Ki nyeri meg a La Liga 2021/22 -t?

A legmagasabb spanyol futballverseny az alapjaiban megrázódott a nyáron, mivel Barcelonának búcsút mondott Lionel Messi, a világ egyik legjobb játékosa. A kis termetű argentin játékos távozása természetesen jelentősen megkeverte a bajnoki cím megszerzésének az esélyeit. A fogadók így joggal kérdezik, ki nyeri meg a La Ligá -t ebben a szezonban?

Messi távozása után Barcelona paradox módon erősebb lehetne, mint az előző szezonban.

Csak három spanyol csapatnak van tényleges esélye a bajnoki cím megszerzésére a következő szezonban. Real Madrid, FC Barcelona és Atletico Madridról van szó. Vessünk egy pillantást rájuk.

Real Madrid – szorzó a győzelmére 2.10

A nyáron a spanyol csúcs csapat elveszítette Raphael Varant és Sergio Ramost, évek hosszú során volt csapatkapitányát, aki szabad játékosként távozott a PSG-hez. Másrészt viszont sikerült ingyen behoznia David Alabát Bayern Münchenből, aki a védekezésben helyettesíthetné ezt a kettőst.

A játékosok kicserélésén kívül Realnál az idén edzőcsere is megtörtént. Évek után a Fehér balettet ismét Carlo Ancelotti vezeti, és a pletykák szerint a tapasztalt edző szeretné visszahozni Cristiano Ronaldót. De nélküle is azonban a madridi csapat a fő favorit a cím elnyerésére, bár mi a fogadásnál rá óvatosak lennénk. Ez elsősorban a második legnagyobb favorit miatt a cím megnyerésére, FC Barcelona formájában.

FC Barcelona – szorzó a győzelmére 3.20

FC Barcelona nyáron a pénzügyi válság miatt nem szerződtette Lionel Messit, bár a sztárjátékos 50% -os fizetéscsökkentést ajánlott fel neki. Ennek ellenére Barcelona nagyon jó minőségű káderrel rendelkezik, amelyet a nyáron Memphis Depay-vel és Sergio Aguear-val is sikerült megerősítenie.

A nyitómeccsen FC Barcelona nagyon magabiztosnak tűnt, és az ellenőrzése alatt állt a győzelme az erős és tehetséges Real Sociedad ellen. Ez arra enged következtetni bennünket, hogy az apró argentin játékos távozása Barcelona javát szolgálhatja. Amikor a játékosok nem számíthatnak arra, hogy Messi ezt elintézi, és megfelelően összetartanak, nagyon sikeres csapattá válhatnak. A 3,20 -as szorzót mindenképpen érdemes kipróbálni! Hasonlítsa össze a szorzókat a 22bet, 20bet és az 1xbet bukmékereknél és a legjobbat választja magának. 

Atletico Madrid – szorzó a győzelmére 3.60

Az jelenlegi bajnok az előző szezonban hasznot húzott a két óriás tehetetleségéből fenntartani a stabil teljesítményt és szintén a precíz védekezését, ahol 38 mérkőzésben mindössze 25 gólt kapott. Atletico Madrid kétpontos előnnyel zárta a szezont Real Madridhoz képest és hét ponttal Barcelonához képest.

Ez a siker vezetett Diego Simeon révkalauz szerződésének a meghosszabbításához. Atletico második legnagyobb erősítése Rodrigo De Paul középpályás, aki 35 millió euróért érkezett az egyesülethez Udinese Calciótól. Másképen a csapat nagyrészt együtt marad, ami egyben a legnagyobb ereje is.

Atletico számára sajnos úgy érezzük, hogy a két fő riválisa – tehát Real Madrid és Barcelona – az idén nem lesz olyan gyenge, mint tavaly voltak. És hogy még a pontos védekezés sem lesz elég erre a két egységre.

Még ki más nyerhetne?

Ha több különböző körülmény állna össze, akkor még Sevilla érheti el a címet, de nem nagyon hiszünk ebben a lehetőségben. Sevilla azonban sikeres lehetne a nemzetközi porondon. Meglepetés egy másik csapat győzelme formájában nagyon irreális. 

Releváns hírek