BetKing

A BetKing egy nigériai székhelyű fogadóiroda, ahol számos leányvállalattal rendelkezik. Ugyanakkor Nigérián kívül számos afrikai országban, nevezetesen Kenyában és Etiópiában is kínál online tevékenységet. Összességében a platform inkább a sportfogadás helyettesítésére összpontosít, mint a szerencsejáték-piacra. Előnye abban rejlik, hogy lehetőséget kínál a jövőbeli “Kingmakereknek”, akiket arra jelölnek ki, hogy offline fogadási szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfeleknek, miután regisztráltak az oldalon.

Működési engedély

A BetKing az SV Gaming Limited égisze alatt működik, és a Nemzeti Lottótanács szabályozza. Ma a márka Osun állam kormánya által kiadott engedély alapján működik. A Lagos-i engedély mellett az oldal rendelkezik az Anambra Állami Szerencsejáték Társaság által kiadott jóváhagyással is. Ezek a dokumentumok a későbbiekben lehetővé tették a bukméker számára, hogy Nigéria különböző részein működjön.

BetKing mobilon

A BetKing egyelőre még nem rendelkezik meghatározott alkalmazással, de szolgáltatásait egy mobilverzión keresztül kínálja. Valójában a honlapot úgy optimalizálták, hogy bármilyen típusú kis képernyőn konfigurálható legyen a program. A platform minden funkcióját elérheti okostelefonjáról vagy táblagépéről, függetlenül a tartózkodási helyétől.

BetKing és bónuszok

Minden új tag 100%-os üdvözlő bónuszt kap, amikor csatlakozik a BetKinghez. Jutalmul a bukméker megduplázza az első befizetés összegét. A bónusz megszerzéséhez legalább 100, de legfeljebb 100 000 NGN-t kell befizetned. A fogadási feltételek szerint a BetKing megköveteli, hogy a bónusz alapot 4 alkalommal megjátszd, mielőtt beváltanád a nyereményedet. A tippjeidnek legalább egy olyan szelvényt kell tartalmazniuk, amelynek minimális teljes nyereményszorzója 3,0. Ez a bónusz nem vonatkozik a virtuális ligákra történő fogadásokra. Másrészt a bónusz szüneteltetése lehetőséget ad arra, hogy bármikor valódi pénzes fogadást tegyél. Ezen kívül itt van néhány érdekes ajánlat a bukmékertől:

  • A “felhalmozási bónusz”. Használja ki a lehetséges nyereményeket, ha több mint 5 eseményre fogad, legalább 1,2-es odds mellett. Összesen 40 esemény esetén teljes 225%-os bónuszt nyerhet. Elvileg egy nyertes szelvény egyenlő egy bónusszal, amely hozzáadódik a nyereségéhez;
  • Háromszoros cashback. A BetKing 5.000 NGN készpénzvisszatérítést ad az1.,5. és 10. kifizetett fogadásodra. Minden fogadásnak legalább 2,5-es szorzóval kell rendelkeznie. A visszatérítéseket a jogosult fogadásokra 24 órán belül elküldjük.

Felhasználói regisztráció

Ha regisztrálni és számlát nyitni szeretne a BetKingnél, látogasson el a hivatalos weboldalára. Ezután kövesse az alábbi utasításokat:

  • Kattintson a “Regisztráció” gombra a kezdőlap jobb felső sarkában;
  • Töltse ki a szükséges adatokat, beleértve a nevét, e-mail címét, mobiltelefonszámát és jelszavát. Küldje el ezeket az adatokat, és véglegesítse a regisztrációt a “Megerősítés” fülre kattintva.
  • A regisztráció befejezése után egy megerősítő üzenet jelenik meg a képernyőn. A megadott e-mailben található linkre kell kattintania az e-mail cím érvényesítéséhez;
  • Adja meg a hozzáférési adatait (bejelentkezési adatok és jelszó), hozza létre a kapcsolatot, tegyen egy kezdeti befizetést éskezdjen el fogadni…

Fogadási ajánlat

A BetKing sportfogadási katalógusa a sportágak széles skáláját tartalmazza, a hagyományos sportágaktól a kevésbé népszerű sportágakig, a virtuális bajnokságoktól az e-sportokig. Letölthető szoftver nélkül is elérheti kedvenc szekcióját a webböngésző és a mobiloldal segítségével. A bukméker átfogó repertoárral rendelkezik, beleértve a labdarúgó bajnokságok, a jégkorong, a tenisz és a kosárlabda fogadásait is. Emellett futsalra, kutyafuttatásra és olyan exkluzív, személyre szabott játékokra is találhat fogadásokat, mint a Királyi Liga vagy a Color-Color. Ha az e-sportok iránt érdeklődsz, a listán mindent megtalálsz, amivel le tudod foglalni magad: eSoccer Liga Pro, Counter Strike, Dota 2, League of Legends, e-sport Battle, FIFA ultimate Quaranteam és még sok más fajta szórakozás. A portál az élő fogadásoknak is szentelt egy szekciót, több mint 200 mérkőzéssel. Ez a funkció lehetővé teszi a fogadók számára, hogy a naptár szerint különböző eseményekre fogadjanak. Ily módon a verseny kezdetétől kezelhetik a fogadásaikat, és egyben figyelemmel kísérhetik a mérkőzés alakulását. Ráadásul a közvetítés során a jóslatok megtételére sincsenek korlátozások. A labdarúgás, a futball, a baseball, a jégkorong, a röplabda és a tenisz a leggyakrabban közvetített események közé tartozik.

Elérhető fizetési módok

A BetKing különböző befizetési és kifizetési módszereket kínál a pénzügyi tranzakciókhoz. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • EMailMoni előre fizetett kártya;
  • Quickteller, Paydirect, Paystack, Webpay, ATM Transfer, UBA, Zenith fizetési rendszerek;
  • Banki azonnali befizetés, *737* átutalás.

Támogatási szolgáltatás

A BetKing segítséget nyújt az ügyfélszolgálatán keresztül, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. E-mailben, telefonon, élő chaten, Whatsapp vonalon vagy közösségi platformokon (Twitter, Facebook stb.) kérhet segítséget egy tanácsadótól.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán