Superbet

A 2008-ban alapított Superbet Közép- és Kelet-Európa egyik legelismertebb fogadási oldalának számít. Ez a romániai születésű platform két egymást követő évben többször is elnyerte a legjobb sportfogadási szolgáltatónak járó díjakat. Emellett Kelet-Európa legjobb fogadási márkájaként is elismerték. A Superbet mindenekelőtt számos eszközének köszönheti hírnevét. Az oldalnak azóta több millió sportrajongót sikerült megnyernie promóciós ajánlatainak, bónuszkampányainak, hihetetlen esélyeinek és kivételes fogadási piacainak köszönhetően.

Működési engedély

A Superbet a Superbet Interactive Limited szabályozó szervezet felügyelete alatt működik. A web is megszerezte a szükséges hatóságokat és engedélyeket ahhoz, hogy legális szerencsejáték-szolgáltatóként működhessen. A bukméker ma a máltai kormány által kiadott C75273-as számú engedély alapján működik. A szabályozó hatóságok szigorúan ellenőrzik a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak biztonságát, a megbízhatóság garanciájaként.

Mobil alkalmazás

Az androidos eszközökre készült mobilalkalmazás mellett a Superbet az iOS operációs rendszerrel kompatibilis szoftvert is kifejlesztett. Ennek az eszköznek köszönhetően a mobiltelefon-tulajdonosok kedvükre böngészhetnek, kihasználhatják az oldal összes funkcióját és fogadásokat köthetnek. Egyszerűen töltse le a programot az Apple Play Store-ból.

Felhasználói regisztráció

A Superbetre való regisztrációhoz választhat, hogy a mobilján vagy a hivatalos platformon keresztül hoz létre egy fiókot. A folyamat során meg kell adnia néhány alapvető információt, többek között a teljes nevét, teljes lakcímét, érvényes e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát. Az egyszerűség kedvéért használjon kevésbé bonyolult kifejezéseket a hozzáférési adatainál. Hasonlóképpen ügyeljen arra, hogy regisztrációkor ellenőrizze adatai hitelességét. Ha ezeket a lépéseket elvégezte, a Superbet összes szolgáltatását igénybe veheti. A bukméker feltételei szerint csak 18. életévüket betöltött játékosok regisztrálhatnak az oldalon. Hasonlóképpen, a márka szigorúan tiltja a tagoknak, hogy további könyvtárat kezeljenek. Bármilyen szabálysértés automatikusan a fiók felfüggesztését eredményezi.

Bónuszok és promóciók

Függetlenül attól, hogy mekkora a fogadási büdzséje, a Superbet lehetőséget kínál arra, hogy szerencsét csináljon. Csábító ajánlatok egész sora várja Önt, amint csatlakozik. A legérdekesebb bónuszok közé tartozik :

  • A kezdeti befizetési bónusz. A Superbet 100%-os bónuszt biztosít az új előfizetőknek, amint regisztráltak. A bukméker a minimális befizetési limitet 20 dollárban vagy ennek megfelelő összegben határozza meg helyi valutában. A nyeremény akár 200 dollár is lehet;
  • Barátot ajánlani bónusz. Az alapelv az, hogy meg kell hívni egy vagy több barátot, hogy regisztráljon és fogadjon a Superbetnél. Minden regisztrált tag után 50 $ vagy ennek megfelelő pénzösszegű bónuszt kap;
  • Cashback a Superbet gólszerzőinek. Az ajánlatra akkor jogosult, ha a játékos választja és sikerül az első és az utolsó gólt lőnie;
  • 100%-os kezdeti bónusz a mobiltelefonok számára. A befizetés összegének 2 és 100 $ között kell lennie, vagy ennek megfelelő összegnek helyi valutában;

Az ilyen típusú bónuszokon kívül a Superbet lehetővé teszi, hogy kihasználja a rendszeres ajánlatokat. Ha új lehetőségeket keres, tartsa szemmel az akciók oldalát, hogy biztosan ne maradjon le.

Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Superbet katalógusában korlátlan sportpiacok széles választékát mutatja be a fogadóknak. Tekintettel az események széles választékára, egy apró fogadás is elég ahhoz, hogy megfordítsa az életed alakulását. Csak a labdarúgás területén több mint 97 mérkőzés áll rendelkezésre a főbb európai bajnokságokban, mint például az angol Premier League, a német bajnokság és az olasz bajnokság. A legtöbb ilyen mérkőzés helyi és nemzetközi eseményekre egyaránt kiterjed. Ezen kívül a tenisz, az asztalitenisz, a kosárlabda, a kézilabda, az amerikai futball, a jégkorong és a rögbi egészíti ki a legnépszerűbb sportágak listáját. Az oldalon található fogadási vonalak között elsősorban a “Money line”, a “Point spread”, a “Totál”, a “Futures” és a “Props fogadások” szerepelnek. E főbb események mellett olyan ritka versenyekre is fogadhat, mint a snooker, a darts, a bowling és az esport, amelyet a Counter-Strike és a Dota 2 versenyek jellemeznek.

A szerencsejátékok rajongói számára a Superbet egy jól felszerelt játékkönyvtárat készített. A kínálatban számos kategóriának szentelt szekciók találhatók, nem feledkezve meg a pókerről és a lottóról sem. A kaszinó területén különféle asztali játékok, köztük a rulett és a blackjack különböző változatai, a legjobb nyerőgépek több fajtája (Jimi Hendrix, Guns ‘n’ Roses, Gonzo’s Quest) és számtalan virtuális játék található. Ha az élő akciók rajongója vagy, a Superbet arra invitál, hogy a játék során valódi osztókkal lépj kapcsolatba. Bármelyik lehetőséget is választja, a Superbetnél a nyerési esélyek nagyon ígéretesnek tűnnek.

Elérhető fizetési módok

A Superbet a társaihoz hasonlóan számos kényelmes módszert kínál a befizetéshez és a pénzfelvételhez a számládról. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a tranzakciókat csak román pénznemben dolgozzák fel. A készpénzen kívül más lehetőségek is rendelkezésre állnak:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Paysafecard előre fizetett kártya;
  • Skrill e-pénztárca;
  • Neteller fizetési rendszer;
  • Banki átutalás.

A Superbet minden egyes befizetés után 2%-os díjat von le, amely közvetlenül a kormány számlájára kerül. A kifizetéseket előzetesen kell kérni a fogadási oldalon, a gyors kifizetés biztosítása érdekében. Az engedélyezett maximális összeg 45 000 RON minden fizetési módnál, kivéve a banki átutalást. Ezúttal ez az érték 50 000 RON-ban lesz meghatározva. A Superbet két módot javasol az összegek lehívására, vagy a licitáló bizottságon (CDA) keresztül, vagy a díjmentes pénzfelvételi bizottságon keresztül. Ha a második alternatívát választja, akkor 24 órás határidőt kell betartania az összeg megszerzésére.

Támogatási szolgáltatás

Probléma esetén a Superbet ügyfélszolgálati csapata mindig készen áll a segítségére. Bármilyen jellegű is legyen a kérése, a tanácsadók készen állnak arra, hogy megfelelő megoldást nyújtsanak Önnek. A szolgáltatással e-mailben, telefonon vagy élő chat-en keresztül léphet kapcsolatba. Azonban, hogy még több időt takarítson meg, használhatja még a GYIK szekciót.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán