Hogyan lehet bankroll-t alapítani a sportfogadáshoz? 1. rész

Kedves olvasók, ma ismét két részben hozunk cikket a bankroll kezeléséről, hogyan alapítani és kezelni ezt. Hogyan elkezdeni a sportfogadásokat? A kezdő fogadók gyakran felteszik nekünk ezt a kérdést, de a válasz attól függően változik, hogy éppen kivel beszélünk. A valóság az, hogy az emberek különböző élet- és anyagi helyzetben vannak. Ez óhatatlanul befolyásolja a módját, hogy az ember hogyan kezdi el. Ön csak egy diák, aki kínai tésztát eszik egy zacskóból? Vagy Ön egy cégvezető, akinek tisztességes pénzügyi tartaléka van a bankszámláján? A személyes helyzetek nagymértékben változnak, és mi megvitatjuk a legjobb módokat, hogyan előrehaladni a fogadással az Önn adott helyzetétől függően.

Bankroll a sportfogadáshoz nagyon fontos, ezért azt megfelelően kell kezelni.

Mennyi pénzre van szüksége ahoz, hogy elkezdhesse a sportfogadást? Ha mély zsebe van, azt javaslom, hogy 10 000 forinttal kezdje. Még akkor is, ha Ön egy szegény egyetemista, össze tud hozni ennyi pénzt. Az ok, amiért éppen 10 000 forintot határoztam meg a fogadás minimális befizetésének az az, hogy a magyar fogadóirodákban egy sportesemény minimális tétje körülbelül 100 forint (és a megfelelő bankroll kezelés alapjai szerint egy fogadásra mindig csak a pénze 1%-át az összegnek kellene kockáztatnia, amelyet a fogadásra szánt). Ha a minimális tét a bukmékereknél magasabb, mint 100 forint, ahoz kell igazítani a bankroll értékét is. 

Ha több pénz áll rendelkezésére, akkor olyan összeggel kell kezdenie a játékot, amellyel kényelmesen fogja érezni magát. Ugyanakkor a pénzeszközöket arra kellene felhasználnia, hogy a lehető legtöbb fogadóirodánál regisztráljon, ami lehetőséget ad a legjobb szorzók felhasználására. Ezenkívül a legtöbb fogadóiroda több tízezer forint belépőbónuszt kínál. A belépőbónuszt érdemes kihasználnia, mivel egy nagyszerű lehetőségről van szó növelni a bankrollt. Amint a bankrollja kissé növekszik, további fogadóirodáknál nyithat számlát.

A múltban valamelyik cikkben tanácsot adtunk a megfelelő fogadóiroda kiválasztásához. A fogadóiroda kiválasztása egy rendkívül fontos tényező. Bátran állíthatjuk, hogy a fogadók viszonylag nagy százalékánál éppen a fogadóiroda kiválasztása döntheti el, hogy hosszú távon nyereséges fogadók lesznek-e, vagy éppen ellenkezőleg, veszteséges fogadók.

Élvezze azt, hogy nagy szabadsága van az interneten, végezzen alapos kutatást, majd válasszon néhány fogadóirodát. Ezután mindig azzal fogadjon a fogadási lehetőségre, amely a legjobb szorzókat kínálja. Úgy gondoljon a fogadóirodára, mint egy megtakarítási számlára – mielőtt pénzt helyezne el egy bankban, mindenképpen szeretne megtudni róla a lehető legtöbb információt. Ugyanezt kell megtennie, mielőtt pénzt helyez be a fogadási számlájára.

Sok fogadó elköveti azt a hibát, hogy csak egy fogadóirodánál nyit számlát. Miért hiba ez? Mert megfosztja magát egy lehetséges előnytől. Például válasszon inkább három fogadóirodát, ahol számlát nyit, és ezt követően az egyes fogadási lehetőségeknél azt fogja összehasonlítani, hogy az egyes fogadóirodák, például a 22bet, 20 bet, és 1xbet milyen szorzót kínálnak. Ez maximalizálja a nyereségét.

További előny, hogy akár többször is érvényesítheti a belépőbónuszt. Gyakorlatilag minden fogadóiroda ma érdekes belépőbónuszt és egyéb előnyöket kínál. A belépőbónuszok felhasználhatók a matched betting-hez is, azaz biztonságos fogadásokhoz és bónuszpénzek kivonásához.


melbet Portugal

Releváns hírek