BetKing

BetKing →BetKing →


A BetKing egy nigériai székhelyű fogadóiroda, ahol számos leányvállalattal rendelkezik. Ugyanakkor Nigérián kívül számos afrikai országban, nevezetesen Kenyában és Etiópiában is kínál online tevékenységet. Összességében a platform inkább a sportfogadás helyettesítésére összpontosít, mint a szerencsejáték-piacra. Előnye abban rejlik, hogy lehetőséget kínál a jövőbeli “Kingmakereknek”, akiket arra jelölnek ki, hogy offline fogadási szolgáltatásokat nyújtsanak az ügyfeleknek, miután regisztráltak az oldalon.

⏹️ Működési engedély

A BetKing az SV Gaming Limited égisze alatt működik, és a Nemzeti Lottótanács szabályozza. Ma a márka Osun állam kormánya által kiadott engedély alapján működik. A Lagos-i engedély mellett az oldal rendelkezik az Anambra Állami Szerencsejáték Társaság által kiadott jóváhagyással is. Ezek a dokumentumok a későbbiekben lehetővé tették a bukméker számára, hogy Nigéria különböző részein működjön.

🆗 BetKing mobilon

A BetKing egyelőre még nem rendelkezik meghatározott alkalmazással, de szolgáltatásait egy mobilverzión keresztül kínálja. Valójában a honlapot úgy optimalizálták, hogy bármilyen típusú kis képernyőn konfigurálható legyen a program. A platform minden funkcióját elérheti okostelefonjáról vagy táblagépéről, függetlenül a tartózkodási helyétől.

BetKing →BetKing →

✅ BetKing és bónuszok

Minden új tag 100%-os üdvözlő bónuszt kap, amikor csatlakozik a BetKinghez. Jutalmul a bukméker megduplázza az első befizetés összegét. A bónusz megszerzéséhez legalább 100, de legfeljebb 100 000 NGN-t kell befizetned. A fogadási feltételek szerint a BetKing megköveteli, hogy a bónusz alapot 4 alkalommal megjátszd, mielőtt beváltanád a nyereményedet. A tippjeidnek legalább egy olyan szelvényt kell tartalmazniuk, amelynek minimális teljes nyereményszorzója 3,0. Ez a bónusz nem vonatkozik a virtuális ligákra történő fogadásokra. Másrészt a bónusz szüneteltetése lehetőséget ad arra, hogy bármikor valódi pénzes fogadást tegyél. Ezen kívül itt van néhány érdekes ajánlat a bukmékertől:

 • A “felhalmozási bónusz”. Használja ki a lehetséges nyereményeket, ha több mint 5 eseményre fogad, legalább 1,2-es odds mellett. Összesen 40 esemény esetén teljes 225%-os bónuszt nyerhet. Elvileg egy nyertes szelvény egyenlő egy bónusszal, amely hozzáadódik a nyereségéhez;
 • Háromszoros cashback. A BetKing 5.000 NGN készpénzvisszatérítést ad az1.,5. és 10. kifizetett fogadásodra. Minden fogadásnak legalább 2,5-es szorzóval kell rendelkeznie. A visszatérítéseket a jogosult fogadásokra 24 órán belül elküldjük.
Előnyök / hátrányok
 • Magas regisztrációs bónusz
 • Sportesemények nagy választéka fogadáshoz
 • Virtuális sportok elérhetősége
 • Az oldal mobil verziója
 • Nincs szerencsejáték
 • Csak nigériai fogadókat fogadunk el
 • Nincs mobilalkalmazás

🎁 Felhasználói regisztráció

Ha regisztrálni és számlát nyitni szeretne a BetKingnél, látogasson el a hivatalos weboldalára. Ezután kövesse az alábbi utasításokat:

 • Kattintson a “Regisztráció” gombra a kezdőlap jobb felső sarkában;
 • Töltse ki a szükséges adatokat, beleértve a nevét, e-mail címét, mobiltelefonszámát és jelszavát. Küldje el ezeket az adatokat, és véglegesítse a regisztrációt a “Megerősítés” fülre kattintva.
 • A regisztráció befejezése után egy megerősítő üzenet jelenik meg a képernyőn. A megadott e-mailben található linkre kell kattintania az e-mail cím érvényesítéséhez;
 • Adja meg a hozzáférési adatait (bejelentkezési adatok és jelszó), hozza létre a kapcsolatot, tegyen egy kezdeti befizetést éskezdjen el fogadni…

🔽 Fogadási ajánlat

A BetKing sportfogadási katalógusa a sportágak széles skáláját tartalmazza, a hagyományos sportágaktól a kevésbé népszerű sportágakig, a virtuális bajnokságoktól az e-sportokig. Letölthető szoftver nélkül is elérheti kedvenc szekcióját a webböngésző és a mobiloldal segítségével. A bukméker átfogó repertoárral rendelkezik, beleértve a labdarúgó bajnokságok, a jégkorong, a tenisz és a kosárlabda fogadásait is. Emellett futsalra, kutyafuttatásra és olyan exkluzív, személyre szabott játékokra is találhat fogadásokat, mint a Királyi Liga vagy a Color-Color. Ha az e-sportok iránt érdeklődsz, a listán mindent megtalálsz, amivel le tudod foglalni magad: eSoccer Liga Pro, Counter Strike, Dota 2, League of Legends, e-sport Battle, FIFA ultimate Quaranteam és még sok más fajta szórakozás. A portál az élő fogadásoknak is szentelt egy szekciót, több mint 200 mérkőzéssel. Ez a funkció lehetővé teszi a fogadók számára, hogy a naptár szerint különböző eseményekre fogadjanak. Ily módon a verseny kezdetétől kezelhetik a fogadásaikat, és egyben figyelemmel kísérhetik a mérkőzés alakulását. Ráadásul a közvetítés során a jóslatok megtételére sincsenek korlátozások. A labdarúgás, a futball, a baseball, a jégkorong, a röplabda és a tenisz a leggyakrabban közvetített események közé tartozik.

BetKing →BetKing →

💳 Elérhető fizetési módok

A BetKing különböző befizetési és kifizetési módszereket kínál a pénzügyi tranzakciókhoz. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • EMailMoni előre fizetett kártya;
 • Quickteller, Paydirect, Paystack, Webpay, ATM Transfer, UBA, Zenith fizetési rendszerek;
 • Banki azonnali befizetés, *737* átutalás.

✳️ Támogatási szolgáltatás

A BetKing segítséget nyújt az ügyfélszolgálatán keresztül, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. E-mailben, telefonon, élő chaten, Whatsapp vonalon vagy közösségi platformokon (Twitter, Facebook stb.) kérhet segítséget egy tanácsadótól.

BetKing →BetKing →

❓ Népszerű kérdések a BetKinggel kapcsolatban:

✅ Milyen licenccel működik a BetKing fogadóiroda?

A BC BetKing tevékenységeit a nigériai regisztrátor engedélye alapján végzi. Az iroda szárazföldi fogadási pontok hálózatát nyithatja meg, és online dolgozhat. A bukméker azonban úgy döntött, hogy a weboldalon keresztül nyújtja szolgáltatásait, hiszen így nagyobb számú felhasználót érhet el. Felhívjuk figyelmét, hogy más országokból érkező fogadókat nem fogadunk el.

💵 Milyen bónuszt kapnak az újoncok a BetKingtől?

A BetKing (BetKing) fogadóiroda ajánlata bónuszt tartalmaz az első befizetéshez. Ez megegyezik az utánpótlás 100%-ával, de legfeljebb 250 USD vagy ennek megfelelő összeg. A bónuszt egy további számlán írják jóvá, és 30 napon belül meg kell fogadni. A fogadási szabályok a fogadóiroda honlapján találhatók.

📱 A BetKing bukméker weboldal telefonokra van optimalizálva?

Annak ellenére, hogy a BetKing portál 2018-ban kezdett fogadni, webhelye nem felel meg a webfejlesztés követelményeinek. A fogadóirodák portálja nem mobiltelefonokra és okostelefonokra van optimalizálva. Ezzel párhuzamosan elkészült az oldal mobil verziója is, amely a menün keresztül érhető el. Nem nyílik ki automatikusan, ami szintén hátránya a fogadóirodának.

💳 Milyen fizetési lehetőségeket támogat a BetKing?

A BetKing felhasználók banki átutalással, Visa és Mastercard kártyákkal, PPP-vel, Interswitch Webpay elektronikus fizetéssel fizethetnek be pénzt vagy kaphatnak nyereményt. A fizetési lehetőségek listája kicsi, de a bukméker Nigériában működik, és az országban népszerű módszereket használja.


BetKing FR BetKing Portugal BetKing RU BetKing λλαδα BetKing AL BetKing AM BetKing България BetKing BY BetKing MK BetKing MN BetKing HU BetKing RS BetKing UA

Bónusz 250 USD

Regisztráció Regisztráció