Mikor fogadjunk ismeretlen sportokra?

Fogadás az ismeretlen sportokra hasznos is lehet.

Egyike a legjobb tanácsok közül, amelyet kaphat egy tapasztalt fogadótól, minden bizonnyal így hangzik: Csak olyan sportágakra fogadjon, amelyeket ismer. Természetesen a tudás nagyon fontos a fogadásban. Ha olyan sportra fogad, amit nem ismer, akkor mindig sokkal nehezebb helyzetben van. Szóval egy jó tanácsról van szó. Ennek ellenére léteznek olyan helyzetek, amikor az ismeretlen sportokra való fogadásnak van értelme. Összesen öt esetet mutatunk be Önnek:

Amikor mindenki más ezt csinálja

Vannak olyan események, amelyek nagyszámú fogadót vonzanak. A labdarúgó világbajnokság tökéletes példa erre. Mindenki fogad a futball-világbajnokságra, talán még a házi kedvenceink is. A legtöbb fogadó semmit sem tud a futballra való fogadásról, és ez nem is érdekli őket. A nekik tetsző csapatokra fogadnak, azokra a csapatokra, amelyeknek középpontjában a legnagyobb sztárok állnak, és felszínes ötletek, vélemények alapján hoznak döntéseket. Minél figyeltebb a nyilvános esemény, annál több lehetősége van a tapasztalt fogadóknak. Még ha nem is ismeri a sportot, elegendő elemzést végezhet ahhoz, hogy előnyt szerezzen a nyilvánossággal szemben.

Amikor a jó minőségű információk könnyen elérhetőek

Ha nem ismer egy sportot, az elemzések készítésének képességére kell hagyatkoznia. Egyedül csak így hozhat jó fogadási döntéseket. Ha elegendő jó minőségű információ áll rendelkezésre, a fogadási elemzés elkészítése könnyebbé válik. Ehez segíthet a regisztrálás a 22bet fogadóiroda webhelyére tele tabellákkal, listákkal. 

Ha könnyen elsajátítja az alapokat

Ha Ön egy odaadó és sikeres fogadó egy sportágban, akkor lehetséges, hogy természetes módon áttérhet egy hasonló sportágra, mert ismeri annak alapjait, és van fogalma arról, hogy hogyan működik ez a sport. Például, ha tud fogadni az NBA-re, akkor lehet, hogy az európai kosárlabda bajnokságokra is fog tudni fogadni. Esetleg, ha tud fogadni a klasszikus jégkorongra, akkor lehet, hogy fog tudni fogadni a gyephokira, stb.

Ha diverzifikációt keres

Ha egy fogadó csak egy sportágra koncentrál, akkor azt tapasztalhatja, hogy a szezon utáni időszak hosszú, és hiányzik a nyeresége közben. Ilyen probléma merül fel például az amerikai futballra való fogadásnál – hosszú 8 hónapig nem játsszák, és ebben a szünetben nincs túl sok sport, amely hasonlítana erre a sportágra.

Ha az amerikai futball az egyetlen sport, amit a fogadók ismernek, valószínűleg más sportágak iránt is érdeklődni kezdenek. Amint az egész évben fog tudni fogadni, ezzel akár a többszörösére növeli a nyereségét!

Ha szórakozni szeretne

Ennek magától értetődőnek kellene lenni, azonban egy olyan pontról van szó, amelyet az emberek gyakran figyelmen kívül hagynak. A sportfogadásnak szórakoztatónak kellene lennie. Egy bizonyos pillanatban mindenki átélt szórakozást. Fontos, hogy a fogadásoknál ne veszítse el a szórakozás faktorát.

Természetesen, ha fogadással az új ligákra készül kísérletezni, akkor mindig a talajon kellene maradnia. Azaz, az ilyen sportokra és bajnokságokra csak a szokásos összeg töredékével fogadni. Ez az egyetlen módja annak, hogy nem fog felesleges károkat szenvedni.

Releváns hírek