22Bet regisztráció

A 22Bet-et választotta online fogadások elhelyezésére? Kiváló döntés! Cikkeinkben mindent megtalál, amit erről a bukmékerről tudni kell. Először is, itt van, hogyan kell regisztrálni a 22Bet-nél.
22Bet regisztráció: a követendő lépések

Amikor megérkezik a 22Bet hivatalos weboldalára, a honlap tetején látni fogja a “regisztráció” opciót. Kattintson rá, és kövesse az alábbi eljárást (két lehetőség közül választhat).

Teljes regisztráció

Ez az első lehetőség a 22Bet-nél történő regisztrációhoz az Ön személyazonosságára vonatkozó alapvető információk megadása. Kérjük, adja meg a helyes információkat.

E-mail cím

Ez az alapeleme a bukmékernél történő regisztrációnak. A 22Bet arra is használja az Ön e-mail címét, hogy fontos információkat és lehetőségeket közöljön Önnel. Ezért ajánlatos olyan e-mail címet megadni, amelyet Ön szokott ellenőrizni.

Kereszt- és vezetéknév

Írja be a személyi igazolványában szereplő kereszt- és vezetéknevét.

Jelszó

A fiók létrehozásának az előfeltétele a jelszó. Válasszon egy olyan egyedi kulcsot, amelyet csak Ön ismer. Az optimális biztonság érdekében tartalmazzon speciális karaktereket, kis- és nagybetűket, számokat, stb. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jelszónak szintén könnyen megjegyezhetőnek kell lennie. Ha túl bonyolultnak tűnik ahhoz, hogy megjegyezze, írja le valahol egy titkos dossziéban.

A lakóhely szerinti ország

Ez az információ azért fontos, hogy a bukméker az Önnek legmegfelelőbb ajánlatokat tudja elhelyezni.

Pénznem

Ez az a pénznem, amelyet a jövőben az oldalon történő pénzügyi tranzakciókhoz (befizetés, kifizetés és fogadás) használni szeretne. A legegyszerűbb, ha az eurót választja. Az ebben a pénznemben történő tranzakciók nem járnak semmilyen díjjal. Felhívjuk figyelmét, hogy a pénznemet nem lehet megváltoztatni a regisztráció után.

Közösségi hálózatok és üzenetküldés

A második regisztrációs lehetőség a 22Betnél az, hogy a kedvenc közösségi hálózata, vagy az üzenetküldő szolgáltatása segítségével hozza létre a fiókját. A teljes regisztrációhoz hasonlóan itt is be kell adnia a lakóhelye szerinti országot és a megfelelő pénznemet. A 22Bet fogadóirodánál történő regisztráció egyáltalán nem bonyolult. A legfontosabb, hogy a helyes információkat adjuk meg. A fő űrlapon kívül a webhely más információkat is kérhet Öntől, ezért adja meg azokat. Ne aggódjon, a 22Bet egy megbízható platform, és rendelkezik a szükséges technológiákkal, amelyek garantálják az Ön személyes adatainak biztonságát és bizalmas kezelését.


Releváns hírek