Superbet

Superbet →Superbet →


A 2008-ban alapított Superbet Közép- és Kelet-Európa egyik legelismertebb fogadási oldalának számít. Ez a romániai születésű platform két egymást követő évben többször is elnyerte a legjobb sportfogadási szolgáltatónak járó díjakat. Emellett Kelet-Európa legjobb fogadási márkájaként is elismerték. A Superbet mindenekelőtt számos eszközének köszönheti hírnevét. Az oldalnak azóta több millió sportrajongót sikerült megnyernie promóciós ajánlatainak, bónuszkampányainak, hihetetlen esélyeinek és kivételes fogadási piacainak köszönhetően.

📃 Működési engedély

A Superbet a Superbet Interactive Limited szabályozó szervezet felügyelete alatt működik. A web is megszerezte a szükséges hatóságokat és engedélyeket ahhoz, hogy legális szerencsejáték-szolgáltatóként működhessen. A bukméker ma a máltai kormány által kiadott C75273-as számú engedély alapján működik. A szabályozó hatóságok szigorúan ellenőrzik a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak biztonságát, a megbízhatóság garanciájaként.

🤠 Mobil alkalmazás

Az androidos eszközökre készült mobilalkalmazás mellett a Superbet az iOS operációs rendszerrel kompatibilis szoftvert is kifejlesztett. Ennek az eszköznek köszönhetően a mobiltelefon-tulajdonosok kedvükre böngészhetnek, kihasználhatják az oldal összes funkcióját és fogadásokat köthetnek. Egyszerűen töltse le a programot az Apple Play Store-ból.

Superbet →Superbet →

🌎 Felhasználói regisztráció

A Superbetre való regisztrációhoz választhat, hogy a mobilján vagy a hivatalos platformon keresztül hoz létre egy fiókot. A folyamat során meg kell adnia néhány alapvető információt, többek között a teljes nevét, teljes lakcímét, érvényes e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát. Az egyszerűség kedvéért használjon kevésbé bonyolult kifejezéseket a hozzáférési adatainál. Hasonlóképpen ügyeljen arra, hogy regisztrációkor ellenőrizze adatai hitelességét. Ha ezeket a lépéseket elvégezte, a Superbet összes szolgáltatását igénybe veheti. A bukméker feltételei szerint csak 18. életévüket betöltött játékosok regisztrálhatnak az oldalon. Hasonlóképpen, a márka szigorúan tiltja a tagoknak, hogy további könyvtárat kezeljenek. Bármilyen szabálysértés automatikusan a fiók felfüggesztését eredményezi.

Előnyök / hátrányok
 • Sportmeccsek nagy választéka fogadáshoz
 • Virtuális sportok elérhetősége
 • Két kezdő bónusz választással
 • Mobil alkalmazás elérhetősége
 • A játékosok regisztrációja Romániából és Lengyelországból lehetséges
 • Alacsony fogadási szorzók
 • Társasjátékok kis választéka

⚙️ Bónuszok és promóciók

Függetlenül attól, hogy mekkora a fogadási büdzséje, a Superbet lehetőséget kínál arra, hogy szerencsét csináljon. Csábító ajánlatok egész sora várja Önt, amint csatlakozik. A legérdekesebb bónuszok közé tartozik :

 • A kezdeti befizetési bónusz. A Superbet 100%-os bónuszt biztosít az új előfizetőknek, amint regisztráltak. A bukméker a minimális befizetési limitet 20 dollárban vagy ennek megfelelő összegben határozza meg helyi valutában. A nyeremény akár 200 dollár is lehet;
 • Barátot ajánlani bónusz. Az alapelv az, hogy meg kell hívni egy vagy több barátot, hogy regisztráljon és fogadjon a Superbetnél. Minden regisztrált tag után 50 $ vagy ennek megfelelő pénzösszegű bónuszt kap;
 • Cashback a Superbet gólszerzőinek. Az ajánlatra akkor jogosult, ha a játékos választja és sikerül az első és az utolsó gólt lőnie;
 • 100%-os kezdeti bónusz a mobiltelefonok számára. A befizetés összegének 2 és 100 $ között kell lennie, vagy ennek megfelelő összegnek helyi valutában;

Az ilyen típusú bónuszokon kívül a Superbet lehetővé teszi, hogy kihasználja a rendszeres ajánlatokat. Ha új lehetőségeket keres, tartsa szemmel az akciók oldalát, hogy biztosan ne maradjon le.

⭐ Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Superbet katalógusában korlátlan sportpiacok széles választékát mutatja be a fogadóknak. Tekintettel az események széles választékára, egy apró fogadás is elég ahhoz, hogy megfordítsa az életed alakulását. Csak a labdarúgás területén több mint 97 mérkőzés áll rendelkezésre a főbb európai bajnokságokban, mint például az angol Premier League, a német bajnokság és az olasz bajnokság. A legtöbb ilyen mérkőzés helyi és nemzetközi eseményekre egyaránt kiterjed. Ezen kívül a tenisz, az asztalitenisz, a kosárlabda, a kézilabda, az amerikai futball, a jégkorong és a rögbi egészíti ki a legnépszerűbb sportágak listáját. Az oldalon található fogadási vonalak között elsősorban a “Money line”, a “Point spread”, a “Totál”, a “Futures” és a “Props fogadások” szerepelnek. E főbb események mellett olyan ritka versenyekre is fogadhat, mint a snooker, a darts, a bowling és az esport, amelyet a Counter-Strike és a Dota 2 versenyek jellemeznek.

A szerencsejátékok rajongói számára a Superbet egy jól felszerelt játékkönyvtárat készített. A kínálatban számos kategóriának szentelt szekciók találhatók, nem feledkezve meg a pókerről és a lottóról sem. A kaszinó területén különféle asztali játékok, köztük a rulett és a blackjack különböző változatai, a legjobb nyerőgépek több fajtája (Jimi Hendrix, Guns ‘n’ Roses, Gonzo’s Quest) és számtalan virtuális játék található. Ha az élő akciók rajongója vagy, a Superbet arra invitál, hogy a játék során valódi osztókkal lépj kapcsolatba. Bármelyik lehetőséget is választja, a Superbetnél a nyerési esélyek nagyon ígéretesnek tűnnek.

Superbet →Superbet →

💵 Elérhető fizetési módok

A Superbet a társaihoz hasonlóan számos kényelmes módszert kínál a befizetéshez és a pénzfelvételhez a számládról. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a tranzakciókat csak román pénznemben dolgozzák fel. A készpénzen kívül más lehetőségek is rendelkezésre állnak:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Paysafecard előre fizetett kártya;
 • Skrill e-pénztárca;
 • Neteller fizetési rendszer;
 • Banki átutalás.

A Superbet minden egyes befizetés után 2%-os díjat von le, amely közvetlenül a kormány számlájára kerül. A kifizetéseket előzetesen kell kérni a fogadási oldalon, a gyors kifizetés biztosítása érdekében. Az engedélyezett maximális összeg 45 000 RON minden fizetési módnál, kivéve a banki átutalást. Ezúttal ez az érték 50 000 RON-ban lesz meghatározva. A Superbet két módot javasol az összegek lehívására, vagy a licitáló bizottságon (CDA) keresztül, vagy a díjmentes pénzfelvételi bizottságon keresztül. Ha a második alternatívát választja, akkor 24 órás határidőt kell betartania az összeg megszerzésére.

🆗 Támogatási szolgáltatás

Probléma esetén a Superbet ügyfélszolgálati csapata mindig készen áll a segítségére. Bármilyen jellegű is legyen a kérése, a tanácsadók készen állnak arra, hogy megfelelő megoldást nyújtsanak Önnek. A szolgáltatással e-mailben, telefonon vagy élő chat-en keresztül léphet kapcsolatba. Azonban, hogy még több időt takarítson meg, használhatja még a GYIK szekciót.

Superbet →Superbet →

✅ Népszerű kérdések Superbet:

✅ Milyen licencekkel rendelkezik a Superbet?

A Superbet bukmékeriroda két licenccel rendelkezik a tarsolyában. Az elsőt Románia Nemzeti Szerencsejáték Iroda, a másodikat a lengyel pénzügyminisztérium adta ki. Ezen engedélyek megléte lehetővé teszi az iroda számára, hogy szárazföldi irodahálózatot nyisson, és online szolgáltatásokat nyújtson. Ugyanakkor tilos a világ más országaiból érkező felhasználók regisztrálása a fogadóirodákon.

💵 Milyen bónusz várja az újoncokat a Superbettől?

A Superbet fogadóiroda két kezdő bónusz közül választhat a felhasználóknak. Az első jutalom fogadóknak szól, és eléri a 100 eurót*. A második bónusz a kaszinóban van, és elérheti a 150 eurót*. A jutalom beleszámít a számlafeltöltésbe, és 30 napon belül meg kell fogadni.
*Vagy ennek megfelelő összeg helyi pénznemben.

📱 Van Superbet mobilalkalmazás?

Annak ellenére, hogy a Superbet weboldal kisméretű okostelefon-képernyőre van optimalizálva, a felhasználók hozzáférhetnek egy Android és iOS mobilalkalmazáshoz. Letölthető a szerencsejáték-szoftver-fejlesztők hivatalos piactereiről. Így a program telepítése automatikusan megtörténik, ami kényelmes a felhasználók számára.

💳 Hogyan lehet pénzt befizetni és kivenni egy Superbet számláról?

A fogadóiroda webhelye támogatja az összes népszerű fizetési lehetőséget. Ilyenek a banki átutalás, a Mastercard és a Visa kártyák, a Playsafacard előre fizetett kártyák, a Skrill és a Neteller e-pénztárcák, valamint a Revolut és a PayPal fizetési rendszerek. Ezenkívül a romániai felhasználók a PPP pénztárakat is használhatják pénzátutalások végrehajtására. További részletek a felhasználó személyes fiókjában találhatók.


Superbet FR Superbet Portugal Superbet RU Superbet λλαδα Superbet AL Superbet BY Superbet KZ Superbet MK Superbet MN Superbet HU Superbet RS Superbet UA

Bónusz akár 100 euró fogadásban és akár 150 euró a kaszinóban

Regisztráció Regisztráció