Hollywoodbets

Hollywoodbets →Hollywoodbets →


Új fogadási élményt keres? A Hollywoodbets biztosan meglepi Önt. Ez a sport- és lófogadásra specializálódott online fogadási oldal hihetetlen ajánlatokkal bátorítja és csábítja a felhasználók sokaságát. Akár online, akár az üzletben, a cég büszke arra, hogy a legjobb termékeit mutatja be: helyi és nemzetközi lóversenyek, sportesemények a futballtól a rögbiig, az egyik legfantasztikusabb Lucky Numbers promóciós ajánlat, nem is beszélve az élő in-play és a Betgames Africa fogadási ajánlatokról. Mi több, a Hollywoodbets különösen kivételes, és úgy döntött, hogy összeköti az üzletet a szórakozással. Valójában a legtöbb fiókja lehetőséget ad arra, hogy izgalmas pillanatokat töltsön el, ahol újra felfedezheti a fogadás örömeit, egy bár-étterem barátságos légkörének ritmusára.

©️ A sportfogadás története

A Hollywoodbets Winning Form néven kezdte életét Dél-Afrikában. Ez 1986-ban kezdetben egy kis céget jelentett, amely lóversenykártyákat adott ki és terjesztett. Az első durbani fiók megnyitása 2006-ban az első weboldal elindításához vezetett, amelyet 2009-ben a mobil oldal létrehozása követett. Az évek során történt jelentős terjeszkedésének köszönhetően ma már több mint 80 fiókkal rendelkezik hat dél-afrikai tartományban. A létesítmény jelenleg számos fogadási platformmal rendelkezik, számos más hatékony funkcióval párosulva.

💻 Működési engedély

A Hollywoodbets márka zöld utat kapott a tartományi hatóságoktól a működésre. Ma az oldal országos engedély alapján működik, amelyet a Gauteng Gambling Board, a Limpodo Gambling Board és az Mpumalanga Economic Regulator adott ki. Ezenkívül minden egyes termék a Kawazulu Natal Gambling Board és a Western Cape Gambling Board által engedélyezett.

Hollywoodbets →Hollywoodbets →

📑 Mobil alkalmazás

A Hollywoodbets mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön minden szolgáltatásából profitálhasson. Bár még nincs letölthető alkalmazás, a platformot teljesen optimalizálták a mobil böngészőkre, és úgy tűnik, hogy nagyon jól működik. Fő előnye a gyors betöltési sebesség és a weboldal minden területének könnyű elérése a főmenün keresztül. Mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja az aktuális alkalmazásokat a hozzájuk tartozó funkciókkal. Ezeket az oldal tetején található menüsorban található “Alkalmazások szerkesztése” gombra kattintva aktiválhatja vagy deaktiválhatja őket. A Hollywoodbets moduláris, mobil formátummal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kialakítsa saját, egyedi online fogadóirodáját. Valójában ez az első olyan sportfogadási oldal a világon, amely jogot ad Önnek arra, hogy a honlapját az Ön kiváltságainak megfelelően alakítsa ki.

Előnyök / hátrányok
 • Foci fogadások nagy listája
 • Akciók nagy választéka
 • 24 órás felhasználói támogatás
 • Helyi fizetési módok támogatása
 • Szerencsejátékok kis választéka
 • Elavult weboldal és kevés fogadási funkció
 • Nincs mobilalkalmazás

🎁 Bónuszok és promóciók

A Hollywoodbets az új játékosoknak 25 Rand regisztrációs bónuszt kínál, amint aktiválják a számlájukat. Másrészt, itt van néhány érdekes promóció a sportfogadásnál találhatóak közül:

 • A ‘Woza Diski’. Ha részt veszel benne, akár 1 millió Rand készpénzt is nyerhetsz, ha legalább 20 Rand összegben fogadsz a futballra. Ahhoz, hogy ezt megszerezd, regisztrálj a promóciók szekcióban, ha online fogadsz. Hivatkozzon a feltüntetett kódra, ha egy irodánál köt fogadásokat;
 • 250 000 randos jackpot napi nyereményekben. Egy 50 Rand értékű “Holly” feltöltő utalvány megvásárlásáért egy Pick n Pay üzletben, az 50 szerencsés nyertes osztozik a jackpoton, miután regisztrált a promóciók oldalon;
 • 20 000 Rand készpénzben. Az Ownpay használatával 100 Rand összegű befizetés esetén a tétje megduplázódik, és esélye van arra, hogy a 40 ügyfél egyike legyen a jackpotot megnyerő vásárlóknak;
 • “Egy 200 Rand értékű utalvány. Próbáljon szerencsét, és legyen a 20 szerencsés ügyfél egyike, ha 5 Rand vagy annál nagyobb összegért játszik a FAFI nyereményjátékán.
 • ” Ír tiltakozás. Ez egy visszatérítési rendszer, amelyet azok a játékosok kapnak, akik lóverseny-előrejelzéseket tesznek. További információért forduljon a helpdeskhez;
 • ” Barátot ajánló bónusz. Maximalizálja potenciális nyereményeit, és kap egy ingyenes 50 Rand-os fogadási utalványt minden olyan barátja után, akit sikeresen ajánl a Hollywoodbets-hez.

Emlékeztetőül, minden elérhető ajánlatra továbbra is az oldal által előírt feltételek vonatkoznak.

⚽ Felhasználói regisztráció

A Hollywoodbets fiók létrehozásához kattintson a “Join Now” linkre, hogy a regisztrációs oldalra lépjen. Felhívjuk figyelmét, hogy a platformon csak a 18. életévüket betöltött résztvevők játszhatnak. Itt vannak a követendő alapvető lépések:

 • Válassza az “Új fiók” gombot, majd kattintson a “Tovább” gombra.
 • Töltse ki a szükséges mezőket a személyes adataival. Győződjön meg róla, hogy érvényes e-mail címet ad meg;
 • A következő oldalon adja meg banki adatait. Ezek az adatok, amelyek általában megváltoztathatók, akkor hasznosak, amikor a nyeremény kifizetését kéri. Ezután kattintson a “Tovább” gombra;
 • Mielőtt elkötelezné magát, olvassa el és fogadja el a bukméker általános szerződési feltételeit. Arra is felkérik, hogy a maximális befizetési limitet az Ön által megfelelőnek ítélt módon állítsa be. Nem szükséges megemlíteni a számla pénznemét, csak írja be a megfelelő számokat. A regisztráció véglegesítéséhez folytassa a “Tovább” gombra kattintva;
 • A végső folyamat során a Hollywoodbetsnek meg kell adnia a FICA dokumentumokat, beleértve a személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány másolatát, valamint a lakóhely igazolását. Győződjön meg róla, hogy dokumentumai tiszták és jól láthatóak, beleértve a fényképét is.

A következő bejelentkezéskor már csak annyit kell tennie, hogy beírja a fogadási azonosítóját a megfelelő mezőbe.

Hollywoodbets →Hollywoodbets →

📈 Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Hollywoodbets bemutatja a sportágak hatalmas választékát tartalmazó katalógust. A labdarúgás és a lóversenyek mellett a sportfogadás a legnépszerűbb sportágak többségét lefedi, beleértve a teniszt, dartsot, rögbit, kosárlabdát, baseballt és sok mást. Általánosságban elmondható, hogy minden eseményhez számos fogadási piac tartozik. Csak a labdarúgó-mérkőzések esetében ez a szám több mint 150 piacra tehető. Ráadásul a kínált oddsok versenyképesek a rivális bukmékerekhez képest. Ugyanakkor a mérkőzés előtti és a mérkőzés közbeni fogadások is megtalálhatók. Sajnos az oldal nem támogatja az események élő közvetítését, de ezt egy statisztikai táblázattal és egy vizuális grafikonnal pótolja, amely a mérkőzés menetét mutatja.

💰 Fizetési módok

A Hollywoodbets a következő módszereket kínálja ügyfeleinek a teljes biztonságban történő befizetéshez és pénzkivételhez:

 • Virtuális kártyaszolgáltatások;
 • Ownpay, Peach payments, Payfast, SD Instant EFT, Zapper.

✔️ Ügyfélszolgálat

Kérdései vagy nehézségei vannak a regisztrációval vagy a fogadásokkal kapcsolatban? A Hollywoodbets mindent megtesz, hogy segítse ügyfeleit. Szükség esetén egy csapat áll rendelkezésre a nap 24 órájában, hogy a lehető leggyorsabban kezelje kéréseit. Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a közösségi hálózati fiókján keresztül, e-mailben vagy telefonon. Az élő chatet is választhatja, ha minden megjelenített oldal jobb alsó sarkában lévő ablaktáblára kattint.

Hollywoodbets →Hollywoodbets →

❓ Népszerű kérdések a hollywoodi fogadásokkal kapcsolatban:

✅ Milyen licenc alatt működik a BC Hollywoodbets?

A Hollywoodbets bukméker székhelye a Dél-afrikai Köztársaságban található. A vállalat rendelkezik helyi (egyes tartományok által kiadott) engedéllyel és működési engedéllyel az Egyesült Királyság regisztrátorától. A bukméker nem rendelkezik nemzetközi licencekkel, így szolgáltatásait más országokból érkező felhasználók nem vehetik igénybe.

💵 Van-e bónusz a Hollywoodbets-nél való regisztrációért?

Igen van. A Hollywoodbets kezdő bónusza azonban nagyon szerény – 2 dollár vagy ennek megfelelő összeg. Ugyanakkor a felhasználónak nem kell pénzt befizetnie. Mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot, és végrehajtja a fiókellenőrzési eljárást. Ezt követően a felhasználó a bónuszt a promóciós oldalon leírt szabályok szerint használhatja fel.

📱 Elérhető a Hollywoodbets weboldal mobil verziója?

A Hollywoodbets weboldala nincs optimalizálva okostelefonok és táblagépek képernyőméretére. Ezt a problémát azonban kiküszöböli a webhely mobil verziójának jelenléte. Amikor belép a portálra, az nem irányít át automatikusan a mobiloldalra, manuálisan kell váltania. Ezenkívül a bukméker nem kínál telefonos alkalmazásokat a felhasználóknak.

💳 Hány fizetési mód érhető el a Hollywoodbetsnél?

A Hollywoodbets (Hollywoodbets) bukméker nem büszkélkedhet fizetési módok széles választékával. Legfeljebb 10 eszköz áll a felhasználók rendelkezésére. Köztük banki átutalás, Visa és Mastercard kártyák, PayFast Payment fizetési rendszerek, PayU. Lehetőség van a fiók feltöltésére önkiszolgáló terminálokon és kiskereskedelmi láncokban található utalványokon keresztül is.


Hollywoodbets FR Hollywoodbets Portugal Hollywoodbets RU Hollywoodbets λλαδα Hollywoodbets AL Hollywoodbets AM Hollywoodbets България Hollywoodbets BY Hollywoodbets MK Hollywoodbets MN Hollywoodbets HU Hollywoodbets RS Hollywoodbets UA