1xbet Belgium

Játszhatnak komplikációk nélkül a játékosok Belgiumból a népszerű 1xbet fogadóirodánál? Esetleg milyen más lehetőségeik vannak?

Mi a helyzet az 1xbet körül Belgiumban

Az 1xbet orosz eredetű fogadóiroda neve régóta messzire túlhaladta annak az országnak a határait, ahol 2007-ben meg volt alapítva.

Pontosabban, ma körülbelül 40 országban kínálja szolgáltatásait. A fogadás rajongói Belgiumban azonban jelentős mértékben csalódottak az 1xbet körül kialakult helyzet alakulásában. Ebben az országban is bekövetkezett, hogy a fogadóiroda a tiltott webhelyek listáján találta magát.

Erről a Commission des Jeux de Hasard döntött egy 1999 óta hatályos törvény alapján. A hasonló tiltások célja mindig a hazárdjátékok csökkentése az adott országban, és Belgium nem az egyetlen ország, ahol a törvényhozók hasonló lépést tettek. Az 1xbet fogadóiroda már 2017-ben rákerült a feketelistára ebben az országban. És ezzel nincsen egyedül. A csalódott játékosok ebben az országban hivatalosan nem vehetik igénybe más ismert fogadóirodák szolgáltatásait sem, mint például a Batfair vagy a Bet365. Ezek már 2012-ben rákerültek a letiltott webhelyek listájára.

Tehát mit tehetnek az 1xbet játékosok Belgiumban?

Csak olyan webhelyeken játszhat, amelyek jelenleg hivatalosan engedélyezettek. Belgiumban jelenleg léteznek listák az engedélyezett online kaszinókra, pókertermekre és sportfogadásra öszpontosító oldalakra is. Náluk biztos lehet benne, hogy teljesen legálisak és természetesen biztonságosak is a játékosok számára. A népszerű Unibet fogadóiroda például továbbra is működik.

Mit jelent egy webhely letiltása?

Az oldal letiltása azt jelenti, hogy az üzemeltetőnek haladéktalanul be kell fejeznie tevékenységét az adott országban. Ha megpróbálná elkerülni ezt a jogi intézkedést, Belgiumban 100 és 100 000 euró közötti pénzbírság fenyegeti.

Mivel a hatályos törvények megsértéséről van szó, maguk a játékosok is ki lehetnek téve a kockázatoknak. 26 és 25 000 euró közötti bírsággal sújthatják őket. A játékos a jelenlegi szabályok szerint nem játszhat, de nem is reklámozhatja a játékot, vigyázat.

Releváns hírek