Betfair

A Betfair az egyik legnagyobb nemzetközi online sportfogadási szolgáltató. Az iparág egyértelmű átalakulása “tőzsdévé” 2000-ben arra ösztönözte az ügyfeleket, hogy először határozzák meg saját oddsaikat. Azóta az innováció virágzik. 2016-ban a több hasonló oldallal való egyesülésével a Flutter Entertainment PLC-nél kapott megtisztelő helyet, amely egy sor vezető globális márkát támogató jelentős szereplő az Egyesült Királyságban, Írországban, Ausztráliában és az Egyesült Államokban, majd egy sor B2C és B2B művelet Európában.

A Betfair az ügyfélélményre támaszkodik, hogy üzletét előrevigye. A vállalat kreativitással veti be arzenálját, és egyedi funkciókkal csábítja a felhasználókat. Az oldal még ma is folyamatosan fejleszti játéklehetőségeit.

Működési engedély

A Betfair International a Máltai Szerencsejáték Hatóság által engedélyezett és szabályozott. A márka követi a Bizottság által a 2015. március 17-én kelt MGA/CL3/454/2008 számú engedély alapján előírt előírásokat. A PPB Counterparty Services Limited felügyeli és ellenőrzi a fix és többszörös nyereményszorzójú fogadásokat. Ezt a szolgáltatást szintén a Máltai Szerencsejáték Hatóság szabályozza a 2013. március 12-én kelt MGA/CL2/294/2006 számú engedély alapján. Az Egyesült Királyságban élő ügyfelek számára a Betfair a brit Szerencsejáték Bizottság által kiadott engedély alapján működik, 39439-es számlaszámmal.

Felhasználói regisztráció

Ha szeretne a Betfair tagjává válni, egyszerűen lépjen a honlapra, és kattintson a jobb felső sarokban található “Join Now” fülre. A regisztrációs űrlapon adja meg személyes adatait, beleértve a felhasználónevet, a jelszót, a biztonsági kérdést és a számla pénznemét. Javasoljuk, hogy kétszer is ellenőrizze az adatok pontosságát. A regisztráció befejezése után már nincs lehetőség módosításra. Ha kívánja, egy promóciós kódot is megadhat. Mielőtt elküldi adatait, kérjük, fogadja el a bukméker általános szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. Amint a regisztráció befejeződött, aktív számlája lesz, és azonnal hozzáférhet a Betfair összes szolgáltatásához. Már csak a kapcsolat létrehozása van hátra.

Bónuszok és promóciók

Minden új Betfair regisztráló 100 eurós bónuszt kap, amint 5 egyszeri 10 eurós fogadást köt sportfogadásra, mindegyikre legalább 1,5-es szorzóval. Amint az 5 kvalifikáló fogadás kiegyenlítésre került, 20 €-t kap ingyenes fogadás formájában. A folyamat megismétlésével a jutalom eléri a fent jelzett összeget. Az Egyesült Királyság vagy az Ír Köztársaság lakosai a ZBBC01 promóciós kód használatával részesülnek ebben az ajánlatban. A szelekciós vagy hasonló piacra tett fogadások nem jogosultak. A bukméker 24 órán belül megadja az ingyenes fogadásokat, amelyek 30 napig érvényesek. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogadási feltételek érvényesek. Íme csak néhány a Betfair által kínált promóciók közül:

  • “Exchange” ingyenes fogadás, csak új tagok számára elérhető. Egy 20 eurós cserefogadás elhelyezésével az üzemeltető visszaadja ezt az összeget, ha nem sikerül. Ahhoz, hogy megkapja, az új fiók regisztrációját követő 7 napon belül fogadást kell kötnie;
  • “Ajánlj egy barátot bónusz. Kapj 10 € készpénzt, ha meghívsz egy barátodat, hogy fogadjon 10 € vagy annál nagyobb összegben a sportfogadáson, a tőzsdén vagy a kaszinóban. Ha ez az első kaszinós élményed, akkor a CASF51 regisztrációs kódot kell használnod;
  • “40 in free tickets” a pókerjátékon. Erre a jutalomra akkor leszel jogosult, ha sikerül 25-50 státuszpontot gyűjtened. Az ajánlat a regisztrációt követő 30 napon belül lejár;
  • “Prize Pinball. Ez egy napi ingyenes játék promóció, amely minden nap esélyt ad egy nyeremény megnyerésére. Minden Betfair tag játékos részesül ebből a bónuszból.

Ha többet szeretne megtudni a promóciókról, egyszerűen görgessen le az adott lapra az oldal oldalán.

Fogadási és játékajánlat

Az oldalra látogatva az ügyfelek egy tökéletesen strukturált felületet élvezhetnek. A bukméker az összes eseményt külön szekciókban sorolta fel, amelyek viszont kategóriákra vannak felosztva. A fogadási börzén kívül a Betfair Sportsbook teljes körű online sportfogadást és a szerencsejáték-termékek széles választékát kínálja, beleértve az élő kaszinót, a pókert és a bingót. A Betfair forradalmi öröksége folytatódik, és olyan innovatív termékekkel emeli a tétet, mint a “Cash Out”, az “Price Rush” és az “Acca Edge”.

A sportfogadási szekció átfogó listát tartalmaz az eseményekről, a népszerű sportágaktól kezdve, mint a futball, kosárlabda, tenisz, krikett, rögbi, lóverseny és darts, a ritka versenyekig a golf, sakk, harcművészetek, motorsportok, virtuális sportok és sok más sportágban. A Betfair még speciális fogadásokat is kínál a listához. Ezen kívül még lehetősége van arra, hogy végigmenjen az egyes szekciókban, ahol az összes elérhető fogadási lehetőség és promóciós ajánlat megjelenik.

A szerencsejátékok rajongói számára a kaszinó terület a szórakozás egész sorát készítette elő. A nyerőgépek, számos rulett- és blackjack-változat, baccarat és sic bo csak néhány a felületen elérhető játékok közül. Legtöbbjük a legfrissebb változatban kerül bemutatásra. Ha még több hangulatra vágysz, az “Élő kaszinó ” oldal nem fog csalódást okozni. Látogasson el hozzá minden további nélkül, engedje át magát az élő játék örömeinek, és élvezze az igazi kaszinókhoz méltó izgalmakat.

Elérhető fizetési módok

A Betfair számos módszert kínál a pénz befizetéséhez és kivonásához teljes biztonságban. Ezek a következők

  • MasterCard ;
  • Paysafecard előre fizetett kártya;
  • Skrill és Paypal elektronikus pénztárcák;
  • Gamstop fizetési rendszer, Apple Pay;
  • Banki átutalás.

Ügyfélszolgálat

Ha segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése van a Betfairrel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. A bukméker számos különböző módot kínál a beszélgetés megkezdésére. Kapcsolatba léphetsz valamelyik ügynökével e-mailben, telefonon, élő chaten vagy közösségi hálózati fiókon keresztül.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán