Megerősítve, a fogadási stratégia az outsiderekre hazai pályán működik

A fogadási stratégia az outsiderekre hazai pályán abból indul ki, hogy a legnagyobb előny a csapatok számára nem az időjárás, a forma, sem a sérülések, hanem inkább a motiváció. Ennek különösen abban a pillanatban kellene eljönnie, amikor a csapatok saját szurkolói előtt, azaz otthon játszanak. Otthon a bajnokság legrosszabb csapatainak is képesnek kellene lenni kellőképen játszani. E fogadási stratégia szerint ezért torzítottságnak kellene lennie, amikor az emberek bőven fogadnak nagyon rossz csapatok ellen a hazai pályájukon, például a 22bet-nél, annak a ténynek ellenére, hogy az ilyen csapatok gyakrabban nyernek otthon, mint idegenben.

A fogadásnál a hazai outsiderekre körültekintőbb bankroll kezelést kell választania.

Be kell vallanom, hogy ezt a fogadási stratégiát szintén alkalmazom (többek között). Tehát nem fogadási stratégiának hívom, mint inkább fogadási trendeknek. És természetesen ennek a fogadásnak is megvan a néhány maga törvényszerűsége, amelyekre felhívom a figyelmét, mivel az eredeti fogadási rendszerben hiányzik.

Fogadások az outsiderekre hazai pályán

A saját (hosszú távú) tesztem azt mutatja, hogy ez a fogadási stratégia sikeres. Ahoz azonban, hogy profitot tudjon szerezni (hosszú távon), akkor néhány dologra ügyelnie kell.

Először is el kell mondani, hogy bármely bajnokságban torzulásra kerüljön sor, ennek a ligának nagyon figyeltnek kell lennie. Csak abban az esetben kerülhet sor a piac meghajlítására, mert az emberek nagyban fogadnak az ilyen szorzókra, és ezek ezután az egyik, vagy másik irányba halylanak..

Egy másik fontos dolog, hogy a fogadók fokozott érdeklődését ki kell egészíteni azzal a ténnyel, hogy ezek a fogadók tudatában vannak ezek a trendek. Például, ha Honvéd győzelmére szeretne fogadni otthon, biztosnak kellene lennie, hogy általában a fogadók Honvédet egy “looser” csapatnak tartják, nem olyan csapattá, amely csak néha veszít és csak idegenben. Ebből következik, hogy ezekre a célokra a medializált kudarcok és az idegenben játszott veszteségek sorozata a legalkalmasabb.

Térjünk vissza például egy ilyen Honvédre. Ha ez egy olyan csapat lett volna, amely korábban meglehetősen jól  játszott, és ha a média az elkövetkező szezonban az egyik legrosszabb csapatként kezdett volna írni róla, akkor nagyon valószínű, hogy az ilyen csapatok szorzói a kívánt irányba torzultak volna. Ezen túlmenően, ha Honvédnek meglehetősen jó hazai eredményei lettek volna (amikor a meccseinek nagy részét otthon megnyerte volna), akkor remek lehetősége van a fogadásra, mint egy ezüsttálcán.

A kiválasztott mérkőzésekre vonatkozó fogadások értéke körülbelül 10%

Ezekre a mérkőzésekre hosszú távon körülbelül 10% -os érték érhető el. Ezt a számot az elmúlt 6 évben és összesen 563 fogadásból nyertem. Most csak a hazai csapatok fogadásáról beszélek, eltérő hazai és idegenbeli eredményekkel (ahol a hazai eredmények sokkal jobbak, mint az idegenbeli eredmények).

Ez az eredmény emellett nagyon közel áll az eredményhez és így az egyes erősebb fogadási trendek megtérüléséhez, például a fogadáshoz a vendégcsapat győzelmére, amely remek eredményekkel rendelkezik idegenben, vagy a fogadáshoz néhány fáradt csapat ellen a kimerítő szereplésük után  az Európa Ligán vagy Bajnokok Ligáján.

Csak érdekessékből, ha alulértékelt outsiderekre fogadna általában, függetlenül attól, hogy idegenben vagy hazai pályán játszanak, akkor a megtérülés elérhetné  az 5% -ot, természetesen az Ön választása gondosságától függően.

A fogadás az outsiderekre hazai pályán működik

Igen, ez a fogadási stratégia működik, de mint már írtam, inkább valamilyen trendről van szó. Ez azt jelenti, hogy a fogadások ilyen formáját talán nem stratégiának kellene nevezni, hanem inkább útmutatónak, hogy hol keresni az értékes szorzókat. A fogadási stratégia lehetővé tenné az általános fogadást minden outsiderre hazai pályán, vagy legalábbis némelyik outsiderre a hazai pályán, ahol az ilyen csapatok választása előre meghatározott lenne, és ezért nem lenne olyan nehéz megtalálni az előnyös szorzókat.

Összegzésképpen mindenképpen ajánlom a fogadásokat ezzel a móddal, de készüljón fel arra, hogy ahoz, hogy sikeres legyen, további információra lesz szüksége a meccsről, és természetesen a számokra és az eredmények valószínűségére, amelyeket aztán átvált a szorzóra. Az egyszerű mechanikus fogadási stratégiák rajongói valószínűleg nem fogják ezt kedvelni, és a klasszikus fogadók a valószínűség kiszámításakor ezzel a trenddel valószínűleg tisztában vannak.

 A fogadási stratégia teszt az outsiderekre hazai pályán – befejezés

A fogadási stratégia (vagy inkább a fogadási trend) outsiderekre hazai pályán sok éven át sikeresen gyakorolt ​​módszer nagyon sok fogadó számára, akik elsősorban a futball és a jégkorong iránt érdeklődnek. Szükséges azonban hangsúlyozni, hogy az általános fogadás minden outsiderre hazai pályán negatív értékkel rendelkezik, ami a teszt során teljesen normális bukméker marzsot mutat, azaz -5% és -10% közötti értéket.

Releváns hírek