Miért érdemes tévedni a fogadásban (1. rész)

Minden fogadó célja nyerni. Megnyerni egy fogadást, pénzt nyerni, egyszerűen többet szerezni, mint amennyit a fogadásra fordított. Mondani, hogy tévedni jó dolog, akkor ez ebben az esetben kontraproduktívnak tűnhet. De hosszú távon ez Önnek valóban segíthet. Miért? Ebben a kétrészes cikkben megtalálja a választ.

A fogadásban mindenki elkövethet hibákat, a lényeg az, hogyan nyugszik ezekbe bele.

Megkülönböztetni a helyeset és a rosszat nem olyan egyszerű, mint gondolná

Megkülönböztetni, hogy jól, vagy rosszul fogad, ugyanúgy, mint sok más dologgal az életében, nagyon nehéz eldönteni. Ha megnyeri a fogadást, ez azt jelenti, hogy jól döntött? Mi van akkor, ha az a labdarúgócsapat, amelyre fogadott, az utolsó pillanatban kétes büntetőt rúgott, és így érdemtelen győzelmet szerzett, vagy ha valaki ismételten kihagy egy kosarat a kosárlabdában, amikor under-t fogad? Éppen ellenkezőleg, elveszítheti a fogadást, és mégis igaza lehet?

Minden fogadónak tudnia kell, hogy rossz döntést hozhat (rossz fogadást választhat), és pénzt nyerhet, vagy éppen ellenkezőleg, helyes döntést hozhat, és mégis elveszítheti a fogadást. Minden sportot valamilyen módon befolyásol a véletlenszerűség, néhányat jobban, mint másokat, és amikor ezekre a sportokra fogad, akkor meg kell értenie, hogy annak az eredménye, amire fogad, nem 100% -ban előrelátható.

A szerencse vagy balszerencse nem csak egyetlen fogadást érint, hanem az összes fogadást, amelyet tesz. Míg minden fogadás tényleges eredménye nem a szerencsével lesz meghatározva, fel kellene ismernie, hogy mekkora szerepe van a fogadásban, még mielőtt véleményt alkotna arról, hogy Ön mennyire jó fogadó.

A véletlenszerűség félreértése és a tudatosság az eltérésekről a sportfogadásban nagyon veszélyes lehet. Sokan elégedettek lesznek, ha a hétvégén a mérlegük 9-2 lesz és 10 egységgel pluszban lesznek, de egy szakértőt sokkal több fogadás leplez le. Ha 139-59 mérleggel és 95 egység veszteséggel fejezi be a szezont, akkor valószínűleg ez teljesen másképpen fog kinézni.

Néha nehéz beismerni, hogy tévedett. De mint egy fogadó ha ezzel megbírkózik, az segít a fejlődésben. Lehet, hogy mindig el akarja kerülni a hibákat, de pénzt takarít meg már az is, ha legalább sikerül egy kicsit kevesebbet hibázni. Abban a pillanatban, amikor sikerül valamennyi pénzt megtakarítani, képes lesz valamennyit keresni.

Az elkerülhetetlen elfogadása

Ha a fogadással kezd, és úgy gondolja, hogy mindig igaza lesz, nagy meglepetés vár Önre. A gyakran idézett siker mérése a nyereség körülbelül 53-55% -ban (feltételezve, hogy egyenlő fogadási szorzókkal fogad – tehát a hendikepekkel együtt), sőt, a legjobb fogadók is az esetek 40% -ában veszítenek. Amint feljebb említettük, a veszteség nem mindig jelenti azt, hogy tévedett. Ha a fogadási pályafutása során 100 fogadásból 40 -szer veszít, valószínűleg valahol hibát követ el.

Sok olyan ember létezik, aki azt hiszi, hogy a világ legjobb sportfogadói közé tartoznak. Minél hamarabb rájön, hogy ez nem így van, hogy hibázni fog, és hogy sok időbe telik az, hogy javítsa a fogadási folyamatát és a fogadását, annál jobb. Óvatos fogadásokat hibák nélkül tegyen a 22bet-nél.

Amint rádöbben, hogy valami Önnek elromolhat, akkor ez lehetővé teszi elfogadni, hogy ezen lehet dolgozni és ezt javítani. Ha állandóan abban hisz, hogy a fogadása csak a ” véletlenek rossz összhangja” miatt veszített, akkor csak ismételmi fogja a hibáit, és az eredményei mindig ugyanazok lesznek.

Releváns hírek