Üdvözöljük a BBBet-hu weboldalain!

Weboldalaink a magyarországi online fogadásokkal és fogadóirodákkal foglalkoznak. Itt megtalálja a legjobb ajánlatokat az új játékosok számára, az online fogadóirodák bírálatait és recenzióit, valamint számos fogadási tippet és újdonságot. Különösen a 22Bet-et – ajánljuk, mint a weboldalunk fő partnerét. A 22bet jelenleg az egyik legjobb online fogadóiroda, több millió játékossal világszerte – olvassa el a 22Bet recenziót és szerezzen 122 eurós üdvözlő bónuszt!

A legjobb online bukmékerek

Üdvözlő bónusz 100% akár 35,000 HUF
 • Stílusos és funkcionális weboldal.
 • Magas belépőbónusz.
 • Több mint 40 sportág a kínálatban.
100% bónusz 100 EUR
 • Több mint 30 sportág
 • Több mint 5000 szerencsejáték
 • 24 órás ügyfélszolgálat
Bónusz 100 EUR/USD
 • Modern weboldal és különféle fogadási programok
 • Több mint 6 ezer fogadási esemény
 • Számos bónusz elérhető a regisztrációhoz
Üdvözlő bónusz 35,000 HUF
 • Kényelmes weboldalak a funkciók széles skálájával
 • Több mint 2000 sportesemény
 • Számos üdvözlő bónusz közüli választék
100 EUR bónusz
 • Stílusos kialakítás, számos fogadási funkció
 • eSport rendezvények nagy választéka
 • Különféle bónuszok a játékosok számára
300 EUR bónusz
 • Kényelmes és funkcionális weboldal
 • Az oldalt több mint 40 nyelvre fordították le
 • Androidra és iOS-re van mobilalkalmazás
Bónusz 30 USD-ig
 • Fogadások és játékok széles választéka
 • 30+ promóciók és bónuszok
 • Az oldal 20 nyelvű változata
150 EUR bónusz
 • Stílusos és funkcionális weboldal
 • Sportesemények nagy választéka fogadáshoz
 • 24 órás felhasználói támogatás
100% bónusz 100€
 • Modern és funkcionális weboldal
 • Az oldalt több mint 50 nyelvre fordították le
 • 2 kezdő bónusz (1 közül választhat)
100% bónusz 100 EUR
 • Több mint 5 ezer szerencsejáték
 • Külön üdvözlő bónusz fogadásokhoz és játékokhoz
 • 24 órás lejátszó támogatás

Hírek


22bet

22bet

22BET 100% ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ – 35.000 HUF

FOGADJ MOST

22bet – olvassa el az értékeléseket, és vegye át a 35.000 Ft bónuszt

22bet – bukmékeri fogadások leírása és jellemzői az új- és törzsjátékosoknak világszerte. Ismerkedjen meg a részletekkel már most!

A 22BET egy ciprusi származású cég, de hihetetlen népszerűségre tesz szert európai, ázsiai és amerikai országokban. Ázsia a 22BET bázisának egyik legfőbb ügyfele. 22BET bukmékeri fogadások a népszerűség nemcsak az érdekes, a vetélytársakat a piacról szinte lesöprő ajánlatának, hanem rugalmasságának, és akár a legspecifikusabb vevői igényekhez való alkalmazkodásának köszönheti. 22BET jellemzője a nagyszerű kifizetési tényező is, mely meghaladja a 97%-ot. Ez egy innovatív platform, mely felejthetetlen élményeket biztosít csaknem minden olyan személynek világszerte, aki a szabadidejében fogadással szeretne kikapcsolódni. Egy ilyen adrenalin injekció felejthetetlennek bizonyulhat. A Magyarországon működő bukmékerekről minden fontos információ megtalálható a következő oldalon : bets-fogadas.com22bet

22BET 100% ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ – 35.000 HUF

FOGADJ MOST

A weboldal felülete és kezelése nagyon professzionális benyomást kelt, ezért indokoltnak tűnik a bukméker által nyújtott szolgáltatásokat igénybe venni. 22BET az ún. Curacao kormány által kiadott licenccel rendelkezik, birtokában vannak olyan fontos biztonsági rendszerek, melyek teljes anonimitást, valamint biztonságot garantálnak a hálózatban. 22BET igazán sok országban áll rendelkezésre a kapcsolással összefüggő problémáktól mentesen, vannak azonban olyan országok, melyek a saját belső szabályozásokra való tekintettel akadályozzák a hozzáférést és lehetetlenné teszik a fogadást 22bet -en. Ebben az esetben VPN hálózatot szükséges használni akkor, ha a weboldal semmiképpen sem akar betöltődni.

A 22BET egy viszonylag új internetes kaszinó. Annak ellenére, hogy még csak rövid idője működik, az oldal óriási mennyiségű felhasználóra tett szert, és ez folyamatosan nő. 22BET egyik erős oldalát a különböző fizetési módok, a mobil alkalmazás segítségével való fogadás lehetősége és a felmerült problémák gyors megoldását garantáló támogatás jelentik. A fogadás a legjobb módja annak, hogy meggyőződjünk, vajon a mi oldalunkon áll-e a szerencse. Ez nemcsak egy plusz adag adrenalin, hanem nagy összeget is lehet vele nyerni. 22bet -hez hasonlóan sok internetes oldal kínál sportfogadásokat, melyekkel pénzt lehet nyerni.

Ennél a bukmékernél azonban kicsit más a helyzet. Ez egy gyors és biztonságos módszer arra, hogy a pénzeszközeinket megsokszorozzuk, és egy jó adag adrenalinra tegyünk szert. Valóban, a 22BET rendkívül pozitívan emelkedik ki, összehasonlítva más bukmékeri fogadásokkal, melyek szintén arra törekednek, hogy az ajánlataikat a vevői igényekhez igazítsák. Bár a 22BET viszonylag fiatal vállalkozás, mégis az emberek tömegeit vonzza a telefonok és számítógépek képernyői elé. Ez a fiatal és rendkívül vállalkozó kedvű bukméker a rajongóinak és felhasználóinak szimpátiáját és bizalmát igyekszik megszerezni, nem csoda tehát, hogy az ajánlat állandóan bővül, az új lehetőségeket a vevők számára pedig szinte a kisujjából rázza ki. Ez egyértelműen a 22BET erős oldala.

Előnyök és hátrányok
 • Stílusos és funkcionális weboldal.
 • Magas belépőbónusz.
 • Több mint 40 sportág a kínálatban.
 • Több mint 30 fizetési lehetőség.
 • Nincs kifizetési szolgáltatás Örményországban.
 • A „kaszinóban” a játékok választéka nem nagy.
 • Minden térítés pénzügyi ellenőrzése.

A fogadás még sohasem volt ilyen gyors, egyszerű és eredményes! Érdemes tehát ezt a rendkívül érdekes ajánlatot már ma megismerni és élni azokkal a lehetőségekkel, melyeket az friss élményekre vágyó új- és törzsjátékosainak kínál! 22BET Magyar egy fejlődő hatalom a bukmékeri piacon. Természetesen a 22BET teljesen fizetőképes és megbízható. Ellenkező esetben már régen eltűnt volna a bukmékeri fogadások piacáról. 22bet -en rendelkezésre álló sportfogadások esetében bizonyos érdekes eszközök tűnnek fel. 22BET esetében lehetőség van az ún. önkizárásra, melynek célja a játékosok védelme. Ez azt jelenti, hogy minden játékos ideiglenesen letilthatja a fiókját, és felfüggesztheti a használatát. Az egyenleg természetesen megmarad a fogadási számláján, és újra rendelkezésére fog állni a felfüggesztés lejáratát követően. Kétségtelen tehát, hogy a 22BET igyekszik a játékosoknak segíteni és egyénileg támogatni őket. A 22BET szakmai segítséget is kínál sportfogadások esetében, ezért az ajánlata rendkívül vonzónak tűnik.


22bet Magyarország

22bet MagyarA 22bet fogadóiroda gondol a magyar játékosokra is. Mi mindent kínál a magyarországi érdeklődők számára?

Nyelvválasztás

A 22bet fogadóiroda jelenleg több, mint 60 nyelven működik. A magyar játékosok minden bizonnyal értékelik, hogy az anyanyelvük is a menü része. De még a nem európai országok játékosait sem korlátozza semmilyen módon a nyelvi akadály.

Figyelem! Gyakran említik, hogy a 22bet Magyarországnak nincs semmiféle engedélye. Ez, természetesen nem igaz, a fogadóirodát Curacao állam engedélyezi. A magyarországi játékosok azonban ezt nem láthatják, csak akkor, ha angol nyelvre váltanak.

22bet

22BET 100% ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ – 35.000 HUF

FOGADJ MOST

Egyszerű regisztráció a 22bet Magyarországon

A 22bet Magyarország regisztrációhoz csak működő e-mailre és telefonszámra lesz szüksége. Számlája kezeléséhez a pénznemet is figyelmesen ki kell választania, mert ezt az opciót később nem tudja megváltoztatni.

A regisztráció befejezése után 22bet Magyarország számláját aktiválni és hitelesíteni kell. Ezt nem kell közvetlenül a regisztráció után megtenni, de az a lépés minden esetben kötelező az engedéllyel rendelkező bukmékereknél.

Szüksége lesz egy dokumentumra, mely igazolja az életkorát, azaz személyi igazolványra vagy útlevélre, esetleg vezetői engedélyre. Magyarországon a játékosok 18 éves kortól játszhatnak. Ezután be kell nyújtania egy dokumentumot, amely egyértelművé teszi, hogy a bankszámlája valóban az Öné, ez jellemzően egy bankszámlakivonat.

Széleskörű fogadási lehetőségek

Sportfogadások, klasszikus kaszinó, esport fogadások – ezt kínálja a 22bet fogadóiroda. Természetesen nem hiányozhat a kínálatból a bingó és a tv-s játékok sem.

A sportfogadások közül elérhető többek között a labdarúgás, kosárlabda, tenisz, MMA, jégkorong, röplabda, tollaslabda, asztalitenisz vagy biliárd. Rangos versenyekre is fogadhat, mint például a Premier League vagy az Európa Kupák. Emelett a kínálatban a lóverseny-fogadások is megtalálhatók.

Egyes mérkőzések esetén több mint 1000 lehetőség áll rendelkezésre. Összesen több mint 50 típusú támogatott fogadás érhető el, beleértve az európai és az ázsiai hendikepeket is. Választhat egyszerű, felhalmozott, rendszeres, láncfogadásokat.

Konkurenseivel összehasonlítva a 22bet-nél a szorzók az átlag felett mozognak. Így az egyik legjobb sportfogadással foglalkozó weboldalak közé tartozik nemcsak Magyarországon, de világszerte is.

Nagyvonalú bónusz ajánlat a 22bet Magyarország számára

Minden fogadóirodának van egy csakis rá jellemző bónuszrendszere, mely minden játékos számára elérhető. A 22bet Magyarország fogadóiroda sem kivétel ez alól.

Egy ún. betéti bónuszt kínálnak, mely 122% -ig érhető el, egészen 100 EUR-ig (vagy ezzel egyenértékű pénznem).
Befizetési és kifizetési módok a 22bet Magyarországon

Csaknem 220 befizetési módszer áll itt rendelkezésre. A modern technológiák iránt fogékony játékosoknak külön öröm, hogy a Unibet Magyarország fogadóiroda kriptovaluták által is kínálja a térítéseket.

Befizetési és kifizetési módszerek hosszú sora áll rendelkezésre, például kártyák vagy online pénztárcák. Ugyanakkor a kifizetéshez választhat a befizetéstől eltérő módszert is. Az eszközök kivonása egyes esetekben nem igényel hitelesítést.

22bet technikai támogatás

A 22bet Magyarország fogadóiroda üzemeltetőivel leggyorsabban élő chaten keresztül veheti fel a kapcsolatot Magyarországról. Ha nem azonnali választ vár, üzenetet is küldhet a support-hu@22bet.com e-mail címre. A válaszadás határideje legfeljebb 24 óra.

A gyakorlatban azonban általában nem kell ennyit várni. A 22bet ügyféltámogatásának egy másik előnye a viszonylag rövid reakcióidő mellett az is, hogy közvetlenül magyar nyelven folyhat a kommunikáció. A támogatás éjjel-nappal elérhető.


22BET live – Élő közvetítések az erős élmények rajongóinak

22bet live 22BET felejthetetlen élményeket garantáló, élő közvetítéseket kínál. 22BET a versenyek mobil eszközökön való nézését ajánlja.

A belépés után a weboldalon látható élő fogadások portfoliója nagyszerű látvány. A 22bet -en elérhető fogadások esetében kb. 13 sportág áll rendelkezésre. A sportágak között olyanok találhatók, mint a labdarúgás ( Premier League, Serie A, Campeonato Brasileiro, Primera Division, Ligue 1 ), a röplabda vagy a tenisz, mindaz tehát, ami a 22bet -hez hasonló oldalakra látogató személyeket érdekli. A bukméker az ún. e-sport fogadásokat is lehetővé teszi az ún. élő cyber verzióban. Ami érdekes, a 22bet élő fogadások esetében nem jelenik meg túl sok reklám, ami az oldal használatát nehezebbé tenné. Minden esemény esetében legfeljebb tizenkét ún. gyorsválasztási opció áll rendelkezésre. Ez ésszerű megoldás a portál vezetősége részéről. Az oldal lehetővé teszi, hogy gyorsan és intuitív módon megismerkedjünk az ott található változásokkal.

22bet

22BET 100% ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ – 35.000 HUF

FOGADJ MOST

Maga a fogadási piac a konkurencia által ajánlottakra hasonlít. A közeledés minden pillanatban látható. Azonban itt az ügyfelek háromoldalú, többszörös és hosszú távú fogadások közül is választhatnak, ezért sokan az ügyfelek és jövőbeli játékosok közül már most örülnek annak, mivel fogja a 22BET meglepni a hűséges rajongóit. Az élő fogadások menüje egyszerű és intuitív, ezért a kezelése senkinek nem jelenthet problémát. Miért annyira ismertek és népszerűek az élő fogadások? Ennek oka főleg a bukmékeri fogadások növekvő népszerűsége. A 22BET igyekszik követni a piacot az érdekes, a vevők különböző vágyaihoz és elvárásaihoz igazodó ajánlat kidolgozásával. Az élő fogadásokat igen alaposan dolgozzák ki.

Minőségük kitűnő, ezért az internetes versenyek követése kellemes élménynek tűnik. 22BET azonban nagy hangsúlyt fektet a részletekre is, és továbbfejleszti azokat. Ez rendkívül lényeges a törzsvendégek és az új ügyfelek számára egyaránt, akiknek fontosak a játékok nézésével kapcsolatos élmények. Így tehát az internetes kaszinó, valamint a sok fizetési móddal rendelkező, intuitív weboldal és a kitűnő támogatás, nem az egyetlen előny, ami a 22BET javára írható. A sportágak sokasága, a kép és hang kiváló minősége révén a 22BET nemsokára éllovas lesz a bukmékeri fogadások piacán Ázsiában, Amerikában és Európában. Az előrejelzések rendkívül optimisták! Az élő fogadás csaknem minden ajánlott sportágban elérhető, így kétségtelen, hogy mindenki talál magának valamit, ami megfelel az elvárásainak.


22BET fizetési módok – letétek és kifizetések

22bet maksumenetelmät22bet – Ismerje meg a 22BET bukméker által kínált leggyorsabb és legbiztonságosabb fizetési módokat! Ebben az esetben tiszta öröm a fogadás!

Az ajánlat mellett a játékosokat a szolgáltatás által kínált fizetési módok is érdeklik. A sokféle módnak köszönhetően biztonságban érezhetik magukat, és gyorsan befizethetik a letétjeiket, ill. kifizethetik a nyereményeiket. Milyen fizetési módokat kínál a 22BET? Az elérhető fizetési módokat a bukméker a honlapján mutatja be. Itt nincs szó semmilyen csalásról vagy rendellenességről. Előzetes regisztrálás nélkül minden felhasználó megnézheti, hogy a rendelkezésre álló fizetési módok számára megfelelőek-e, vagy sem.

22bet

22BET 100% ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ – 35.000 HUF

FOGADJ MOST

Ez egy nagyon biztonságos és ésszerű megoldás a portál létrehozói részéről. A letétek befizethetők hitelkártyával, pl. VISA, Mastercard, GiroPay, Skrill, Qiwi, vagy Neteller kártyával. Rendelkezésre áll a Paysafe is. A befizetések az ún. kriptovaluták segítségével is teljesíthetők. A bukméker lehetővé teszi a befizetés stream segítségével történő teljesítését is. Igazából 200 különböző fizetési mód áll az ügyfelek rendelkezésére. Valószínű-e, hogy valamely játékosnak egyik sem felel meg? Az egyetlen mínusz, hogy nincs lehetőség PayPal segítségével történő fizetésre. Mi a letét minimális értéke? A befizetések egy eurótól teljesíthetők. Nincs itt semmi rejtett, további díj azokon kívül, melyeket a bank számít fel a valuta konvertálásáért. A kifizetési ajánlat hasonlóan a befizetésekhez az ügyfelek rendelkezésére álló sok opcióra fókuszál, aminek köszönhetően az ügyfelek nyugodtan érzik magukat a nyereményeik biztonsága tekintetében. Minden követelés azonnal kifizetésre kerül, ami a fogadásokat még élvezhetőbbé teszi.

A játékosok igazolják, hogy a 22 Bet gondoskodik arról, hogy mind a be- és kifizetés gyors, problémamentes és pontos legyen. Köztudott, hogy azokat az ügyfeleket, akik biztonságban szeretnék érezni magukat, leginkább a kifizetések érdeklik. A 22BET esetében a helyzet csaknem tökéletes, amivel a bukméker különbözik olyan piaci vetélytársaktól, akik magukhoz szeretnék a vevőket csábítani. A fizetési módszerek sokasága kétségkívül a 22BET egyik legerősebb oldala. A fizetési módok palettája kétségkívül növeli a játékosok biztonságérzetét. A megfelelő be- és kifizetési módszer kiválasztásával a játékosok nem aggódnak a számlájukon felhalmozott pénzeszközök miatt. A be- és kifizetési formák sokasága kétségkívül a 22BET óriási előnye. Ezt a játékosoknak figyelembe kellene venniük a legjobb minőségű szolgáltatásokat kínáló bukmékerek keresése során!


22BET – Legmagasabb szintű professzionális támogatás

22bet tuki 22bet – Leggyorsabb és leghatásosabb támogatás alapvető dolog. A 22BET vezetősége ezt tudja, és a játékosoknak a legmagasabb szintű támogatást kínálja!

A vevőszolgálati kapcsolatok minősége és fajtái azok, amik általában leginkább érdeklik a bukmékeri oldalakat használó személyeket. Ennek köszönhetően ezek a személyek biztonságban és biztosan érezhetik magukat. Ebben az esetben szó sem lehet bármilyen problémáról. Hogyan néznek ki a szervizzel való kommunikálási módszerek 22BET esetében? A 22BET vevőszolgálata minden nap elérhető élő chat közreműködésével, ami lehetővé teszi bármilyen probléma gyors és hatásos megoldását. Ez nagyon lényeges a törzs- és az új játékosok számára, akiknek fontos a kitűnő minőségű kiszolgálás. A munkatársak a nap 24 órájában jelen vannak a rendszerben, így a válaszra nem kell sokat várni. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a foglalkoztatott személyzet alkalmazkodik a képernyő másik oldalán lévő személyek nyelvi lehetőségeihez. Függetlenül tehát attól, milyen nyelvet beszél, a műszaki kérdésekkel kapcsolatos probléma megoldása nem ütközik semmilyen nehézségbe.

22bet

22BET 100% ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ – 35.000 HUF

FOGADJ MOST

Minden vevő rendelkezésére áll egy speciális FAQ problémasor, mely a honlap kezelésével és a 22BET csapata által előkészített, közeledő ajánlatokkal kapcsolatban felmerülhető vevői kérdéseket tartalmazza. Ez a szekció főleg a kezdőknek jelent segítséget, akik gyakran talán szégyellik felvenni a kapcsolatot a másik oldalon lévő személyekkel. Ebben a szekcióban található minden, a bukméker által meghatározott feltétel. Érdemes tehát azokat betartani és alkalmazni. A legkellemesebb és leggyorsabb módszer mellett, ami az élő chat, az ügyfelek igénybe vehetik a hagyományos kapcsolattartást is, e-mailen vagy a telefonon, a kapcsolat szekcióban található telefonszámon. Bátran mondhatjuk tehát, hogy itt mindenki megtalálja a magának valót, és elvárásainak megfelelőt. A gyors kapcsolattartásnak köszönhetően minden felhasználó biztonságban és kivételesen érezheti magát, vagyis úgy, ahogy annak lennie kellene. Összefoglalva, a rendelkezésre álló kapcsolattartási formák az élő chat, valamint e-mail cím és telefonos elérhetőség a bátrabb és a kapcsolatokat könnyebben teremtő személyek számára.

Az egyik ország, ahol a 22bet hatalmas népszerűségre tett szert, Brazília. És mint tudjuk, a brazil szurkolók megőrülnek a labdarúgásért :). Tehát mivel értékelik ezt a bukmékert, biztos megéri. Ha szeretnéd összehasonlítani a 22Bet által a te országodban összeállított ajánlatot azzal, amit a 22Bet Brasil kínál, akkor javasoljuk, hogy nézz meg minden részletet a pt-sportbet.com weboldalon. Igaz, hogy a weboldal portugál nyelven van, de most, hogy a szövegfordítók széles körben elérhetőek, ez nem jelenthet problémát az Ön számára.

A támogatási formák sokasága kétségkívül növeli a játékosok biztonságérzetét. Kétségtelen, hogy az ajánlat és a bónuszok mellett a támogatás van leginkább hatással a játékosokra. Kritikus helyzetben a szakszerű és gyors segítség pótolhatatlannak tűnik, a 22 BET pedig gondoskodik arról, hogy a szolgáltatásait a legjobb minőségben kínálja. Mindenki választhatja a saját elvárásainak legjobban megfelelő módszert. 22BET azon kevés bukmékerek egyike, aki akár három kapcsolattartási formát is kínál. Mondhatjuk, hogy ő az egyik legrugalmasabb piaci szereplő, akinek a vevő java és elégedettsége a legfontosabb. Erről tanúskodnak a rendkívül vonzó ajánlat és más tényezők is, melyek igazi gesztust jelentenek az új- és törzsügyfelek irányában. A vezetőség számára minden személy egyformán fontos, ezért a 22BET kétségkívül egy figyelemre méltó piaci versenyző, aki hamarosan talán meg is hódítja a bukmékeri piacot.


22bet cikkek

A 22Bet TvGames

Íme egy újítás az online szerencsejátékok világában! A 22Bet TVGames szekciójában élő játékok választékához férhet…

tovább +

A 22Bet e-Sportok

Fedezze fel a 22Bet e-Sport élményét! League of Legends, Dota 2, CSGO stb., ismeri ezeket…

tovább +

A 22Bet kifizetés

A 22Bet sportfogadással sok pénzt nyerhet. A fogadási lehetőségek széles skálája mellett kiváló nyereményszorzókat is…

tovább +

A 22Bet befizetési módszerek

Miután befejezte a regisztrációt a 22Bet-nél, a következő fontos lépés az első befizetés. A klasszikus…

tovább +

A 22Bet támogatás

A játékosoknak gyors és hatékony ügyfélszolgálatra van szükségük. A 22 Support (támogatás) tökéletesen megfelel ezeknek…

tovább +

A 22Bet Bingó

Mint több ezer játékost világszerte, Önt is hamarosan elragadja: fedezze fel a 22Bet Bingó élményét!…

tovább +