NairaBet

A 2009-ben indult NairaBet egy olyan sportfogadási oldal, amely nagyon népszerű mind a nigériai ügyfelek, mind a külföldi fogadók körében. Tétjei a sportágak széles választéka, többféle fogadási piac és viszonylag versenyképes oddsok körül forognak. Világszinten ez a hírnév tette a fogadóirodát az egyik legnagyobb és legtapasztaltabb online fogadóirodává.

Működési engedély

A szerencsejáték-törvényeknek megfelelően a NairaBet a Nemzeti Lottószabályozási Bizottság által kiadott nemzeti engedély alapján működik. A megbízhatóság garanciájaként a bukmékernek biztosítania kell a műveletek zavartalan működését. Ezen kívül a vállalat egy ultra-biztonságos rendszerrel rendelkezik, amely a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak áramlásában a legkisebb rendellenességet is észleli.

Webhely ergonómia

A NairaBet nemrégiben frissített honlapja figyelemre méltó, jól szervezett dizájnnal rendelkezik. Az elrendezés világos és egyértelmű, ami gördülékenyebbé teszi a böngészést. A tökéletesen rendezett menüsornak köszönhetően néhány kattintással elérheti a lényeges információkat és fogadási piacokat. A “Fogadás kiválasztása” fül segít megtalálni a legjobb fogadásokat az Ön által megadott időpont és odds alapján. Még jobb, ha a gyorsszűrő segítségével megtekintheti a közelgő eseményeket. A fejlécből csak a kurzort kell mozgatnia, ha virtuális játékokra szeretne fogadni, a kaszinóban játszani vagy tájékozódni az elérhető promóciókról. Ezzel egyidejűleg a bejelentkezési adatoknak fenntartott részre is rábukkansz.

Mobil alkalmazás

Nincs szükség a NairaBet mobilalkalmazás letöltésére. Valójában a platformnak van egy minden típusú eszközre optimalizált változata. Van azonban egy Android alkalmazásrendszerrel kompatibilis alkalmazás, ha szüksége lenne rá. Ezzel a programmal a lehetőségek azonosak. Az exkluzív promóciókhoz való hozzáférés mellett a fő előnyök közé tartozik a mérkőzés előtti és élő fogadások, valamint a banki tranzakciók nagy teljesítményű biztonsága.

Regisztrációs eljárás

A NairaBethez csatlakozni kívánó felhasználóknak legalább nagykorúnak kell lenniük. A számla létrehozásához egyszerűen töltse ki a következő lépéseket:

 • Kattintson a “Regisztráció” gombra a főmenüben;
 • Válassza a “Regisztráció” opciót, majd töltse ki a szükséges mezőket, megadva a felhasználónevet és a jelszót. A harmadik mezőben adja meg e-mail címét, ha e-mailben regisztrál, vagy telefonszámát, ha SMS-ben regisztrál;
 • Befejezésül kattintson a ‘Regisztráció’ fülre, miután elfogadta a NairaBet Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát.

Bónuszok és promóciók

A NairaBet elvileg a sportfogadásokra tett nyereményszorzóknak megfelelően jutalmazza a játékosokat. Íme néhány a legizgalmasabb bónuszok és promóciók közül:

 • “NairaBet gól nélküli döntetlen pénzvisszatérítés. Egyetlen mérkőzés előtti fogadás elhelyezésével egy Premier League mérkőzésre, az üzemeltető visszaadja a teljes kezdeti tétet, ha a mérkőzés végén gól nélküli döntetlen az eredmény;
 • “Egy meccs levágta a szelvényt”. A NairaBet a nyereményed 10%-át fizeti ki N100.000-ig, nem számítva a több meccsre szóló szelvényed rossz tippjét;
 • “100%-os bónusz a halmozott fogadásokra. Növeld a bónuszokat azzal, hogy több fogadást adsz hozzá a nevezési lapodhoz;

A NairaBet folyamatosan fejlődik, és számos innovatív termék felfedezésére ösztönzi a sportfogadás rajongóit. Ilyen például a Pick 6 Colossus, a Mega Combo és a Lucky Six. Ezek kihasználásához egyszerűen görgessen le a menüben a megfelelő részhez.

A fogadási és játékpiac

A NairaBet katalógusában közel 30 sportág található. A legtöbb fogadást a labdarúgásra kötik, amely jelenleg több mint 230 piaccal rendelkezik. Azonban fogadhatsz még teniszre, kosárlabdára, jégkorongra, baseballra és még sok másra is. A bajnokságok, helyi és nemzetközi események egész sora van jelen, különböző típusú piacokkal. Ezek közül az 1×2, a Double chance, a Both Teams to Score, a Draw no Bet, az Over/Under és a Correct Score a leggyakoribbak közé tartoznak. Itt a résztvevőknek az az előnyük, hogy kis fogadási margóval kínált kiváló esélyekre tippelhetnek. Többféle fogadási forma létezik : egyszerű, élő, odds vagy futures. A listáról hiányoznak még az e-sport, a lóverseny és az agárverseny szekciók. Ha az élő fogadások érdeklik, nézze meg az “In Play” opciót. Az élő fogadások általában a népszerű sportágakra összpontosítanak, beleértve a labdarúgást, a teniszt, az asztaliteniszt, a röplabdát és a kosárlabdát. Egyelőre nincs élő közvetítési lehetőség az oldalon.

A kaszinórajongók számára a NairaBet játékkönyvtárában körülbelül 60 féle szórakozási lehetőség található. Néhány szerencsejáték-intézményhez képest a kínálata meglehetősen középszerűnek tűnik, de összességében kielégítő élményt nyújt, különösen a demó opció jelenlétében. Mindenekelőtt a legtöbb játékot kifejezetten okostelefonok és táblagépek tulajdonosai számára tervezték. A szekciót a főmenüben található “Kaszinó” menüponton keresztül lehet elérni. A könyvtár különböző kategóriákra van felosztva, és összesen :

 • Több mint 20 tematikus videó nyerőgépet. Olyan játékokat találsz az oldal mobil verziójában, mint az X-O Manowar, a Tokyo Nights, a Three Stooges, a Pong Features és a Magical Forest;
 • Egy asztali játék, amelyet kizárólag az európai rulett képvisel. Úgy tűnik, a felület nem tartalmaz blackjacknek, baccaratnak vagy videópókernek szentelt részeket;
 • Két másik játékváltozat, köztük a Lucky Keno és a Rio Bingo;
 • Közel 30 kaparós játék. A Zodiac Fortune, a Royal Charm, a Mega Love és az Ocean Fortune a NairaBet klasszikus verziójában található.

Fizetési módok

A NairaBetnél könnyedén elvégezheti pénzügyi tranzakcióit, akár befizetni, akár pénzt kivenni szeretne a számlájáról. Az alkalmazott módszerek közé tartozik :

 • Visa, MasterCard, Verve fizetési kártyák;
 • Quickteller, Interswitch fizetési rendszer;
 • Banki átutalás;

Bármelyik fiókot is választja, banki átutaláskor azonnal befizethet.

Támogatási szolgáltatás

A NairaBet ügyfélszolgálatán keresztül kérhet segítséget a következő lehetőségek segítségével:

 • Élő chat ;
 • Email
 • Telefon;
 • Közösségi hálózatok, például Facebook, Twitter vagy Instagram.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán