NairaBet

NairaBet →NairaBet →


A 2009-ben indult NairaBet egy olyan sportfogadási oldal, amely nagyon népszerű mind a nigériai ügyfelek, mind a külföldi fogadók körében. Tétjei a sportágak széles választéka, többféle fogadási piac és viszonylag versenyképes oddsok körül forognak. Világszinten ez a hírnév tette a fogadóirodát az egyik legnagyobb és legtapasztaltabb online fogadóirodává.

©️ Működési engedély

A szerencsejáték-törvényeknek megfelelően a NairaBet a Nemzeti Lottószabályozási Bizottság által kiadott nemzeti engedély alapján működik. A megbízhatóság garanciájaként a bukmékernek biztosítania kell a műveletek zavartalan működését. Ezen kívül a vállalat egy ultra-biztonságos rendszerrel rendelkezik, amely a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak áramlásában a legkisebb rendellenességet is észleli.

💻 Webhely ergonómia

A NairaBet nemrégiben frissített honlapja figyelemre méltó, jól szervezett dizájnnal rendelkezik. Az elrendezés világos és egyértelmű, ami gördülékenyebbé teszi a böngészést. A tökéletesen rendezett menüsornak köszönhetően néhány kattintással elérheti a lényeges információkat és fogadási piacokat. A “Fogadás kiválasztása” fül segít megtalálni a legjobb fogadásokat az Ön által megadott időpont és odds alapján. Még jobb, ha a gyorsszűrő segítségével megtekintheti a közelgő eseményeket. A fejlécből csak a kurzort kell mozgatnia, ha virtuális játékokra szeretne fogadni, a kaszinóban játszani vagy tájékozódni az elérhető promóciókról. Ezzel egyidejűleg a bejelentkezési adatoknak fenntartott részre is rábukkansz.

NairaBet →NairaBet →

📑Mobil alkalmazás

Nincs szükség a NairaBet mobilalkalmazás letöltésére. Valójában a platformnak van egy minden típusú eszközre optimalizált változata. Van azonban egy Android alkalmazásrendszerrel kompatibilis alkalmazás, ha szüksége lenne rá. Ezzel a programmal a lehetőségek azonosak. Az exkluzív promóciókhoz való hozzáférés mellett a fő előnyök közé tartozik a mérkőzés előtti és élő fogadások, valamint a banki tranzakciók nagy teljesítményű biztonsága.

Előnyök / hátrányok
 • Az afrikai ligák eseményeinek nagy választéka
 • Átlagon felüli fogadási szorzók
 • Virtuális sportok elérhetősége
 • Támogatás telefonszámon
 • Nincs valós idejű szerencsejáték
 • Kevés fizetési mód
 • A chat-támogatás nem érhető el

⚽ Regisztrációs eljárás

A NairaBethez csatlakozni kívánó felhasználóknak legalább nagykorúnak kell lenniük. A számla létrehozásához egyszerűen töltse ki a következő lépéseket:

 • Kattintson a “Regisztráció” gombra a főmenüben;
 • Válassza a “Regisztráció” opciót, majd töltse ki a szükséges mezőket, megadva a felhasználónevet és a jelszót. A harmadik mezőben adja meg e-mail címét, ha e-mailben regisztrál, vagy telefonszámát, ha SMS-ben regisztrál;
 • Befejezésül kattintson a ‘Regisztráció’ fülre, miután elfogadta a NairaBet Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát.

🎁 Bónuszok és promóciók

A NairaBet elvileg a sportfogadásokra tett nyereményszorzóknak megfelelően jutalmazza a játékosokat. Íme néhány a legizgalmasabb bónuszok és promóciók közül:

 • “NairaBet gól nélküli döntetlen pénzvisszatérítés. Egyetlen mérkőzés előtti fogadás elhelyezésével egy Premier League mérkőzésre, az üzemeltető visszaadja a teljes kezdeti tétet, ha a mérkőzés végén gól nélküli döntetlen az eredmény;
 • “Egy meccs levágta a szelvényt”. A NairaBet a nyereményed 10%-át fizeti ki N100.000-ig, nem számítva a több meccsre szóló szelvényed rossz tippjét;
 • “100%-os bónusz a halmozott fogadásokra. Növeld a bónuszokat azzal, hogy több fogadást adsz hozzá a nevezési lapodhoz;

A NairaBet folyamatosan fejlődik, és számos innovatív termék felfedezésére ösztönzi a sportfogadás rajongóit. Ilyen például a Pick 6 Colossus, a Mega Combo és a Lucky Six. Ezek kihasználásához egyszerűen görgessen le a menüben a megfelelő részhez.

💰 A fogadási és játékpiac

A NairaBet katalógusában közel 30 sportág található. A legtöbb fogadást a labdarúgásra kötik, amely jelenleg több mint 230 piaccal rendelkezik. Azonban fogadhatsz még teniszre, kosárlabdára, jégkorongra, baseballra és még sok másra is. A bajnokságok, helyi és nemzetközi események egész sora van jelen, különböző típusú piacokkal. Ezek közül az 1×2, a Double chance, a Both Teams to Score, a Draw no Bet, az Over/Under és a Correct Score a leggyakoribbak közé tartoznak. Itt a résztvevőknek az az előnyük, hogy kis fogadási margóval kínált kiváló esélyekre tippelhetnek. Többféle fogadási forma létezik : egyszerű, élő, odds vagy futures. A listáról hiányoznak még az e-sport, a lóverseny és az agárverseny szekciók. Ha az élő fogadások érdeklik, nézze meg az “In Play” opciót. Az élő fogadások általában a népszerű sportágakra összpontosítanak, beleértve a labdarúgást, a teniszt, az asztaliteniszt, a röplabdát és a kosárlabdát. Egyelőre nincs élő közvetítési lehetőség az oldalon.

A kaszinórajongók számára a NairaBet játékkönyvtárában körülbelül 60 féle szórakozási lehetőség található. Néhány szerencsejáték-intézményhez képest a kínálata meglehetősen középszerűnek tűnik, de összességében kielégítő élményt nyújt, különösen a demó opció jelenlétében. Mindenekelőtt a legtöbb játékot kifejezetten okostelefonok és táblagépek tulajdonosai számára tervezték. A szekciót a főmenüben található “Kaszinó” menüponton keresztül lehet elérni. A könyvtár különböző kategóriákra van felosztva, és összesen :

 • Több mint 20 tematikus videó nyerőgépet. Olyan játékokat találsz az oldal mobil verziójában, mint az X-O Manowar, a Tokyo Nights, a Three Stooges, a Pong Features és a Magical Forest;
 • Egy asztali játék, amelyet kizárólag az európai rulett képvisel. Úgy tűnik, a felület nem tartalmaz blackjacknek, baccaratnak vagy videópókernek szentelt részeket;
 • Két másik játékváltozat, köztük a Lucky Keno és a Rio Bingo;
 • Közel 30 kaparós játék. A Zodiac Fortune, a Royal Charm, a Mega Love és az Ocean Fortune a NairaBet klasszikus verziójában található.

NairaBet →NairaBet →

📈 Fizetési módok

A NairaBetnél könnyedén elvégezheti pénzügyi tranzakcióit, akár befizetni, akár pénzt kivenni szeretne a számlájáról. Az alkalmazott módszerek közé tartozik :

 • Visa, MasterCard, Verve fizetési kártyák;
 • Quickteller, Interswitch fizetési rendszer;
 • Banki átutalás;

Bármelyik fiókot is választja, banki átutaláskor azonnal befizethet.

✔️ Támogatási szolgáltatás

A NairaBet ügyfélszolgálatán keresztül kérhet segítséget a következő lehetőségek segítségével:

 • Élő chat ;
 • Email
 • Telefon;
 • Közösségi hálózatok, például Facebook, Twitter vagy Instagram.

NairaBet →NairaBet →

❓ Gyakran ismételt kérdések a NairaBettel kapcsolatban:

✅ Milyen licenccel működik a NairaBet?

A BC NairaBet egy nigériai regisztrátor engedélyével fogad online felhasználókat. Ugyanakkor az iroda vonzza a fogadókat és szerencsejátékosokat a szomszédos országokból és a világ más részeiről. A felhasználók fő száma azonban az afrikai országok lakossága. Ezért talán a közeljövőben az iroda nemzetközi formátumba költözik.

💵 Van kezdő jutalom a NairaBet felhasználóknak?

Sajnos a NairaBet fogadóiroda nem készített semmit a kezdőknek. Az iroda meglehetősen sikeresen növeli ügyfélkörét az érdekes fogadási és játékkínálatnak, valamint az átlag feletti szorzóknak köszönhetően. Ezért a fogadók csak állandó promóciókra számíthatnak, amelyek a „Promóciók” oldalon érhetők el.

📱 Kínál a BC NairaBet mobilalkalmazást?

A NairaBet nem biztosít alkalmazást a felhasználóknak Android és iOS rendszeren. Ez jelentős hátrány, ha az iroda webhelye nincs optimalizálva okostelefonokra és táblagépekre. Ezért a fogadás vagy játék legkényelmesebb módja az, ha az oldal asztali verziójára vált.

💳 Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre a NairaBetnél?

A NairaBet bukméker csak alapvető lehetőségeket kínál a felhasználóknak a számlájukról történő befizetéshez és pénzfelvételhez. A fogadók banki átutalást, Mastercard és Visa kártyákat, valamint előre fizetett kártyákat használhatnak. A bukméker egy terminálhálózat kiépítésén dolgozik Nigériában. Más fordítási eszközök azonban nem léteznek.


NairaBet FR NairaBet Portugal NairaBet RU NairaBet λλαδα NairaBet BY NairaBet MK NairaBet MN NairaBet HU NairaBet RS NairaBet UA

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció