Mik azok a fogadási stratégiák negatív progresszióval?

Mivel az előző cikkben világosan elmagyaráztam Önöknek, mik azok a fogadási stratégiák pozitív progresszióval, valószínűleg már sejtik, mik a fogadási stratégiák negatív progresszióval, ennek ellenére bemutatom Önöknek őket ebben a cikkben. Csak így lesznek teljesek az ilyen típusú stratégiákra vonatkozó információk.

A fogadási stratégiák negatív progresszióval viszonylag biztonságosak.

A fogadási stratégiák negatív progresszióval röviden mondva minden olyan fogadási stratégia, amely a kitűzött cél eléréséhez (ami általában természetesen a nyeremény), az úgynevezett meleg és hideg sorozatokat használják.

Ez általában azt jelenti, hogy egy korábbi veszteség esetén valamivel csökkenti a tét összegét, míg egy korábbi győzelem esetén valamivel növeli a tét összegét. Tekintettel arra, hogy amikor ismét sikeres kezd lenni, akkor magasabb nyereményeket ér el, mint amilyeneket általában elérne, és ellenkezőleg.

A fogadási stratégiák negatív progresszióval másolják a helyes bankroll alapelveit

Bár első pillantásra ez furcsának tűnhet (miért fog fogadni, ha nem sikerül a sorozata elejétől kezdve, igaz?), azonban a fogadási stratégiák negatív progresszióval nagyon jó hírnévnek örvendenek a fogadási világban. Abből az okból, hogy legjobban hasonlítanak alapelvével a  value betting-re.

Általánosságban elmondható, hogy a value betting, illetve a hozzá kapcsolódó bankroll-kezelés bizonyos értelemben szintén fogadási stratégia negatív progresszióval. A megfelelő bankroll menedzsment elveinek megfelelően ugyanis mindig csökkenteni fogja a tétet, amint a bankrollja csökken. Tehát minél többet nyer, annál több pénze van a játékban és fordítva.

A fogadási stratégiák negatív progresszióval biztonságosak

Tekintettel ezekre a törvényszerűségekre az ember nem vállal felesleges kockázatokat ezekkel a fogadási rendszerekkel. A veszteségek bepótlásáról szó sem lehet. A negatív progresszió (eltekintve néhány kivételtől és fogadási rendszerektől, amelyeket egyes emberek maguknak létrehoznak) általában nagyon biztonságos, de ideális, ha a value betting (fogadás értékkel) alapelveivel együtt alkalmazza.

A fogadási stratégiák negatív progresszióval, amelyek csak a tétek emelésén és csökkenésén alapulnak egy bizonyos időpontban, nem működnek, mégpedig abból az okból, hogy szerintük állandóan kedvezőtlen szorzókkal fogad. Ugyanis nem számít, hogy a kedvezőtlen szorzókkal többet, vagy kevesebbet fogad, a végén mindig mínuszban marad, még akkor is, ha egyszerre két progressziót használna.

Mi tartozik ezek a stratégiák közé?

A nyereséges fogadók elmondanák Önnek, hogy ezek a stratégiák közé tartozik a már említett helyes bankroll kezelés, ideális esetben value betting-el kísérve. Ezekhez a stratégiákhoz sorolhat gyakorlatilag minden stratégiát, amely a bankroll kezelésén alapul, amely azt mondja, hogy minden veszteség után csökkentse a tétjét.

A fogadási stratégiák negatív progresszióval – következtetés

Ha bármilyen stratégiára néz negatív progresszióval, nem jelölheti ezeket hazardjátéknak, vagy a veszteségek bepótlásának, mint a stratégiák esetében pozitív progresszióval. Ezek a stratégiák általános méretben inkább óvatosabbak és alkalmasak kezdő, és haladó fogadóknak egyaránt. Elkezdeni fogadni például a 22bet-nél is ajánlatos.

A stratégiák negatív progresszióval önmagában nem garantálhatják a nyereséget, másrészt azonban remek alapot jelentenek a nyereséges fogadásához.

Releváns hírek