NHL 2021/22: néhány információ az új szezonról

Az NHL új szezonja már elkezdődött. Itt az ideje elárulni néhány alapvető információt az NHL 2021/22 szezonjáról, például azt is, hogy hol nézhetjük az NHL -közvetítéseket, vagy hogy hogyan teljesít a szezon újonca. Vágjunk bele.

Mikor kezdődött az új NHL szezon?

Az új NHL -szezon 2021. október 13 -án 1 óra 30 perckor kezdődött a Tampa Bay Lightning és a Pittsburgh Penguins mérkőzésével. Mellesleg, ezt a meccset a Tampa Bay Lightning elveszítette 2:6 eredménnyel. 

Az NHL 2021/22 mérkőzések (vagy mikor és kivel játszik a kedvenc csapatom)

Az NHL 2021/22 mérkőzések menetrendjét az eredményjelentések oldalain találja. Ezeken az oldalakon megtalálhatja az aktuális eredményeket is (beleértve az aktuális eredmények mobiltelefonra küldésének lehetőségét), és természetesen néhány alapvető statisztikát is a mérkőzésekről.

Az NHL újonca, a Seattle Kraken

Az NHL újonc nagyon jól játszhatna az első szezonjában. Seattle Kraken névsora ugyanis egyáltalán nem néz ki rosszul. A listán tapasztalt és fiatal játékosok sokszínű keveréke szerepel, amelynek hasonló előnyökkel kellene rendelkeznie, mint a Vegas Golden Knights listájának – összetartás, szorgalom, odaadás.

Hogyan teljesít az NHL újonca, a Seattle Kraken az első szezonban?

A fogadóirodák előrejelzése és egyes szakértők véleménye szerint a Seattle Krakennek egyáltalán nem kellene rossznak lennie a bevezető szezonban. Néhány seattle -i szakértő ugyanazokat az eredményeket tulajdonítja neki, mint a Vegas Golden Knights -nak vannak. E tekintetben óvatosabbak lennénk, de a Krakennek versenyképesnek kellene lennie. Az első három meccs után 3 pontot szerzett, ami nem rosz. Annál inkább, hogy ezeket a meccseket idegenben játszotta. 

Információk a további klubokról és az esélyeikről az alapszakaszban / Stanley Kupán a legmegbízhatóbban az egyes klubok honlapján találhatók.

NHL Winter Classic 2022

Erről a mérkőzésről már korábban írtam cikket, ezért csak mint megemlítésként ismétlem meg az időpontot. Ennek a mérkőzésnek eredetileg 2021. január 1 -jén volt a terve. Az új dátum 2022. január 1 -jére lett kitűzve. A Minnesota Wild és a Louis Blues találkoznak. Ennek az eseménynek a 14. évfordulója lesz.

A második mérkőzést a szabadég alatt 2022. február 26-án rendezik. A 2022-es Navy Federal Credit Union NHL Stadium Series elnevezésű eseményről lesz szó. A mérkőzésen a Nashville Predators és a Tampa Bay Lightning vesz részt.

NHL All-Star Weekend 2022

Az NHL All-Star Weekend 2022 február 4-én és 5-én kerül megrendezésre a Las Vegas-i T-Mobile Arénában. Pénteken az úgynevezett “ügyességi versenyekre” kerül sor, szombaton pedig maga az All Star csapatmeccs szerepel a napirenden.

Hol lehet nézni az NHL 2021/22 -t?

Mint sok évvel korábban, most is az új évad meccsei a kábeltelevíziók portfóliójában vannak. Ezek a televíziók azonban fizetettek. Ha ingyen szeretné nézni a kiválasztott NHL 2021/22 mérkőzéseket, akkor ajánljuk a 22bet, de a 20bet, az 1xbet és a Betwinner fogadóirodák közvetítéseit is.

Ezek a közvetítések minden ügyfél számára elérhetők az említett fogadó társaságoknál. Elég ehez, ha havonta egyszer legalább 300 forintért fogad. Mivel azonban az említett fogadóiroda ingyenes kézpénzt kínál a regisztrációhoz, ingyen kaphat NHL -streameket.

GYIK – Gyakran ismételt kérdések az NHL 2021/22 – re

Mikor kezdődik az új NHL szezon?

Az új NHL -szezon 2021. október 13 -án 1 óra 30 perckor kezdődött a Tampa Bay Lightning és a Pittsburgh Penguins mérkőzésével.

Releváns hírek