FDJ

“Minden nap egy lehetőség” – ez az FDJ, közismert nevén a Française des Jeux szlogenje. Az oldal Franciaország történelmi és egyetlen lottószervezőjének számít, Európában a második, világszerte pedig a negyedik helyen áll. A csoport több mint 30 000 értékesítési pontból álló, kiterjedt hálózattal, valamint egy weboldallal rendelkezik. Jelenleg több mint 2000 alkalmazott tartja működésben a vállalatot, 2014 óta Stéphane Pallez, a főigazgató vezetésével. Másrészt a sportfogadásban is vezető szerepet tölt be. Elég, ha feliratkozik hírlevelére, és elsőként részesülhet az exkluzív ajánlatokból, ha szeretné megváltoztatni az életét.

Akkreditáció

Az informatikáról és a polgári szabadságjogokról szóló, 1978. január 6-i 78-17. sz. módosított törvény értelmében az FDJ-t a Commission nationale informatique et libertés (CNIL) jegyzi be. Következésképpen minden előfizetőnek joga van a rá vonatkozó információkkal szembeni tiltakozáshoz, azokhoz való hozzáféréshez, azok módosításához, helyesbítéséhez és törléséhez. További információért forduljon a webmesterhez.

Webszolgáltatás és mobilalkalmazás

Az FDJ megkönnyíti az Ön dolgát, és kis képernyős eszközökre optimalizált mobilverziót biztosít. A funkciók összességében hasonlónak tűnnek a klasszikus verzió funkcióihoz. Ráadásul továbbra is lehetősége van letölteni a mobilalkalmazást, amely tökéletesen alkalmas az Android és iOS operációs rendszerekre. Ez a program lehetőséget ad arra, hogy bármilyen típusú játékra fogadásokat tegyen, és rekordidő alatt megtudja az eredményeket. Ugyanakkor az eszköz segít beolvasni a játékszelvényeket, így meghatározhatja a nyertes szelvényeket. További előnyei közé tartozik egy okos villámkódrendszer a játékok érvényesítéséhez és elszámolásához az értékesítési ponton. A sportfogadás rajongói számára az FDJ elkészítette a “Parions Sports” alkalmazást.

Új tagok regisztrálása

Ahhoz, hogy FDJ-taggá váljon, aktív fiókot kell létrehoznia, és igazolnia kell, hogy elérte a nagykorúságot. A regisztráció történhet közvetlenül a hivatalos weboldalon vagy a mobiltelefonra letölthető alkalmazáson keresztül. Első lépésként töltsd ki az űrlapot a teljes neveddel, születési dátumoddal, születési városoddal és országoddal, valamint teljes lakcímeddel. Az adatok hitelesítéséhez egy érvényes személyazonosító okmányra (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) is szükséged lesz. Az FDJ 30 napot ad a dokumentumok e-mailben történő elküldésére. Ez egy feltétlenül szükséges lépés a nyereménye kifizetésekor. Ezt követően 7-10 nap elteltével kap egy ellenőrző kódot, amely megerősíti a postacímét. Regisztrációját a “Fiók létrehozása” gombra kattintva véglegesíti. Ez az utolsó lépés azonnal az oldal által meghatározott feltételek jóváhagyásához vezet.

Kizárólag az anyaországi Franciaországban, Monacóban, Saint-Pierre és Miquelonban, valamint a francia tengerentúli megyékben és közösségekben (Wallis és Futuna, valamint Francia Polinézia kivételével) lakóhellyel rendelkező ügyfelek jogosultak számlát nyitni az FDJ-nél. Ez azonban nem vonatkozik azokra a francia állampolgárokra, akik nem Franciaországban élnek. A következő országok valamelyikében székhellyel rendelkező felhasználók azonban élvezhetik ezt az előnyt: Németország, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Franciaország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Dánia, Egyesült Királyság, Írország, Görögország, Spanyolország, Monaco, Portugália, Finnország, Svédország, Észtország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Izland, Liechtenstein, Norvégia, Norvégia.

Bónuszok és promóciók

Számos előny vár minden új előfizetőt, amint csatlakozik az FDJ-hez. Íme néhány érdekes promóció, amelyet az oldalon találunk:

  • 20 bónusz az ingyenes lottórácsokon. Az összeg azonnal jóváírásra kerül a játékos számláján, a regisztrációkor megadott promóciós kód segítségével;
  • “Kenó nyertes egy életre”. Nyerjen akár 100 000 eurót évente vagy 2 000 000 eurót készpénzben;
  • A Bingo Live kaparós sorsjegyes játékok kínálata.

Játékkínálat és fogadási piac

Az FDJ igazi hírnevét annak köszönheti, hogy felhasználóinak nagy részét boldog nyertesekké tette, köztük 200 milliomost 2018 folyamán. A titok a játékkínálat sokszínűségében rejlik. Általánosságban elmondható, hogy a vállalat a bolygó legnépszerűbb szórakozási formáira összpontosítja az érdeklődését. Ezek közé tartoznak a kaparós sorsjegyek (Illiko, Bingo), amelyeket az “Örökség misszió” során indítottak el. Aztán ott vannak a kivételes lottójátékok, beleértve a lottót és a kenót, nem megfeledkezve az EuroMillionsról, amely több ezer játékos körében nagyon népszerű. Eddig az FDJ volt az egyetlen olyan szolgáltató, amely engedélyt kapott az ilyen típusú szórakoztatásra. A vállalat azt tervezi, hogy bővíti kínálatát új, a nyerőgépekhez hasonló játékterminálok telepítésével a különböző értékesítési pontokon. További információk erről a részről? Látogasson el a portálon elérhető online kaszinókalauzba.

Tudta, hogy az FDJ-nél gyűjtött fogadások 19%-a sportfogadásból származik? A piac továbbra is nyitott a verseny előtt, és a szerencsejátékokhoz hasonlóan a bukmékerek a sporttal kapcsolatban is megtartják egyfajta monopóliumukat. Valójában mind az újságárusoknál, mind a trafikokban meglehetősen nagy arányban fogadnak, a futballtól a teniszig. Ha már a “Parions Sports”-ról beszélünk, ez még mindig az egyetlen fogadóiroda, amely rendelkezik “Loto Foot”-al, amely 100%-ban futball többszörös fogadási rácsot kínál. Ami az e-sport eseményeket illeti, az FDJ közel 2 millió rendszeres játékossal büszkélkedhet. Ez a sportág, amely Ázsiából származik, számos versenye miatt mindig rengeteg látogatót vonz. A “Parions Esport” platformon lévő versenytípusok minden résztvevő számára ingyenesen nyitva állnak, legyen szó kezdőkről vagy profikról.

Elérhető fizetési módok

Az FDJ különböző befizetési és kifizetési módszereket kínál a pénzügyi tranzakciókhoz. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Skrill és Paypal elektronikus pénztárcák;
  • Neteller fizetési rendszer;
  • Azonnali átutalás.

A nyeremények kifizetéséhez meg kell adnia és el kell küldenie banki adatait (RIB vagy IBAN). Az átutalási küszöbérték beállításával a program automatikusan generálja az átutalást a bankszámlájára, ha egyenlege meghaladja a beállított összeget.

Súgóasztal

Az FDJ ügyfélszolgálatával többféle módon is kapcsolatba léphet:

  • Telefonon. A szolgálat hétfőtől szombatig 9 és 21 óra között, ünnepnapokon pedig 14 és 18 óra között működik;
  • E-mailben, a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, miután rákattintott a “Írjon nekünk” fülre.

Az üzemeltető külön részleget tart fenn a siketek és nagyothallók számára. Egyszerűen kattintson az oldalon található piktogramra. A szolgáltatás hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között, szombatonként pedig 9 és 12 óra között áll az ügyfelek rendelkezésére.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán