Coral

A Coral kétségtelenül az egyik legnépszerűbb fogadóiroda az Egyesült Királyságban. Kivételes tulajdonságai révén kiváló pozíciót vívott ki magának társai mellett. Az elmúlt években az igazi sikert az új funkciók, a továbbfejlesztett játékkönyvtár és az exkluzív bónuszajánlatok hozták meg a weben.

Működési engedély

A Coral az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által kiadott 001-002365-R-102407-001 számú engedély alapján működik. A platform a gibraltári szerencsejáték biztostól is akkreditációt kapott. Ez az akkreditáció a helyi és nem brit ügyfelek kiszolgálására szolgál. A megbízhatóság garanciájaként a Coralnak bizonyos pozíciókat kell fenntartania annak érdekében, hogy tevékenységei zökkenőmentesen működjenek. Ez magában foglalja a felelős szerencsejáték-politika elfogadását, az átláthatóság és a tisztesség gesztusával kombinálva. Másrészt az ügyfelek teljes mértékben megbízhatnak a Coralban, amikor személyes és pénzügyi adataik védelméről van szó.

A mobil alkalmazásról

Az ügyfelek teljes elégedettségének biztosítása érdekében a Coral létrehozott egy Apple és Android operációs rendszerekre optimalizált mobilalkalmazást. Az okostelefonok és táblagépek tulajdonosai ingyenesen letölthetik a programot az App Store-ból vagy a Google Play-ből. Fő előnyei közé tartozik a tökéletesen strukturált felület és elrendezés, az elegáns design és a hatékony fogadási funkciók. A szoftver lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a nap bármely szakában, helytől függetlenül játszhassanak és fogadásokat köthessenek. Az internetfelhasználók szerint az oldal mobil verziója sokkal igényesebb a teljesítmény tekintetében.

Regisztrációs folyamat

Ahhoz, hogy Coral taggá váljon, regisztrálnia kell, és aktív fiókot kell létrehoznia. Az asztali vagy mobil eszközzel lépjen a Coral weboldalára, és kattintson a “Csatlakozás itt” gombra. A regisztrációs oldalon adja meg nevét, születési dátumát, lakcímét és e-mail címét. Ezután válasszon egy felhasználónevet, amelyet egy jelszó követ. Fejezze be a folyamatot a “Fiók létrehozása” gomb megnyomásával, és fizesse be az első befizetését. Ezután adja meg a befizetési módot és a használni kívánt számla pénznemet. Javasoljuk, hogy a lakóhelye szerinti országnak megfelelő valutaegységet használja. Ahhoz, hogy hozzáférjen a bukméker összes szolgáltatásához, át kell esnie egy személyazonossági ellenőrzésen. Az egyik igazoló dokumentum másolatát kérik Öntől. A dokumentumok (születési anyakönyvi kivonat vagy személyi igazolvány) letöltéséhez látogasson el a Coral ellenőrző oldalára, vagy egyszerűen kattintson a “Most ellenőrizzen engem” fülre.

Bónuszok és promóciók

Hogy megkülönböztesse magát versenytársaitól, a Coral különböző jutalmakat ad az új regisztrálóknak. Az üdvözlő bónuszok a következők:

  • Üdvözlő bónusz sportfogadásra. Az első 5 $-os befizetésért 20 $-os ingyenes fogadást kap, amelyet a regisztráció dátumától számított 7 napon belül kell felhasználni;
  • Kaszinó üdvözlő bónusz. A Coral 50 dollárt ad legalább 10 dollár befizetés esetén. A fogadási követelmények 24 tekercs a kifizetés előtt;
  • Póker üdvözlő bónusz. Szerezzen $20 ingyenes versenyjegyet $5 vagy nagyobb összegű befizetéssel;
  • Bingo üdvözlő bónusz. 300%-os bónuszt kap $15-ig, minimum $5 befizetéssel. A fogadási követelmények részeként a bónuszalapot 8-szor kell megforgatnia, és az első befizetéstől számított 7 napon belül aktiválnia kell;
  • Mobil bónusz. Ha új ügyfélként mobiltelefonon fogadsz, akkor legalább 10$-os tét esetén 25$ bónuszt kapsz. Ennek az összegnek a 24-szeresét kell megtennie mobiljátékokon.

Nagyon fontos, hogy az élő chat során értesülhetsz a legújabb exkluzív promóciókról.

Coral: a fogadási és játékpiac

A Coral fogadási katalógusa több mint 40 sporteseményt, valamint több mint 200 mérkőzés előtti fogadási piacot foglal magában. A sportágak nagyon változatosak, a futballtól és a tenisztől kezdve a kézilabdán át a vitorlázásig. Ha megnézi a listát, számtalan versenyre talál még fogadásokat. Ezek közé tartoznak a ló- és agárversenyek, a boksz, a kerékpározás, a krikett, a golf, a darts, a snooker, a rögbi, a virtuális sportok, az amerikai futball, a horgászat, a hurling és a gaelic football. A még több szórakozás érdekében a Coral időjárás- és TV-fogadást is kínál. Ami az eSport fogadásokat illeti, az oldal naponta számos versenyt szervez, köztük olyan népszerű címeket, mint a Dota2, Counter-Strike, VALORANT, League of Legends és sok más. Az élő fogadási kínálat havonta több mint 15 000 eseményt tartalmaz, többé-kevésbé jövedelmező oddsokkal. Egy becslés szerint minden élő fogadást gyorsan feldolgoznak. Itt a fogadóknak az az előnye, hogy számos fogadási lehetőséget találnak. Egész évben vannak európai és amerikai sportágakra összpontosító események. Ezek közé tartozik a labdarúgás, a golf, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong és az amerikai futball. A kaszinórajongók számára a lobby közel 204 játékot tartalmaz, amelyeket kizárólag a Playtech tervezett. Kezdve az asztali játékok szekcióval, amely mintegy harminc játékot tartalmaz. Ezek közé tartozik a baccarat, a VIP baccarat, a Stravaganza, a sic bo, a craps és néhány pókerváltozat. Másrészt a nyerőgépek kategóriáját mintegy száz különböző cím jellemzi. A gyűjtemény a licencelt témáktól a klasszikusokig terjed. A felület különös hangsúlyt fektet a karaktereikre, a cselekményükre, a hang- és videóeffektjeikre, de mindenekelőtt a bónuszrendszereik révén. Ha a videópóker érdekel, körülbelül tizenöt változat áll rendelkezésre az oldalon. El leszel kényeztetve a választékban a Pik’em póker, az amerikai videópóker, a Jacks or Better, az Ászok és Bubik, a Deuces Wild, a Mega Valets, az Ászok és Bubik, a Mega Jacks, a Tens or Better és a többi között. Ha pókerről van szó, azt tanácsoljuk, hogy közvetlenül az iPoker hálózatot látogassa meg. A kaszinó hold’em és az omaha a jelenlegi játékok.

Fizetési módok

A Coral a legbiztonságosabb lehetőségeket javasolja, akár a számla feltöltésére, akár a nyeremények átvételére. Vannak :

  • Visa, MasterCard, Mestro bankkártyák;
  • Skrill, Paypal, Trustly elektronikus pénztárcák;
  • Neteller, ecoPayz, Coral Connect fizetési rendszerek;
  • Banki átutalások.

A Coral minden befizetési tranzakciót díjmentesen kezel, és lehetőséget biztosít arra, hogy várakozási idő nélkül fogadhasson. Ennél a tranzakciónál az összeghatárok a választott módszernek megfelelően változnak. Ezenkívül a nyeremények esetleges kifizetése szisztematikusan az utolsó fizetési módtól történik. Az átutalási idő a fizetési módtól függ, ha ki kívánja venni a pénzt.

Segítségnyújtási szolgáltatás

Nehézségek esetén, vagy ha bármilyen kérdése van, a Coral különböző kommunikációs eszközöket biztosít az ügyfélszolgálat eléréséhez. Kapcsolatba léphet az egyik tanácsadóval élő chat-en, a telefonvonalon, e-mailben vagy egy közösségi hálózati fiókon keresztül, például a Twitteren vagy a Facebookon keresztül. Van egy súgó rész is, ahol megoldást találhat kérdéseire. Felhívjuk figyelmét, hogy a szolgáltatás csak angol nyelven működik, ha levelezésben van.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán