, hogy pénzt veszít, de valószínűleg inkább nyer ehelyett. Ebben az esetben mindig törekednie kellene javítani az eredményeit bármilyen lehetséges módon.

A fogadási eredmények javításának egyik módja az új stratégiák és rendszerek tesztelése. Ahhoz, hogy Önn a lehető leghatékonyabb legyen, jegyzeteket kellene vezetnie. Ez az egyetlen módja kideríteni, hogy ezek a stratégiák hatékonyak -e. Ha nagyon jó eredményeket ér el valamelyik stratégiával, akkor ezzel mindenképpen folytatni szeretné. Ha nem, akkor itt az ideje feladni ezt a stratégiát, vagy kitalálni esetleges kiigazításokat. Ismét érvényes, ha vezeti a fogadási jegyzeteket, ez egyszerűbb lesz Önnek.

Utasítások a hasznos fogadási jegyzetek vezetéséhez

Mint említettem, a fogadási jegyzetek vezetése egyáltalán nem nehéz. Mindössze annyit kell biztosítania, hogy az Ón jegyzetei pontosak és a lehető leghasznosabbak legyenek. Legalább a következő információkat kellene feljegyeznie:

Fogadás kiválasztása

Fogadás összege

Szorzó

Eredmény (győzelem / vereség)

Megtérülés (az esetben, ha nyer)

A jegyzetek vezetésének a legegyszerűbb módja a Microsoft Excel táblázatkezelője, ahová hozzáadhatja ezeket az információkat, és a megadott kulcs szerint hagyni automatikusan kiszámítani minden megillető adatot.

Ideális esetben azonban még a következő információkat kellene befoglalnia a táblázatba:

Sport

Esemény / verseny / bajnokság

Fogadás típusa

A fogadás okai

Ezzel a móddal a fogadásokat kategóriák szerint rendezheti, ami sokkal jobban lehetővé teszi látni, hogy hol éri el a legjobb eredményeket. Például gyorsan tud információhoz jutni egy -egy sportág fogadásáról vagy egy bizonyos típusú fogadásról. Ez nagyon hasznos annak elemzéséhez, hogy hol veszít vagy nyer a legtöbbet.

A fogadási okok rögzítésével valóban részletes elemzést végezhet. A szabadidős fogadók valószínűleg nem foglalkoznak ezzel, mivel ez időigényes. Ha azonban valóban sikeres akar lenni, ez a jegyzet nagyon hasznos lehet. Az eredmények elemzése alapján a fogadások okait  elemezve, világosabb képet kaphat arról, hogy mit csinál jól, és mi a rossz…, ami ismét lehetővé teszi az Ön számára megfelelő fogadási stratégiák létrehozását és beállítását, amelyek az Ön javára dolgoznak. Például a 22bet-nél is. 


melbet Portugal

Releváns hírek