Hollywoodbets

Új fogadási élményt keres? A Hollywoodbets biztosan meglepi Önt. Ez a sport- és lófogadásra specializálódott online fogadási oldal hihetetlen ajánlatokkal bátorítja és csábítja a felhasználók sokaságát. Akár online, akár az üzletben, a cég büszke arra, hogy a legjobb termékeit mutatja be: helyi és nemzetközi lóversenyek, sportesemények a futballtól a rögbiig, az egyik legfantasztikusabb Lucky Numbers promóciós ajánlat, nem is beszélve az élő in-play és a Betgames Africa fogadási ajánlatokról. Mi több, a Hollywoodbets különösen kivételes, és úgy döntött, hogy összeköti az üzletet a szórakozással. Valójában a legtöbb fiókja lehetőséget ad arra, hogy izgalmas pillanatokat töltsön el, ahol újra felfedezheti a fogadás örömeit, egy bár-étterem barátságos légkörének ritmusára.

A sportfogadás története

A Hollywoodbets Winning Form néven kezdte életét Dél-Afrikában. Ez 1986-ban kezdetben egy kis céget jelentett, amely lóversenykártyákat adott ki és terjesztett. Az első durbani fiók megnyitása 2006-ban az első weboldal elindításához vezetett, amelyet 2009-ben a mobil oldal létrehozása követett. Az évek során történt jelentős terjeszkedésének köszönhetően ma már több mint 80 fiókkal rendelkezik hat dél-afrikai tartományban. A létesítmény jelenleg számos fogadási platformmal rendelkezik, számos más hatékony funkcióval párosulva.

Működési engedély

A Hollywoodbets márka zöld utat kapott a tartományi hatóságoktól a működésre. Ma az oldal országos engedély alapján működik, amelyet a Gauteng Gambling Board, a Limpodo Gambling Board és az Mpumalanga Economic Regulator adott ki. Ezenkívül minden egyes termék a Kawazulu Natal Gambling Board és a Western Cape Gambling Board által engedélyezett.

Mobil alkalmazás

A Hollywoodbets mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön minden szolgáltatásából profitálhasson. Bár még nincs letölthető alkalmazás, a platformot teljesen optimalizálták a mobil böngészőkre, és úgy tűnik, hogy nagyon jól működik. Fő előnye a gyors betöltési sebesség és a weboldal minden területének könnyű elérése a főmenün keresztül. Mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja az aktuális alkalmazásokat a hozzájuk tartozó funkciókkal. Ezeket az oldal tetején található menüsorban található “Alkalmazások szerkesztése” gombra kattintva aktiválhatja vagy deaktiválhatja őket. A Hollywoodbets moduláris, mobil formátummal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kialakítsa saját, egyedi online fogadóirodáját. Valójában ez az első olyan sportfogadási oldal a világon, amely jogot ad Önnek arra, hogy a honlapját az Ön kiváltságainak megfelelően alakítsa ki.

Bónuszok és promóciók

A Hollywoodbets az új játékosoknak 25 Rand regisztrációs bónuszt kínál, amint aktiválják a számlájukat. Másrészt, itt van néhány érdekes promóció a sportfogadásnál találhatóak közül:

 • A ‘Woza Diski’. Ha részt veszel benne, akár 1 millió Rand készpénzt is nyerhetsz, ha legalább 20 Rand összegben fogadsz a futballra. Ahhoz, hogy ezt megszerezd, regisztrálj a promóciók szekcióban, ha online fogadsz. Hivatkozzon a feltüntetett kódra, ha egy irodánál köt fogadásokat;
 • 250 000 randos jackpot napi nyereményekben. Egy 50 Rand értékű “Holly” feltöltő utalvány megvásárlásáért egy Pick n Pay üzletben, az 50 szerencsés nyertes osztozik a jackpoton, miután regisztrált a promóciók oldalon;
 • 20 000 Rand készpénzben. Az Ownpay használatával 100 Rand összegű befizetés esetén a tétje megduplázódik, és esélye van arra, hogy a 40 ügyfél egyike legyen a jackpotot megnyerő vásárlóknak;
 • “Egy 200 Rand értékű utalvány. Próbáljon szerencsét, és legyen a 20 szerencsés ügyfél egyike, ha 5 Rand vagy annál nagyobb összegért játszik a FAFI nyereményjátékán.
 • ” Ír tiltakozás. Ez egy visszatérítési rendszer, amelyet azok a játékosok kapnak, akik lóverseny-előrejelzéseket tesznek. További információért forduljon a helpdeskhez;
 • ” Barátot ajánló bónusz. Maximalizálja potenciális nyereményeit, és kap egy ingyenes 50 Rand-os fogadási utalványt minden olyan barátja után, akit sikeresen ajánl a Hollywoodbets-hez.

Emlékeztetőül, minden elérhető ajánlatra továbbra is az oldal által előírt feltételek vonatkoznak.

Felhasználói regisztráció

A Hollywoodbets fiók létrehozásához kattintson a “Join Now” linkre, hogy a regisztrációs oldalra lépjen. Felhívjuk figyelmét, hogy a platformon csak a 18. életévüket betöltött résztvevők játszhatnak. Itt vannak a követendő alapvető lépések:

 • Válassza az “Új fiók” gombot, majd kattintson a “Tovább” gombra.
 • Töltse ki a szükséges mezőket a személyes adataival. Győződjön meg róla, hogy érvényes e-mail címet ad meg;
 • A következő oldalon adja meg banki adatait. Ezek az adatok, amelyek általában megváltoztathatók, akkor hasznosak, amikor a nyeremény kifizetését kéri. Ezután kattintson a “Tovább” gombra;
 • Mielőtt elkötelezné magát, olvassa el és fogadja el a bukméker általános szerződési feltételeit. Arra is felkérik, hogy a maximális befizetési limitet az Ön által megfelelőnek ítélt módon állítsa be. Nem szükséges megemlíteni a számla pénznemét, csak írja be a megfelelő számokat. A regisztráció véglegesítéséhez folytassa a “Tovább” gombra kattintva;
 • A végső folyamat során a Hollywoodbetsnek meg kell adnia a FICA dokumentumokat, beleértve a személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány másolatát, valamint a lakóhely igazolását. Győződjön meg róla, hogy dokumentumai tiszták és jól láthatóak, beleértve a fényképét is.

A következő bejelentkezéskor már csak annyit kell tennie, hogy beírja a fogadási azonosítóját a megfelelő mezőbe.

Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Hollywoodbets bemutatja a sportágak hatalmas választékát tartalmazó katalógust. A labdarúgás és a lóversenyek mellett a sportfogadás a legnépszerűbb sportágak többségét lefedi, beleértve a teniszt, dartsot, rögbit, kosárlabdát, baseballt és sok mást. Általánosságban elmondható, hogy minden eseményhez számos fogadási piac tartozik. Csak a labdarúgó-mérkőzések esetében ez a szám több mint 150 piacra tehető. Ráadásul a kínált oddsok versenyképesek a rivális bukmékerekhez képest. Ugyanakkor a mérkőzés előtti és a mérkőzés közbeni fogadások is megtalálhatók. Sajnos az oldal nem támogatja az események élő közvetítését, de ezt egy statisztikai táblázattal és egy vizuális grafikonnal pótolja, amely a mérkőzés menetét mutatja.

Fizetési módok

A Hollywoodbets a következő módszereket kínálja ügyfeleinek a teljes biztonságban történő befizetéshez és pénzkivételhez:

 • Virtuális kártyaszolgáltatások;
 • Ownpay, Peach payments, Payfast, SD Instant EFT, Zapper.

Ügyfélszolgálat

Kérdései vagy nehézségei vannak a regisztrációval vagy a fogadásokkal kapcsolatban? A Hollywoodbets mindent megtesz, hogy segítse ügyfeleit. Szükség esetén egy csapat áll rendelkezésre a nap 24 órájában, hogy a lehető leggyorsabban kezelje kéréseit. Az ügyfélszolgálattal kapcsolatba léphet a közösségi hálózati fiókján keresztül, e-mailben vagy telefonon. Az élő chatet is választhatja, ha minden megjelenített oldal jobb alsó sarkában lévő ablaktáblára kattint.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán