Goldbet

GoldBet →GoldBet →


A Goldbet 2000 óta van jelen a sportfogadási iparágban. Ez az osztrák bukméker, amelynek fő forgalmi forrása Olaszországból származik, továbbra is nagyszámú felhasználót vonz. Néhány kisebb hiányossága ellenére az oldal nagyon jól teljesít, köszönhetően a könnyen kezelhető felületének és a szilárd sportlefedettségnek. Most pedig nézzük meg, hogy valóban egy működőképes és megbízható fogadási platformról van-e szó.

ℹ️ Általános bemutatás

Általános szempontból a Goldbet honlapja a modern bukmékerek tipikus stílusát követi, felhasználóbarát kialakítással. A felület az oldal közepén egy hatalmas grafikával köszönti ügyfeleit. A bukméker szekció a teljes képernyőt lefedi. A bal oldalon a sportágak listája látható, egy praktikus keresősávval. Alatta kis csúszó panelek vezetnek a legnépszerűbb sportfogadásokhoz, a közelgő mérkőzésekhez és az európai fő labdarúgó bajnokságok gyors eléréséhez. A platform olasz, angol, bolgár, orosz, német és spanyol verzióval rendelkezik. A jobb felső sarokban található gombnak köszönhetően tetszés szerint változtathat a választékon. Ugyanitt érheti el a belépési űrlapot és az élő fogadásokat. Az előnyben részesített megjelenítés beállításával teljesen szabadon választhatod ki az oddsformátumot.

Tekintettel az online fogadási platformok növekvő számára, a Goldbet úgy döntött, hogy átfogó statisztikai szekciót kínál, a multinacionális Betradar cég szolgáltatásait igénybe véve. A fő cél az, hogy ösztönözze a felhasználókat a kutatásban, és segítse őket a fogadási döntéseik meghozatalában.

©️ Működési engedély

A Goldbet az osztrák jog szerint működik, és a tiroli kormány által kiadott 10.083-00/53 számú engedélyt kapott. Ez a dokumentum lehetővé teszi a létesítmény számára, hogy egész Európában és a világon legálisan működjön. A legmagasabb szintű megbízhatóság fenntartása és a maximális ügyfélvédelem biztosítása érdekében az oldal szigorúan ellenőrzi működését.

🖥️ Felhasználói regisztráció

A Goldbetnél a fiók létrehozása gyors és egyszerű, és általában csak néhány percet vesz igénybe. Egyszerűen kattintson a “Regisztráljon most” fülre, és várja meg, amíg az űrlap megnyílik. Töltse ki a szükséges mezőket a személyes adataival, beleértve a teljes nevét, e-mail címét, lakóhelye szerinti országot, címét, városát, tartományát, irányítószámát, születési dátumát és telefonszámát. A következő lépés a felhasználónév, az e-mail cím, a jelszó és a számla pénzneme megadása. A Goldbet ezután megkéri Önt, hogy fogadja el a felhasználási feltételeket, és erősítse meg, hogy elmúlt 18 éves.

GoldBet →GoldBet →

🛂 Bónuszok és promóciók

Minden új Goldbet regisztráló 100%-os üdvözlő bónuszt kap, maximum 50 euróig. Ez a jutalom azonban csak a kaszinó felhasználói számára érhető el. A sportfogadók eközben 5%-os bónuszban részesülnek, feltéve, hogy 5 olyan választásra tesznek fogadást, amelynek az oddsa 1.20 vagy magasabb. Ha ügyes vagy, akkor a lehető legtöbb pontot összegyűjtve akár 120%-os bónuszt is nyerhetsz.

Előnyök / hátrányok
 • Az oldal mobiltelefonokra van optimalizálva
 • Foci fogadások nagy választéka
 • Telefonos támogatás
 • Mobil alkalmazás iOS és Android rendszerre
 • Nem sok sportágra lehet fogadni
 • Nincsenek társasjátékok
 • Az oldal korlátozott hozzáférése külföldiek számára

🎁 Weboldal és mobilalkalmazás

A Goldbet weboldal mobil verziója automatikusan betöltődik, ha mobiltelefonon keresztül csatlakozik. Az élő eredmények és a keresősáv mellett a fő előnyei közé tartozik a bukmékerhez és a legtöbb funkcióhoz való hozzáférés.

🎰 A fogadási és játékpiac

A sportrajongók számára a Goldbet egy jól felszerelt eseményjegyzéket készített. A katalógus mintegy 23 különböző sportágat tartalmaz, amelyek a legnépszerűbb ausztriai és németországi versenyekből és bajnokságokból állnak. Több mint 10 000 fogadó használja az oldalt, hogy a legnépszerűbb sportágakra, mint a labdarúgás, tenisz, jégkorong és kosárlabda, tippeljen, de a lista nem áll meg itt. Van még virtuális ló- és agárverseny, boksz, rögbi, golf, tollaslabda, strandfoci, darts, autóverseny és sok más ritka esemény is. Ha az élő események érdeklik, a Goldbet lehetőséget ad arra, hogy a fogadásokat kezelje, és egyidejűleg nézze az események alakulását. Az ebben a szekcióban szereplő mérkőzések elsősorban a labdarúgás és a tenisz. A világ összes európai bajnoksága és versenye szerepel a listán, különösen az olasz piacon. Bármilyen sportágról legyen is szó, a fogadási lehetőségek nagyon változatosnak tűnnek. Ezek közé tartoznak az első gól, az over/under, a hendikepsorozatok, az ante-post fogadások, a páros/páratlan fogadások, az összesített pontok és még sok más. Ha szünetet vagy témaváltást szeretne tartani, a választásokra, a zenére, a szórakozásra és a lottóra is lehet fogadni.

Ha ellátogat a Goldbet kaszinó területére, felfedezheti a legnépszerűbb játékkategóriákat. A játéktárban különböző asztali játékok, a nyerőgépek több fajtája és a videópóker is megtalálható. A baccarat, a rulett és a blackjack az élő kaszinó szórakozás típusait képviseli. Ebben a részben számos verseny és esemény is megtalálható. Semmit sem érdemes kipróbálni.

GoldBet →GoldBet →

💳 Fizetési módok

Akár a számlád feltöltéséről, akár a nyereményed kiváltásáról van szó, a Goldbet számos módszert kínál, hogy megkönnyítse a tranzakciókat. Ezek közé tartoznak

 • Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro bankkártyák;
 • Postepay és Paysafecard előre fizetett kártyák;
 • Skrill, Paypal és Sofort elektronikus pénztárcák;
 • Neteller fizetési rendszer;
 • Banki átutalás.

A Goldbet ezen lehetőségek mindegyikénél 10 euróban határozza meg a minimális befizetési limitet, kivéve a banki átutalásokat, amelyek értéke legfeljebb 50 euró.

*️⃣ Ügyfélszolgálat

Ha segítségre van szüksége, ne habozzon konzultálni a Goldbet ügyfélszolgálatával. Egy érzékeny és hozzáértő csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy minden kérését időben kezelje. A bukméker képviselőjét telefonon, e-mailben vagy élő chaten érheti el minden nap 9 és 21 óra között. Ehhez egyszerűen nyomja meg az oldal jobb alsó sarkában található kapcsolatfelvétel gombot. A GYIK részeket is megnézheti. Ezek rendkívül informatív kérdéseket és válaszokat tartalmaznak az Ön problémáival kapcsolatban.

GoldBet →GoldBet →

❔ Népszerű kérdések a GoldBettel kapcsolatban:

✅ Milyen piacon működik a BC GoldBet?

A GoldBet márka két országban képviselteti magát, mint helyi fogadási és szerencsejáték-üzemeltető. Ausztriáról és Olaszországról van szó, ahol minden szükséges engedélyt megkaptak a munkához. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez a két bukméker csak néven keresztül kapcsolódik egymáshoz. Az oldal kialakítása és funkcionalitása, a promóciók, fogadási események és játékok elérhetősége gyökeresen eltér egymástól.

💵 Van bónusz a GoldBet regisztrációhoz?

A felhasználók normál üdvözlő bónuszt kaphatnak a GoldBettől akár 50 euróig. Befizetés után jóváírják a további számlán. A bónusz összege a feltöltési összeg 100%-a, de legfeljebb 50 euró. A promóció részletei a „Bónusz” oldalon találhatók.

📱 Van mobilalkalmazás a GoldBettől?

Annak ellenére, hogy a GoldBet bukméker weboldal reszponzív (a tartalom helyesen jelenik meg a telefonokon), a felhasználók letölthetik a mobilalkalmazást. A fejlesztők elkészítették az Android és iOS verziót. Letölthető az iroda webhelyéről, és a mellékelt utasítások szerint telepíthető. Az okostelefonos alkalmazás lehetőségeit a fogadóiroda honlapján is ismertetik.

💳 Hány fizetési mód érhető el a GoldBet weboldalán?

A GoldBet bukméker (GoldBet) támogatja az összes főbb szolgáltatást a pénz befizetéséhez és számláról történő kifizetéséhez. A felhasználók használhatnak banki átutalást, Visa és Mastercard kártyákkal történő fizetést, Skrill és Neteller elektronikus pénztárcákat, PosterPay és PayPal fizetési rendszereket stb. Az elérhető fizetési szolgáltatások teljes száma több mint 10.


GoldBet FR GoldBet Portugal GoldBet RU GoldBet λλαδα GoldBet AL GoldBet България GoldBet BY GoldBet MK GoldBet MN GoldBet HU GoldBet RS GoldBet UA

Bónusz 50 euró

Regisztráció Regisztráció