Miért nem léteznek az olyanok, mint a “tuti tippek”?

Ha már egy ideje fogad a sportra, valószínűleg hallott már a “tuti tippekről”. Fizetett tippekről van szó, amelyek egyáltalán nem lehetnek vesztesek. Ebben a cikkben eláruljuk, mik azok a tuti tippek, és miért nem működnek.

Nem létezik semmi olyan, mint “tuti tipp”, ebbe bele kell békülnie!

Az emberek, különösen ezután a fogadási csalók, meg fogják akarni Önt győzni, hogy ez nem igaz, de biztos lehet benne, hogy ez a helyzet. Legyen benne biztos, hogy minél jobban próbálják Önt az emberek meggyőzni a dolog igazságáról, annál inkább nem kap jó tippet egy ilyen embertől. Abban is teljesen biztos lehet, hogy ezek az emberek nem nyereséges fogadók.

Miért vagyunk olyan biztosak abban, hogy olyan, mint a “tuti tipp” nem létezik? Miért nem kellene bízni Önnek az ilyen emberekben? Ennek azonnal több oka is van. Leleplezzük Ön előtt a legjobb négyet.

Minden csapat győzhet

Ha ezt nem tudja, akkor még nem sok meccset látott. Léteznek nagyszerű csapatok és léteznek teljesen rossz csapatok, de ha azt hiszi, hogy egy rossz csapat nem tud legyőzni egy jót, akkor teljesen mellé lépett. Elég minden hétvégén a legnagyobb futballbajnokságok mérkőzéseinek az eredményeit megnézni, és biztosan rátalál valamilyen meglepő eredményre. Az NBA-ben még a legjobb csapat is a történelemben elvesztette az összes mérkőzés 10%-át. A kiváló csapatok a legtöbb meccset megnyerik, de nem nyerik meg az összeset. Az pedig biztosan nem igaz, hogy csak más csúcs csapatokkal tudnak veszíteni.

Ha feltételezi, hogy a “tuti tippek” léteznek, akkor azt feltételezi, hogy minden párbaj pontosan úgy végződik, mint ahogyan Önnek erre szüksége van. És ez elég nevetséges.

A váratlan események egyszerűen megtörténnek

A sportban az a kiváló, hogy furcsa, teljesen váratlan dolgok történnek benne. A labdák kiszámíthatatlanul elpattannak. A játékosok megmagyarázhatatlan döntéseket hoznak. A játékvezetők rosszul fütyülnek. Az embereknél mint ha rövidzárlat keletkezne. Sérülések történnek stb. Ezek a dolgok mindegyike hatással lehet a mérkőzés lefolyására és eredményére. Mindegyikük veszteséggé változtathatja a “tuti tippet”.

A bukmékerek nem ostobák

A bukmékerek valójában nagyon okosak. Hihetetlen mennyiségű információ áll rendelkezésükre a szorzók kiszámításakor, és nagyon jól tudják ezeket hatékonyan használni. Teljesen egyértelmű, hogy pontosan tudják, mikor rendkívül nagy valószínűséggel nyeri meg a csapat a meccset. És természetesen ennek megfelelően állítják be a szorzókat.

A jó fogadóknak nincsen szükségük a “tuti tippekre”

Ez az egyik legfontosabb dolog az összes közül. A jó sportfogadóknak nincsen szükségük a “tuti tippekre”, mert – azon kívül, hogy nagyon jól tudják, hogy “tuti tipp” nincs – nincs is rá szükségük. Az okos fogadók ki vannak békülve azzal, hogy nem nyernek meg minden fogadást. Tudják, hogy végső soron ez nem is fontos. Elég csak annyi, hogy hosszú távon nyereségesek legyenek.

A nyereséges sportfogadásoknál az a fontos, hogy a fogadáshoz kapcsolódó kockázat kisebb, mint a lehetséges jutalom. Ennek köszönhetően hosszú távon profitot termelhet, függetlenül az aktuális szerencsétől (vagy szerencsétlenségtől). Termeljen Ön is profitot a 22bet fogadóirodával. 

Releváns hírek