Rushbet

Rushbet →Rushbet →


Az elmúlt néhány évben a sportfogadási ágazat fellendült Kolumbiában, és a Rushbet is közéjük tartozik. Az oldal terjeszkedése a helyi kreativitás és az európai stílus keveredésének eredménye. A 2018-as indulása óta a platform megduplázta erőfeszítéseit, hogy Kolumbia egyik legjobb fogadóirodájává váljon.

Ma a Rushbet oldal egyszerű dizájnnal rendelkezik, és a tevékenységek továbbra is a helyi piacra összpontosítanak. Mindenesetre a bukméker a funkciók és az érdekes ajánlatok sokasága révén kárpótolja a látogatókat.

📝 Működési engedély

A Rushbet a Coljuegos közigazgatási hatóság által kiadott C1555 számú engedély alapján működik. Ez a szerv a szerencsejátékok és fogadások szabályozására hivatott Kolumbiában. Fő feladata a termékek jellemzőinek és átláthatóságának tesztelése, kipróbálása és tanúsítása, mielőtt azok az online piacon megjelennének. Annak érdekében, hogy a felhasználók számára magas szintű biztonságot garantáljon, a Rushbet SSL (biztonsági és adatvédelmi) weboldallal szerelte fel a platformját. Rendkívüli megbízhatóságának bizonyítékaként a portál felelős szerencsejáték-politikát fogad el.

🖥️ Rushbet és mobilalkalmazás

A Rushbet jelenleg nem rendelkezik mobilalkalmazással, de szolgáltatásait egy optimalizált változaton keresztül kínálja. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközről játszhasson és fogadásokat köthessen, és kihasználhassa a teljes körű funkciókat. A fő előnyök közé tartozik a regisztrációhoz, a kaszinóhoz, a sportkatalógushoz és mindenekelőtt a streaming funkcióhoz való hozzáférés Android és iOS operációs rendszereken.

Rushbet →Rushbet →

🔑 Felhasználói regisztráció

Ahhoz, hogy a Rushbet tagjává váljon, nagykorúnak kell lennie, és rendelkeznie kell egy egyedi fiókkal. Az eljárás három egyszerű lépést foglal magában. De először is jelentkezzen be az oldalra, és kattintson az oldal jobb felső sarkában található regisztráció gombra a folyamat elindításához. Az első lépés a felhasználónév, a jelszó és az e-mail cím megadása, majd egy kód megadása, ha szponzorálnak. A következő lépésben kattintson a folytatás gombra, és töltse ki helyesen a személyes adatait tartalmazó mezőket, beleértve a nevét, lakcímét, állampolgárságát és születési dátumát. Az utolsó lépésben meg kell adnia mobiltelefonszámát és személyi igazolványának adatait. Fejezze be a regisztrációt a “Kötelező” gombra kattintva, amely az adatkezelési szabályzat kérdéseihez vezet, majd nyomja meg a “Befejezés” gombot. Tegye meg első befizetését a promóciós kód aktiválásához, és kezdjen el fogadni. Egy figyelmeztetés azonban: legyen óvatos a bejelentkezési adatokkal. Győződjön meg róla, hogy elrejtve tartja őket.

Előnyök / hátrányok
 • Sportesemények nagy választéka
 • Szobák elérhetősége az osztók elleni játékhoz
 • Két kezdő bónusz (egy közül választhat)
 • Az oldal mobiltelefonokra van optimalizálva
 • Az oldal csak kolumbiaiakat fogad
 • Alacsony esély
 • Támogatás elérhető munkaidőben

⭐ Bónuszok és promóciók

Minden új előfizető 40 000 peso üdvözlő bónuszt kap a Rushbet-től. Ahhoz, hogy megkapd, meg kell tenned az első befizetésedet és be kell írnod a kódot. Az összeget a számládon történő jóváírást követő 48 órán belül beváltják. A feltételek szerint a bónuszösszeg 10-szeresét kell megtenned ahhoz, hogy felvehesd a nyereményedet. Ha rendellenességet találnak, a bukméker fenntartja a jogot, hogy törölje a bónuszt. Ráadásul fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze a promóciók listáját, és tartsa szemmel az új ajánlatokat. Íme néhány példa:

 • A hűségprogram. Számos nyeremény és előny vár rád, ha minél több pontot gyűjtesz a fogadásaid során. A hűséged szintjétől függően a bónuszok és promóciók halmozódhatnak;
 • A bónuszbolt. Ez a fajta jutalom lehetőséget kínál arra, hogy pontjait ingyenes fogadásokra, különböző bónuszokra, szerencsés pörgetésekre, kaparós sorsjegyekre vagy akár bónusz bingóra való meghívásokra váltsa be;
 • A bónuszbank. Ez a rendszer segít elmenteni és felhasználni egy bizonyos számú bónuszt egyszerre. További részletekért kattintson a “Fiókom” fülre, majd menjen a “Bónuszom” részhez.

🎲 Fogadási és játékajánlat

A Rushbet repertoárjában számos sportesemény szerepel. A lefedett sportágak között megtalálhatók a leghíresebb versenyek, mint a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, NHL, esport és még sok más. A kevésbé népszerű események közé tartozik a boksz, a darts, a golf, a sakk, a biliárd és a kerékpározás. A választék azonban változatosnak, az esélyek pedig összességében versenyképesnek tűnnek. Egy becslés szerint egy mérkőzésre több mint 500 különböző fogadást lehet kötni, és a piacon nagyobb árrésekkel. A fogadási lehetőségek számosak, az egyszeri fogadástól a kombináltig, a rendszereken keresztül, nem feledkezve meg a mérkőzés előtti fogadásokról sem. Az élő fogadások rajongói számára az előrejelzések gyakran a legfontosabb sporteseményekre összpontosítanak. Sikere nem csak az Ön éleselméjűségétől függ, hanem a fogadás tárgyát képező esemény népszerűségétől és a választott fogadási piactól is. Az élő webcast funkciót is elérheti, egyetlen feltétel, hogy bejelentkezzen. Ezáltal képet kaphat a mérkőzés legfontosabb részeiről (pontszám, lapok stb.). A bukméker az élő sportfogadási kínálatban a statisztikák listáját is megjeleníti.

A kaszinónak szentelt tér nagyrészt a nyerőgépek szekciójára irányítja a játékosokat. A játékkönyvtár több mint 200 játéklehetőséget tartalmaz. A hagyományos video nyerőgépek több fajtája, valamint a vételi funkcióval rendelkezők is megtalálhatóak. Az asztali játékok közé tartozik a rulett két változata (európai és amerikai), valamint körülbelül húsz blackjack és baccarat játék. A Rushbet az élő játékok rajongói számára is rendelkezik egy szekcióval.

Rushbet →Rushbet →

💵 Fizetési módok

A Rushbet számos alternatívát kínál a pénzügyi tranzakciók megkönnyítésére. A felhasználók a legelterjedtebb módszereket használják, akár befizetésre, akár pénzfelvételre. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Visa és MasterCard bankkártyák ;
 • PSE Bank Debit ;
 • Helyi Rushbet.co ;
 • Via Baloto ;
 • Rappi ;
 • Movii App, MoviiRed Points ;
 • Grupo Éxito ;
 • Bitcoin.

A Rushbet a minimális befizetési és kifizetési limitet 500 peso-ban határozza meg. Ha nyereményét ki kívánja venni, kérjük, olvassa el a bukméker fizetési feltételeiről szóló részt.

💡  Segítségnyújtás

Bármilyen jellegű problémája is legyen az oldalon, a Rushbet mindent megtesz, hogy megoldást nyújtson Önnek. Az oldalon külön szekcióban találhatsz gyakorlati részleteket a problémáiddal kapcsolatban. Másrészt különböző módokon érheti el az ügyfélszolgálatot. Ahhoz, hogy az űrlapon keresztül kapcsolatba léphessen egy ügynökkel, meg kell adnia az e-mail címét, a kérése tárgyát és ha szeretné, egy mellékletet is. Ha a kérdése gyors választ igényel, akkor válassza az élő chatet, az e-mailt, a telefont vagy a közösségi hálózatokat (Twitter, Facebook, Instagram).

Rushbet →Rushbet →

📜 Rushbet (Rashbet) – népszerű kérdések:

✅ Milyen licenc alatt működik a Rushbet?

A Rushbet bukméker kizárólag Kolumbiában végzi tevékenységét. Rush Street Interactive Colombia S.A.S. rendelkezik a helyi szerencsejáték-hatóság működési engedéllyel. Az engedélynek köszönhetően az iroda földi irodahálózaton és weboldalon keresztül nyújt szolgáltatásokat. Felhívjuk figyelmét, hogy más országokból érkező látogatók regisztrációja nem lehetséges.

💵 Van bónusz a Rushbet regisztrációhoz?

Az új Rushbet felhasználók a megfelelő promóciós kód megadásával választhatnak egyet a kezdő bónuszok közül. A sportfogadások jutalma 20 000 COP, a kaszinókban pedig 40 000 COP. A bónusz fogadásának és fogadásának sémája a „Promociones Generales” oldalon található.

📱 A Rushbet bukméker weboldal adaptív kialakítású?

A Rushbet BC felhasználók mobiltelefonjukról fogadhatnak sportágakat vagy játszhatnak. A kódoptimalizálásnak köszönhetően a felhasználók megtehetik mobilalkalmazás nélkül is. Bár a fogadási program hiánya a fogadóirodák hiányosságaira vezethető vissza.

💳 Hány fizetési lehetőség érhető el a Rushbet-en?

A Rushbet bukmékernek szárazföldi irodái vannak, így a nemzetközi és belföldi fizetési eszközök mellett a PPP-nél is befizethet és fogadhat pénzt. Az oldal támogatja az összes főbb fizetési szolgáltatást is, a banki átutalásoktól a fizetési rendszerekig. A fizetési módok száma összesen 10+. A naprakész információkat a személyes fiókjába való bejelentkezés után érheti el.


Rushbet FR Rushbet Portugal Rushbet RU Rushbet λλαδα Rushbet AL Rushbet BY Rushbe KZ Rushbet MK Rushbet MN Rushbet HU Rushbet RS Rushbet UA

Bónusz 5 USD-ig fogadásokban és 10 USD-ig a kaszinóban

Regisztráció Regisztráció