BoyleSport

BoyleSport →BoyleSport →


Az 1982-ben alapított BoyleSports a nevét a híres alkotójának, John Boyle-nak köszönheti. Ez a létesítmény a lóversenyek iránti hatalmas érdeklődéséről ismert. Egy maroknyi írországi kirendeltséggel indult, és az Egyesült Királyság egyik legrégebbi sportfogadói közé tartozik. Online platformja ma már helyi felhasználók sokaságát fogadja, valamint a világ számos országából érkező játékosokat. Ma a BoyleSports bővíti tevékenységét, és korlátlan sportfogadási szolgáltatásokat és kaszinójátékokat kínál. Ráadásul értékelni fogja az egyszerű elrendezést is, ami még egy kezdő számára is sokkal könnyebben kezelhetővé teszi a felületet.

📄 Működési engedély

A BoyleSports az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által kiadott működési engedéllyel bizonyítja jogszerűségét. Emellett az üzemeltető magasan képzett tárolórendszert használ a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelme érdekében. A nagy teljesítményű protokoll mellett a platform biztonságos hálózatokhoz csatlakoztatja szerverét. Ennek a technikának az a célja, hogy minimálisra csökkentse a rendszer feltörésére irányuló kísérleteket, és szigorú ellenőrzést alakítson ki a legkisebb adatszivárgás esetén is.

©️ A mobilalkalmazásról

A BoyleSports Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazást biztosít felhasználóinak. Ez a szoftver nem csak a weboldal összes funkciójához hozzáférést biztosít, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a nap bármely szakában játszhasson és fogadásokat köthessen okostelefonján vagy táblagépén keresztül. Ennek kihasználásához töltse le a programot, és telepítse a telefonjára. Alternatívaként bármikor használhatja az oldal mobil verzióját, ha az URL-t közvetlenül a készülék szokásos böngészőjébe írja be.

💻 Regisztrációs folyamat

A BoyleSports fiók létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha a kezdőlapon van, kezdje a “Csatlakozás” gombra kattintva. A regisztrációs űrlapon töltse ki a szükséges mezőket a személyes adataival, beleértve a címet, a nevet, a születési dátumot, az e-mail címet, a lakóhely szerinti országot és a mobilszámot. A következő lépés az irányítószám, a számla pénzneme, a biztonsági válasz, a felhasználónév és a jelszó megadása. A BoyleSports lehetőséget ad arra is, hogy beállítsa vagy ne állítsa be a befizetési limiteket. A regisztráció befejezéséhez töltse fel számláját. Felhívjuk figyelmét, hogy az üzemeltető csak 18. életévüket betöltött játékosokat enged be.

Előnyök / hátrányok
 • 40 sportág, amelyre fogadni lehet
 • Szerencsejátékok nagy választéka
 • Támogatás elérhetősége telefonszámon
 • Mobil alkalmazás Androidra és iPhone-ra
 • Az oldal nincs lefordítva más nyelvekre
 • Nincs virtuális sport
 • Komplex oldalszerkezet

📑 Bónuszok és promóciók

Az új ügyfelek üdvözlésére a BoyleSports egyenként 40 eurós üdvözlő bónuszt kínál nekik. Ez az összeg a következőképpen oszlik meg 30 € ingyenes sportfogadás és 10 € a kaszinójátékokra. Ennek megszerzéséhez legalább 10 € befizetést kell teljesíteni. Az oldal feltételei szerint a teljes összeget olyan eseményekre kell fogadnod, amelyek esélye legalább 2 vagy annál nagyobb. Miután megszerezted a jutalmat, a BoyleSports 7 napot ad a felhasználására. Ezen időszak után az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az összeget leemelje a számládról.

A BoyleSports promóciós ajánlatai nagyrészt a brit és ír lóversenyek körül forognak. Ezen kívül a platform bevezette az ACCA promóciót, hogy több fogadót ösztönözzön. Ez egy olyan bónuszrendszer, amelynek célja az ügyfelek hűségének növelése azáltal, hogy ráveszi őket a halmozott fogadások megtételére. Szeretne részt venni? Egyszerűen tekintse meg a promócióknak szentelt részt, ügyelve arra, hogy figyelmesen olvassa el az egyes ajánlatokhoz kapcsolódó feltételeket.

⚽ Fogadási és játékajánlatok

A sportkatalógusban a brit és ír lóversenyek állnak a sportfogadás szekció középpontjában. Itt megtalálja a legjobb eseményeket kiváló esélyekkel, piacokkal és fogadási lehetőségekkel, beleértve az egzotikusakat is. Ezek az események magukban foglalják az agárversenyeket is. A fogadóiroda emellett számos sportpiacot kínál mintegy harminc különböző sportágban. Nyilvánvalóan az erősségek a népszerű brit sportágakban rejlenek, amelyeket a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a krikett és a golf jellemez. Másrészt továbbra is nyitva áll a fogadási lehetőség az ökölvívásra, az MMA-ra, az amerikai futballra, az olimpiai játékokra, a kézilabdára, a kerékpározásra, a dartsra, a futsalra, a tollaslabdára, az asztaliteniszre, a jég- és jégkorongra, valamint a Forma-1-re. A teljes listát a sportágak fülre kattintva tekintheti meg. A főbb bajnokságok, beleértve az angol Premier League-et és az Eurot is, továbbfejlesztett vonalakkal és versenyképes oddsokkal rendelkeznek. Hogy még izgalmasabbá tegye a játékot, a BoyleSports élő fogadásokat is integrált, nem beszélve a ló- és agárversenyekről. Az összes elérhető opciót megtalálja, ha legörget a “Játékban” részhez. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egyszerre nézze a mérkőzés alakulását és kezelje fogadásait. Mi több, a folyamatosan frissülő oddsoknak köszönhetően a játékosok jelentős nyereséget tehetnek zsebre. A virtuális sportok rajongói számára külön szekciót szenteltek a futballmérkőzéseknek, a síkversenyeknek, az agárversenyeknek és az autóversenyeknek.

A szerencsejáték-rajongók számára a BoyleSports egy kaszinó szekciót is fenntartott. A játékkönyvtárban olyan nyerőgépek széles választéka található, mint a Lucky Emeralds és a Wild Lava. Számos különböző asztali játék is található, nem utolsósorban a Premium európai rulett. Mindenesetre bőven van mivel elfoglalnia magát egész nap. Az élő kaszinójátékok külön oldalon kaptak helyet. Ezek funkcionalitásukban különböznek az alapjátékoktól. A kínálatban szerepel a Quantum Blackjack élőben és a Quantum Roulette élőben, valódi osztókkal. A sportfogadáshoz hasonlóan a kaszinójátékosok is jogosultak üdvözlő bónuszra. Természetesen az általános feltételek érvényesek. Látogasson el a bónusz oldalra, hogy többet megtudjon. Ha pókeres vagy, a BoyleSportsnál többféle exkluzív játék, köztük versenyek és versenyek várnak rád. Kattints a megadott gombra, ha szeretnél belevágni. A játék folyamatossága teljes mértékben a bankrollod kezelésétől függ.

BoyleSport →BoyleSport →

💰 Fizetési módok

A BoyleSports a következő módszereket kínálja, hogy biztonságosan befizethesse számláját és kivehesse nyereményét:

 • Visa és MasterCard ;
 • Paysafecard előre fizetett kártya;
 • Skrill és Paypal e-pénztárcák;
 • Neteller, BOKU, Apple Pay, Google Pay fizetési rendszerek;
 • Banki átutalás.

Készpénzes tranzakciókat is végezhet a BoyleSports üzletben.

📈 Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel, vagy téves lépés esetén a BoylesSport az ügyfélszolgálati csapatához irányítja Önt, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. A tanácsadót e-mailben, telefonon vagy élő csevegésen keresztül érheti el. A GYIK szekciót böngészve legalább egy vagy több választ talál a problémájával kapcsolatban.

BoyleSport →BoyleSport →

❓ Gyakran ismételt kérdések a BoyleSportsszal kapcsolatban:

✅ Milyen licenceket kapott a BC BoyleSports?

A BoyleSports földhivatalai és webhelye Írországban működik az ország Adó- és Vámhivatalának engedélyével. Ezenkívül a cég engedélyt kapott az Egyesült Királyságban és Gibraltárban működő anyakönyvvezetőtől. A legújabb licenc lehetővé teszi, hogy Európából és Amerikából érkező felhasználókat fogadjon az oldalon.

💵 Elérhető a BoyleSports bónusz kezdőknek?

Sajnos a BoyleSports bukméker honlapján nincs regisztrációs bónusz. A jutalmak csak a rendszeres felhasználók számára állnak rendelkezésre. Emellett az akciók a sportfogadási és szerencsejáték szekciókra egyaránt érvényesek. Ezért a platform minden látogatója megkaphatja jutalmát.

📱 Van mobilalkalmazás a BoyleSports-tól?

Igen van. Azok a felhasználók, akik szeretnek telefonjukról fogadni, telepíthetik a BoyleSports mobilalkalmazást. Az Android és iOS operációs rendszer támogatja, és elérhető a hivatalos PlayMarket és AppStore piacokon. Az alkalmazásnak köszönhetően a fogadók számos elemzéssel és fogadással kapcsolatos műveletet hajthatnak végre. A program nem támogatja a szerencsejátékokat.

💳 Hogyan lehet befizetni és kivenni a nyereményeket a BoyleSports-on?

A BoyleSports bukméker felhasználói használhatják az összes népszerű lehetőséget a pénz befizetésére és számlájukról történő kifizetésére. Ez lehet banki átutalás, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller e-pénztárca, PayPal és ecoPayz fizetési rendszerekkel történő fizetés. A kifizetések határairól és időzítéséről a játékos személyes fiókjában tájékozódhat.


BoyleSports FR BoyleSports Portugal BoyleSports RU BoyleSports λλαδα BoyleSports AL BoyleSports AM BoyleSports България BoyleSports KZ BoyleSports MN BoyleSports HU BoyleSports UA

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció