Sportium

A 2007-ben Spanyolországban alapított Sportium ma már több mint 3000 fogadási ponttal rendelkezik országszerte. Bár a márka a spanyol nyelvű világra korlátozódik, sikerült kiterjesztenie tevékenységét más piacokra, például Kolumbiára is. Ma az üzemeltető a világ minden tájáról származó fogadások és sportágak széles választékát kínálja a felhasználóknak. A Sportium a La Liga, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hivatalos szponzora is.

Működési engedély

A Sportium a spanyol szerencsejáték-szabályozó hatóság által kiadott engedély alapján működik. Ez a szerv nagy tapasztalattal rendelkezik a jó hírű szerencsejáték-szolgáltatók tevékenységének felügyeletében és ellenőrzésében. Ezen kívül a bukméker SSL-tanúsítványt használ a weboldalán a kapcsolati paraméterek biztosítására. A megbízhatóság garanciájaként a fogadóiroda ügyel arra, hogy a személyes adatoktól kezdve a felhasználók pénzügyi tranzakcióiig minden tárolt adatot ne hozzon nyilvánosságra. További információért az “adatvédelmi irányelvek” oldalon az egyes játékosok számlájának védelmével kapcsolatos összes intézkedés megtekinthető.

Mobil alkalmazás

A Sportium minden Android és iOS eszközre alkalmas mobilalkalmazást kínál. Egyszerűen válassza az “Alkalmazások” funkciót, és kövesse az utasításokat. A telepítési eljárás némi konfigurációt igényel, különösen az iOS operációs rendszer esetében. Ezt követően a szoftver letöltésekor ki kell töltenie a titoktartási adatokat. Nyilvánvaló, hogy a 18 év alatti felhasználók nem tehetik meg ezt a lépést.

Regisztráció a Sportiumnál

A Sportiumba való regisztrációhoz regisztrálnia kell, és aktív fiókkal kell rendelkeznie. Itt vannak a fiók megnyitásához szükséges lépések:

 • Csatlakozzon a weboldalhoz az URL beírásával ;
 • Kattintson a képernyő közepén található “Regisztráció” gombra;
 • A kezdőlapon található űrlapon adja meg személyes adatait, beleértve a keresztnevét, vezetéknevét, középső nevét, nemét, állampolgárságát és születési dátumát;
 • Várja meg, amíg az ellenőrzési folyamat befejeződik, miután benyújtotta a nagykorúságát igazoló összes dokumentumot.

Bónuszok és promóciók

Akár az üzletben, akár online, a Sportium minden új regisztrálót üdvözlő bónusszal üdvözöl. A jutalom összege megegyezik az első befizetés összegével, de nem haladhatja meg a 100 eurót. Ahhoz, hogy kihasználhassa, a regisztrációt követő 48 órán belül be kell fizetnie, majd a bónuszkódot be kell írnia a “Fogadás bónusz” menüpontba. A Sportium 30 napot ad a fogadások érvényesítésére. Az ingyenes fogadások 7 nap után automatikusan törlődnek. Természetesen az általános feltételek érvényesek. A Sportium az Ön fogadási partnereként számos állandó és szezonális promóciót kínál. Jelenleg az olimpiai játékokra vonatkozó fogadási lehetőségekkel bővül a repertoár. Az ajánlatok többsége hűségprogramhoz hasonló:

 • Club Liga”. A regisztráció után további bónuszokat kap, amelyeket a játékosszámlájára havonta befizetett hűségbónuszhoz (1 €) adnak hozzá. De mindenekelőtt javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit;
 • A “Sportium UNO”, amellyel többek között ingyenes fogadásokat vagy exkluzív nyereményeket nyerhet. A további segítség érdekében töltse le a Sportium alkalmazást a Google Playstore-ból ;
 • A “Sportium Club”. Amint csatlakozol, egy jelentős összeget gyűjthetsz, és menet közben bónuszokat halmozhatsz fel;
 • A VIP klub. Tagként különleges bánásmódban részesül a Sportium részéről. Különleges bónuszok, promóciók és sok más előny vár rád;
 • A “Sportium PRO6 vagy PRO5”. Minden héten próbáljon meg megnyerni egy 100 000 eurós jackpotot, ha sikerül megtippelnie az üzemeltető által javasolt 6 eseményt. A bónuszok a megtippelt események számától függően változnak.

A promóciók egyéb típusai közé tartozik a készpénzkifizetés, Sportium TV, NBA Promo, Euroliga 2 + 1, speciális fogadások és még sok más.

A fogadási és játékpiac

A sportfogadási katalógusnak szentelt oldalon nincs hiány eseményekből. Valójában a Sportium egy jól felszerelt repertoárt készített, és lehetőséget kínál arra, hogy számos sportágra különböző előrejelzéseket tegyen, figyelemre méltó esélyekkel. Megtalálja a legnépszerűbb sportágakat, mint például a labdarúgás, amerikai foci, ausztrál foci, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz, jégkorong, röplabda, rögbi, ökölvívás, krikett és még sok más. Vannak ritka eseményeken alapuló versenyek is, például golf, sakk, snooker, tollaslabda és autóversenyzés. Összességében különböző eseményekből származó esélyeken alapuló fogadási margók vannak. A kifizetési, fogadási és élő közvetítési funkciók a Sportium fő eszközei, amelyek mind az alkalmazáson keresztül, mind a weboldal mobil verzióján keresztül elérhetőek. Most egy kis változatosság a szerencsejátékoknak szentelt területen. A Sportium lehetővé teszi, hogy újra átélje egy valódi kaszinó érzéseit, bárhol és bármikor a nap bármely szakában. A szekcióban több mint 400 online nyerőgép található, a legkülönfélébb témákban. Vannak blackjack játékok és számos rulettváltozat (amerikai, francia, európai, expressz, élő), köztük a Sportium Rulett, amely az egyik legfigyelemreméltóbb a piacon. A sportfogadáshoz hasonlóan a kaszinó is rendelkezik saját promóciós ajánlatok listájával. Az online póker ugyanilyen nagy figyelmet érdemel. Azóta ez a fajta szórakozás továbbra is rengeteg amatőrt és profit egyaránt vonz. Itt a Sportium segít az élő pókerben való részvételben a szatellit versenyeken keresztül. A Sportium pókerklubhoz való csatlakozás minden előnyét élvezheti. Ismét élvezheti az összes funkciót, miközben számítógépen vagy okostelefonról játszik.

Fizetési módok

A Sportium UNO egyébként a Sportium egyik legjobb helyszíni fizetési rendszere. Másrészt számos különböző lehetőség van a számládra történő befizetésre és pénzfelvételre:

 • Visa, MasterCard, Maestro ;
 • Paysafecard előre fizetett jegy;
 • Skrill, Paypal elektronikus pénztárca;
 • Neteller fizetési rendszer;
 • Banki átutalás.

Támogatási szolgáltatás

A Sportium ügyfélszolgálata egész évben segítséget nyújt, kivéve a karácsonyi és újévi időszakot. E-mailben, postai úton vagy élő chaten keresztül léphet kapcsolatba egy ügynökkel. Kérjük, hogy tekintse meg a GYIK részben található kérdéseket és válaszokat is.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán