Winline

Winline →Winline →


Ami a sportfogadást illeti, Oroszország az egyik legkiegyensúlyozottabb piac a világon. A Winline bukméker, amely Moszkvában nyitotta meg első fiókját, rendkívül népszerű sok felhasználó körében. A Winline terjeszkedése 2009 óta igazi erőmű, a szolgáltatások és referenciák minősége alapján ítélve. Mára az oldalnak sikerült megnyernie az Ukrajnából, Kazahsztánból és Fehéroroszországból érkező fogadókat. Néhány kisebb hiba ellenére az oldal naprakész, és mindent megtesz azért, hogy tartós kapcsolatot ápoljon ügyfeleivel.

▶️ A Winline egy pillantással

Összességében a Winline platform egyszerű, de tökéletesen strukturált megjelenéssel rendelkezik. A súgószekció és a személyes fiók mellett a kezdőlap tetején megjelenik egy link a Windows alkalmazáshoz. A bal oldalon a sportágak listája látható. Ezek gyorsabban elérhetők, ha a Kedvencek részleghez adjuk őket. Középen a fogadási táblázatok találhatók, beleértve a nap mérkőzéseit, az élő fogadásokat és a közelgő eseményeket. Közvetlenül fölötte található a bónuszoknak és promóciós ajánlatoknak szentelt oldal. A FÁK vagy a Független Államok Konföderációjához tartozó országok esetében az oldal automatikusan orosz nyelven fut. A felhasználók leggyakrabban VPN- vagy proxy-szolgáltatásokat használnak a blokkolások megkerülésére.

📃 Működési engedély

A Winline-t az Orosz Föderáció kormánya engedélyezte. Ez a dokumentum tanúsítja, hogy az oldal rendkívül megbízhatóan végzi tevékenységét. Cserébe a bukméker mindent megtesz a biztonsági intézkedések megerősítése érdekében. Azt is meg kell jegyezni, hogy az online fogadásokat a Costa Rica-i Kereskedelmi, Ipari és Gazdasági Minisztérium engedélyezte.

💻 Weboldal és mobilalkalmazás

A Winline két hatékony módot kínál arra, hogy okostelefonról is segítsen fogadásokat kötni. A mobil verzió teljes mértékben reprodukálja a főoldal funkcióit. Ez azt jelenti, hogy a sportágak széles skálájára fogadhat, közvetítéseket nézhet, gyors kifizetést végezhet, és elemezheti fogadási előzményeit. A fogadóiroda egy Android operációs rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazást is kifejlesztett. Ha letölti a programot a mobiltelefonjára, élvezheti az előnyöket, beleértve a visszajátszásokat, az összes fogadási típust, az élő üzemmódot, a hűségprogramot és a non-stop ügyfélszolgálatot.

Winline →Winline →

✅ Regisztrációs folyamat

A Winline-nál két lépésben lehet fiókot létrehozni:

 • Személyes adatainak megadása. Meg kell adnia lakcímét, születési dátumát, teljes nevét, telefonszámát (amelyet SMS-kóddal kell megerősíteni), e-mail címét és jelszavát;
 • Személyazonosságának megerősítése. Ez lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a Winline összes szolgáltatásához. Az ellenőrzött státusz megszerzéséhez igazolnia kell lakcímét és életkorát is, valamint be kell mutatnia egy igazoló dokumentumot. Útlevél, jogosítvány vagy bármilyen más hivatalos dokumentum is elegendő.
Előnyök / hátrányok
 • Országos bajnokságok nagy választéka
 • eSport események elérhetősége
 • Engedély az Orosz Föderáció regisztrátorától
 • A támogatás éjjel-nappal elérhető
 • A bukméker csak oroszokat fogad el
 • Tilos szerencsejáték vagy fogadás a politikára stb.
 • Sportágak kis választéka

🎁 Bónusz rendszer

A Winline nem kínál üdvözlő bónuszt, de a jól kidolgozott “Bónusz Klub” programnak köszönhetően rengeteg felhasználót vonz. A bónuszok az aktivitásodnak megfelelően növekednek. Attól függően, hogy milyen gyakran fogadsz, 1000 rubel vagy annál nagyobb összeg kerül a játékszámládra, valamint egy ingyenes fogadás és 1,3-as vagy nagyobb odds. Az ajánlat korlátlan ideig érvényes.

⭐ Fogadási ajánlatok

Több mint 20 sportág alkotja a Winline fogadási katalógusát. Az események széles választéka, beleértve az eSportokra, a virtuális sportokra és mindenekelőtt az olyan hagyományos sportágakra, mint a labdarúgás, a jégkorong és a kosárlabda fogadásokat. A labdarúgás maximális képviselete az ázsiai és afrikai országok összes versenyét újrafókuszálja. Emellett a statisztikák több mint száz fogadási piacot mutatnak a legnépszerűbb mérkőzésekre, magasabb oddsokkal. Riválisaihoz képest a Winline versenyképesebb a koefficiensek tekintetében, az átlagos mutatók 6% – 7% -os különbözetével. A Winline ügyel arra, hogy számos fogadási lehetőséggel diverzifikálja játékát, az “Egyszerűtől” az “Élő”, az “Expressz” és a “Rendszer” között. A játékoson múlik, hogy meghatározza a fogadás típusát és a sportágat. Egy tisztázó szó a ‘System’ fogadásról: a résztvevőknek legalább 100 rubeles egyenleggel kell rendelkezniük a számlájukon ahhoz, hogy tippelni tudjanak. Ha az élő közvetítések rajongója vagy, akkor most jól jársz. A Winline szinte minden mérkőzés előtti mérkőzést ‘Live’ módban közvetít. Jelenleg az e szekciónak szentelt lista 20 és 30 piacot tartalmaz.

Winline →Winline →

💵 Fizetési módok

A Winline többféle módot kínál a számlája feltöltésére vagy a pénzfelvételre teljes biztonságban. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • QIWI, Yandex Money, Web Money elektronikus pénztárcák;
 • MTS, Megafon, Beeline és TELE2 mobilfizetési rendszerek.

A bukméker nem vesz fel jutalékot a betéti tranzakciók után. A nyeremények kifizetésekor a feldolgozási idő két kritériumtól függ: egyrészt a fizetési rendszer szabályaitól, másrészt a Winline által szabályozott feltételektől. Elvileg egy kifizetési kérelem feldolgozása akár 5 munkanapot is igénybe vehet. Ezen kívül egy táblázat magyarázó listát tartalmaz a tranzakciós módszerekről és a hozzájuk tartozó limitekről.

⏺️ Ügyfélszolgálat

A Winline ügyfélszolgálata a nap 24 órájában működik. Az ügyfélszolgálattal a főoldalon található “Chat” fülre kattintva cseveghet. Kérdését e-mailben is elküldheti a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. A másik alternatíva az oldal telefonvonalának használata az oldalon található telefonszámon.

Winline →Winline →

❓ Gyakran ismételt kérdések a Winline-ról:

✅ Milyen licenc alatt működik a BC Winline?

A Winline bukméker teljesen legálisan nyújtja szolgáltatásait. A működéshez engedélyt szereztek az Oroszországi Szövetségi Adószolgálattól, amelyet rendszeresen megújítanak. Így a portál vagy a PPP minden felhasználója megvédheti jogait a helyi bíróságokon. Ez egy nagy előny, amely kompenzálja a fogadóirodák számos hiányosságát.

💵 Milyen bónuszt ad a Winline kezdőknek?

Fiók létrehozása után a Winline felhasználók bónuszt kaphatnak ingyenes fogadás formájában. A mérete a játékos szerencséjétől függ. A bónuszt véletlenszerűen generálja az irodai szoftver. Ezt követően a jutalmat egyedi fogadásokban vagy kombinációkban kell megforgatni az oldalon leírt séma szerint.

📱 Honnan lehet letölteni a Winline mobilalkalmazást?

Azok a felhasználók, akik hozzászoktak ahhoz, hogy telefonon és táblagépen fogadjanak, használhatják a Winline mobilalkalmazást. Két operációs rendszerre lett kifejlesztve – Android és iOS. Az alkalmazás Androidra és iPhone-ra letölthető a fogadóirodák webhelyéről. Ezután telepítenie kell a portálon leírt utasítások szerint.

💳 Hány fizetési módot támogat a Winline?

A Winline (Winline) bukméker több mint 10 szolgáltatást kínál a felhasználóknak pénz befizetéséhez és számlájukból történő kifizetéséhez. Ez lehet banki átutalás, kártyás fizetés, fizetési rendszerek, elektronikus pénztárca. Befizetését fogadási pontokon és önkiszolgáló terminálokon is feltöltheti. A hangsúly elsősorban a helyi fizetési lehetőségeken van.


Winline FR Winline Portugal Winline RU Winline λλαδα Winline AL Winline AM Winline BY Winline MK Winline MN Winline HU Winline RS Winline UA

Bónusz 10 000 rubel ingyenes fogadás formájában

Regisztráció Regisztráció