Betfair

Betfair →Betfair →


A Betfair az egyik legnagyobb nemzetközi online sportfogadási szolgáltató. Az iparág egyértelmű átalakulása “tőzsdévé” 2000-ben arra ösztönözte az ügyfeleket, hogy először határozzák meg saját oddsaikat. Azóta az innováció virágzik. 2016-ban a több hasonló oldallal való egyesülésével a Flutter Entertainment PLC-nél kapott megtisztelő helyet, amely egy sor vezető globális márkát támogató jelentős szereplő az Egyesült Királyságban, Írországban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban, majd egy sor B2C és B2B művelet Európában.

A Betfair az ügyfélélményre támaszkodik, hogy üzletét előrevigye. A vállalat kreativitással veti be arzenálját, és egyedi funkciókkal csábítja a felhasználókat. Az oldal még ma is folyamatosan fejleszti játéklehetőségeit.

💻 Működési engedély

A Betfair International a Máltai Szerencsejáték Hatóság által engedélyezett és szabályozott. A márka követi a Bizottság által a 2015. március 17-én kelt MGA/CL3/454/2008 számú engedély alapján előírt előírásokat. A PPB Counterparty Services Limited felügyeli és ellenőrzi a fix és többszörös nyereményszorzójú fogadásokat. Ezt a szolgáltatást szintén a Máltai Szerencsejáték Hatóság szabályozza a 2013. március 12-én kelt MGA/CL2/294/2006 számú engedély alapján. Az Egyesült Királyságban élő ügyfelek számára a Betfair a brit Szerencsejáték Bizottság által kiadott engedély alapján működik, 39439-es számlaszámmal.

✅ Felhasználói regisztráció

Ha szeretne a Betfair tagjává válni, egyszerűen lépjen a honlapra, és kattintson a jobb felső sarokban található “Join Now” fülre. A regisztrációs űrlapon adja meg személyes adatait, beleértve a felhasználónevet, a jelszót, a biztonsági kérdést és a számla pénznemét. Javasoljuk, hogy kétszer is ellenőrizze az adatok pontosságát. A regisztráció befejezése után már nincs lehetőség módosításra. Ha kívánja, egy promóciós kódot is megadhat. Mielőtt elküldi adatait, kérjük, fogadja el a bukméker általános szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. Amint a regisztráció befejeződött, aktív számlája lesz, és azonnal hozzáférhet a Betfair összes szolgáltatásához. Már csak a kapcsolat létrehozása van hátra.

Betfair →Betfair →

🎁 Bónuszok és promóciók

Minden új Betfair regisztráló 100 eurós bónuszt kap, amint 5 egyszeri 10 eurós fogadást köt sportfogadásra, mindegyikre legalább 1,5-es szorzóval. Amint az 5 kvalifikáló fogadás kiegyenlítésre került, 20 €-t kap ingyenes fogadás formájában. A folyamat megismétlésével a jutalom eléri a fent jelzett összeget. Az Egyesült Királyság vagy az Ír Köztársaság lakosai a ZBBC01 promóciós kód használatával részesülnek ebben az ajánlatban. A szelekciós vagy hasonló piacra tett fogadások nem jogosultak. A bukméker 24 órán belül megadja az ingyenes fogadásokat, amelyek 30 napig érvényesek. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogadási feltételek érvényesek. Íme csak néhány a Betfair által kínált promóciók közül:

 • “Exchange” ingyenes fogadás, csak új tagok számára elérhető. Egy 20 eurós cserefogadás elhelyezésével az üzemeltető visszaadja ezt az összeget, ha nem sikerül. Ahhoz, hogy megkapja, az új fiók regisztrációját követő 7 napon belül fogadást kell kötnie;
 • “Ajánlj egy barátot bónusz. Kapj 10 € készpénzt, ha meghívsz egy barátodat, hogy fogadjon 10 € vagy annál nagyobb összegben a sportfogadáson, a tőzsdén vagy a kaszinóban. Ha ez az első kaszinós élményed, akkor a CASF51 regisztrációs kódot kell használnod;
 • “40 in free tickets” a pókerjátékon. Erre a jutalomra akkor leszel jogosult, ha sikerül 25-50 státuszpontot gyűjtened. Az ajánlat a regisztrációt követő 30 napon belül lejár;
 • “Prize Pinball. Ez egy napi ingyenes játék promóció, amely minden nap esélyt ad egy nyeremény megnyerésére. Minden Betfair tag játékos részesül ebből a bónuszból.

Ha többet szeretne megtudni a promóciókról, egyszerűen görgessen le az adott lapra az oldal oldalán.

Előnyök / hátrányok
 • Érdekes fogadások és játékok kínálata
 • Fogadási csere elérhetősége
 • A támogatási szolgálat oroszul beszél
 • Mobil alkalmazások fogadáshoz és játékokhoz
 • Elavult portál kialakítás
 • A fizetési módok listája kicsi
 • A támogatás bizonyos időpontokban elérhető

⭐ Fogadási és játékajánlat

Az oldalra látogatva az ügyfelek egy tökéletesen strukturált felületet élvezhetnek. A bukméker az összes eseményt külön szekciókban sorolta fel, amelyek viszont kategóriákra vannak felosztva. A fogadási börzén kívül a Betfair Sportsbook teljes körű online sportfogadást és a szerencsejáték-termékek széles választékát kínálja, beleértve az élő kaszinót, a pókert és a bingót. A Betfair forradalmi öröksége folytatódik, és olyan innovatív termékekkel emeli a tétet, mint a “Cash Out”, az “Price Rush” és az “Acca Edge”.

A sportfogadási szekció átfogó listát tartalmaz az eseményekről, a népszerű sportágaktól kezdve, mint a futball, kosárlabda, tenisz, krikett, rögbi, lóverseny és darts, a ritka versenyekig a golf, sakk, harcművészetek, motorsportok, virtuális sportok és sok más sportágban. A Betfair még speciális fogadásokat is kínál a listához. Ezen kívül még lehetősége van arra, hogy végigmenjen az egyes szekciókban, ahol az összes elérhető fogadási lehetőség és promóciós ajánlat megjelenik.

A szerencsejátékok rajongói számára a kaszinó terület a szórakozás egész sorát készítette elő. A nyerőgépek, számos rulett- és blackjack-változat, baccarat és sic bo csak néhány a felületen elérhető játékok közül. Legtöbbjük a legfrissebb változatban kerül bemutatásra. Ha még több hangulatra vágysz, az “Élő kaszinó ” oldal nem fog csalódást okozni. Látogasson el hozzá minden további nélkül, engedje át magát az élő játék örömeinek, és élvezze az igazi kaszinókhoz méltó izgalmakat.

💵 Elérhető fizetési módok

A Betfair számos módszert kínál a pénz befizetéséhez és kivonásához teljes biztonságban. Ezek a következők

 • MasterCard ;
 • Paysafecard előre fizetett kártya;
 • Skrill és Paypal elektronikus pénztárcák;
 • Gamstop fizetési rendszer, Apple Pay;
 • Banki átutalás.

⏺️ Ügyfélszolgálat

Ha segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése van a Betfairrel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. A bukméker számos különböző módot kínál a beszélgetés megkezdésére. Kapcsolatba léphetsz valamelyik ügynökével e-mailben, telefonon, élő chaten vagy közösségi hálózati fiókon keresztül.

Betfair →Betfair →

❓ BC Betfair (Betfair) – gyakran ismételt kérdések:

✅ Milyen licenc alatt működik a Betfair weboldal?

A kérdésre adott válasz a játékos tartózkodási országától függ. Egyes államokban a vállalat nemzeti engedéllyel rendelkezik, például az Egyesült Királyságban és Olaszországban. Itt az oldal a helyi anyakönyvvezető szabályai szerint működik. Más országokból, például Kelet-Európából származó felhasználókra azonban a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélye érvényes.

💵 Van bónusz az új játékosoknak a Betfairnél?

A Betfair bukméker kezdőknek akár 100 dolláros vagy ennek megfelelő kezdő bónuszt biztosít. A jutalmakat azonban nem az első befizetésért, hanem az oldalon tett fogadásokért ítélik oda. Minden 5 egyedi fogadásért akár 10 dollárt vagy hasonló összeget is kaphat. Ebben az esetben a bónusz alapokat nem kell megforgatni.

📱 Hogyan tölthető le a Betfair mobilalkalmazás?

A mobileszköz-felhasználóknak nem lehet problémájuk a Betfair alkalmazások letöltésével és telepítésével. A weboldalon található egy „Betfair Mobile Casino” rész, amely sportfogadási és szerencsejáték-programokat, valamint utasításokat tartalmaz. Ebben az esetben az Android-alkalmazásokat manuálisan kell letölteni és telepíteni, míg az iOS-es alkalmazások az AppStore-on keresztül tölthetők le.

💳 Hány fizetési mód érhető el a Betfairen?

A fizetési módok száma a játékos tartózkodási országától függ. Átlagosan azonban a Betfair fizetési módok száma legfeljebb 10. Ez egy nagyságrenddel kevesebb, mint a versenytársaknál, de elegendő pénzt befizetni és kivenni a számlájáról. A fizetési módokról pontos információkat a személyes fiókja tartalmazza.


Betfair FR Betfair Portugal Betfair RU Betfair AL Betfair AM Betfair България Betfair BY Betfair MK Betfair MN Betfair HU Betfair RS Betfair UA

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció