1xbet Csád

Az afrikai országok rajongói kétségtelenül üdvözlik a bukméker és a CAF közötti jelenlegi partnerséget. A csádi fogadók is megkapják a magukét az 1xbeten. Pontosan mire számíthatnak?

Zöld a hazárdjátékoknak

A kölcsönös együttműködésből az 1xbet és az Afrikai Labdarúgó-szövetség között mindkét fél profitál . És szintén Csád azon országok egyike, amely a jelenlegi körülmények között számos szórakozási lehetőségnek örülhet a fogadásokkal és játékokkal az 1xbet-től.

Miért érdemes játszani az 1xbet Csádon

Elsősorban azért, mert gyakorlatilag a hazárdjátékok minden formája a kínálatában van. Fogadni az 1xbettel a sportfogadásra lehetséges, különösen a futballra (beleértve a hazai Csád mérkőzéseit is), rulettet vagy pókert játszhat a kaszinóban, vagy választhat az online nyerőgépek igen gazdag kínálatából több tucat fejlesztőtől. Összesen több mint 1500 játék érhető el. Kockázat nélkül is játszhat a virtuális pénz játékok módjában.

Bónuszok kínálata

Egy másik ok arra, hogy miért erre a fogadóirodára összpontosítani a figyelmét, a bónusz kínálatok széles skálája az összes fent említett játék típusaira. A rajongók Csádról az 1xbetnél kézzelfoghatóan orülhetnek a:

Bónuszra a sportfogadásokra

Üdvözlőbónusz az első befizetésért 100% -os értékben akár 100 euróig, vagy ennek megfelelő összegnek más pénznemben. Ne feledje azt, hogy a bónusz igényléséhez meg kell felelnie a vonatkozó fogadási követelményeknek, és hogy korlátozott érvényességű is.

Bónuszra a kaszinó számára

Az üdvözlő csomag lehetővé teszi, hogy akár 1500 eurót és ehez 150 ingyenes pörgetést szerezzen. Ez számos online gépen kihasználható – Book of Gold Classic, Legend of Cleopatra, Solar Queen, Imperial Fruits és még egy egész sor más.

Bónuszra az élő kaszinóban

Az élő kaszinóhoz akár 700 euró Tournament Prize versenydíjat lehet szrezni. A promo akció kizárólag blackjack-on vagy ruletten érhető el.

Póker bónuszra

A Legion Poker keretében bónuszt szerezhet 1 és 5 dollár között függőben a játék aktivitásától.

Van-e betét nélküli bónusz a fogadóirodánál?

Sajnos nem, ez a fajta bónusz nem kerül felajánlásra, minimum 10 euró minimális befizetés szükséges. A bónusz automatikusan jóváírásra kerül a számlájára, amint befejezi a befizetést.

Használhatom az 1xbet Csád számára a promóciós kódokat?

Ha jelenleg rendelkezésre állnak az Ön országában, akkor igen. Jelenleg (2019) csak standard bónusz ajánlatok léteznek az 1xbet Csád számára, semilyen promóciós kódok nem állnak rendelkezésre.

Lemondhatom a bónuszt?

Az üdvözlő bónuszt el is utasíthatja. Illetve ellenkezőleg, ha nem jelöli be a megfelelő négyzetet a számlája beállításaiban, ez azt jelenti, hogy lemond a bónusz ajánlatokról.

Biztonságos a játszás?

Azon kívül, hogy játszani az 1xbet által Csádban legális, természetesen 100% -ban biztonságos is. A weboldal a Curacao eGaming engedély tulajdonában van. Az adatai abszolút biztonságát a 28 bites titkosítás biztosítja, amelyet minden webhely használ.

Figyelem: Ami zavaró lehet a látogató számára, az elsősorban a weboldal megoldása. Kissé zavaró, és lehetséges, hogy egy ideig keresni fogja a szükséges lehetőségeket. Ugyanakkor közvetlenül online is játszhat, nem kell más szoftvert telepítenie. Éppen ellenkezőleg, ezt a hiányosságot ellensúlyozza egy sikeres és könnyen elérhető mobil alkalmazás. Ezt ingyenesen letöltheti a rendszerére.

Betétek és kifizetések

Világszerti elérhetőség, több tucat nyelv és szinte minden helyi pénznem támogatása, ezek az előnyök, amelyet az 1xbet kínálhat.

A betéti módszerek és pénznemek kézzelfogható támogatása az Ön földrajzi elhelyezkedésétől függ. Különösen érdemes tudni a betétekről és a felvételekről azt, hogy a betéti limit 1 euró, és a legtöbb tranzakció azonnal megtörténik, kivételes esetekben néhány napot is várhat.

És vigyázat, az 1xbet egy eddig egyedülálló fizetési módot is kínál: A betéteket és a pénzfelvételeket kriptovalutákban is meg lehet valósítani, például a Bitcoin támogatott.

Ismertek az RTP értékek?

Egy megbízható, engedéllyel rendelkező kaszinóról van szó, ezért az RTP-nek természetesen ismernek kell lenni, de ez az információ hivatalosan nincsen közzé téve. Feltételezhető azonban, hogy az RTP magas lesz.

Releváns hírek