ZEturf

ZEturf →ZEturf →


A ZEturf 2005-ben indította el saját lóverseny fogadási oldalát. A kezdőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy egy tökéletesen ideális hely, ahol lehetőségük van arra, hogy élvezetes tapasztalatokat szerezzenek. Mint látható, az egész platform teljes egészében kitesz mindent, ami a lóversenyzéssel kapcsolatos. Bár francia márkájú létesítményről van szó, a tevékenységek a holland, belga és spanyol piacokra is kiterjednek. A cél az, hogy minél több felhasználó számára biztosítsanak hozzáférést, és lehetőséget adjanak arra, hogy a vállalat aktív tagjává váljanak.

⏹️ Működési engedély

Jelenleg a ZEturfet a Zetote System Ltd. vállalat üzemelteti, miközben rendelkezik működési engedéllyel. A törvényes működés érdekében a ZEturf a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével működik. Mostantól kezdve a portál növelni tudja azoknak az ügyfeleknek a számát, akik szeretnének játékosfiókkal rendelkezni és fogadásokat kötni kedvenc lovaikra és versenyeikre. Bár Franciaországban teljesen legális, és az adatvédelmi oldalon található nyilatkozat szerint az oldal jogi státusza a területen kívül nem garantált. A stabilitás megerősítése érdekében a ZEturf úgy döntött, hogy tagja lesz a Nemzetközi Fogadási Integritási Szövetségnek.

🆗 Weboldal és mobilalkalmazás

Mivel a ZEturf már nem rendelkezik mobilverzióval, a funkciók eléréséhez nincs szükség alkalmazás letöltésére. Emellett a létesítmény felajánlja a felhasználóknak, hogy közvetlenül az asztali webböngészőben tegyék meg fogadásaikat. Mindig szem előtt kell tartani, hogy egy kizárólag a lóversenyzéssel foglalkozó oldalról beszélünk, ellentétben a ZEbet nevű társával, amely a sportágakra összpontosít.

ZEturf →ZEturf →

✅ Felhasználói regisztráció

Ahhoz, hogy regisztrálhassunk és számlát vezethessünk a ZEturfnél, mindössze egy rövid űrlapot kell kitöltenünk az oldal bal oldalán. A regisztráció gyors, de a siker érdekében helyesen kell követnie a kért lépéseket. Az alábbiakban a lépéseket tekinthetjük útmutatónak:

 • A hivatalos weboldalhoz való csatlakozás után adja meg a címét, vezeték- és keresztnevét, e-mail címét, születési dátumát, majd kattintson a “Fiók létrehozása” gombra;
 • A regisztrációs oldalon adja meg címét, irányítószámát, városát, országát és telefonszámát;
 • Adjon meg egy felhasználónevet és jelszót, a jelzett módon;
 • Fogadja el az oldal felhasználási feltételeit és adatvédelmi irányelveit;
 • Jelezze, hogy szeretne-e értesítést kapni a következő promóciós ajánlatokról;
 • Az e-mailben található linkre kattintva kell érvényesíti fiókjának adatait;
 • A profil aktiválását követően tegye meg első befizetését és kezdjen el fogadni.

Emlékeztetőül, fontos, hogy az egyik személyazonosító okmány másolatát benyújtsa, mivel ellenőrzésre lesz szükség.

🎁 Bónuszok és promóciók

A ZEturf 250 € üdvözlő bónuszt biztosít minden új felhasználónak, amint csatlakozik a platformhoz. Ahhoz, hogy a játékos megkapja a teljes ajánlatot, meg kell felelnie az előírt feltételeknek. A jutalom öt különböző, de teljesen összekapcsolt részletre van felosztva:

 • Egy 20 euróig terjedő kezdeti bónusz. Az üzemeltető automatikusan megduplázza a kezdeti befizetést;
 • Egy második bónusz, legfeljebb 20 euró értékben. Ezt az összeget egy hónap aktív játék és a dokumentumok érvényesítése után kapja meg;
 • Egy harmadik bónusz 20 €, amelyet két hónapos részvétel után kínálnak. A bónuszt a felhasználó általában a számla megerősítése és érvényesítése után kapja meg;
 • Egy negyedik bónusz 10%-os bónusz, legfeljebb 70 €-ig, a megjátszott érték alapján;
 • Egy ötödik és utolsó bónusz 10%-os bónusz a befizetés után 120 €-ig. A játékos a negyedik bónusz kézhezvételétől számított 30 napon belül kapja meg az összeget.

Meg kell jegyezni, hogy a ZEturf nem rendelkezik elegendő bónusszal a lóversenyekre. Ezért azt javasoljuk, hogy nézze meg a promóciók oldalát, hogy új lehetőségeket találjon. Az ingyenes fogadások mellett 50%-os kedvezményt is kaphat a befizetésekből. Arra azonban figyeljen, hogy az oldal sok ilyen ajánlatot csak e-mailben küld ki.

ZEturf →ZEturf →

🔽 A fogadási piac

A ZEturf platformon közvetített összes futam szinte megszakítás nélkül zajlik. Így a nap 24 órájában lehet részt venni egy fogadási versenyen. A játékosok státuszától függetlenül nagyon nagy lóverseny kínálatra számíthatnak, beleértve a világ minden tájáról érkező versenyekről szóló híreket is. Amint az oldal mutatja, a különböző megjelenített részek a programok előrehaladásáról adnak hírt, mind az aktuális, mind a közelgő eseményekre vonatkozóan. A különböző piacok széles választéka is megtalálható, különböző fogadási technikákkal. Ezek közé tartozik az Egyetlen győztes (SW), Egyetlen helyezés (SP), Super Simple (S4), Z 2/4, Z 4, ZS-ZE Show, TR, Közös győztes (JG), Páros helyezés (JP). Az oldal működési rendszere az oddsok automatikus kiszámításából áll, amint a fogadások elindulnak. Az Oddscheker táblázattal való konzultáció lehetővé teszi, hogy kihasználja a választás legalacsonyabb árrését. Másrészt a favoritokra való fogadás az egyik legfontosabb elem, amelyet a ZEturf támogat. Másrészt az oldalon élőben fogadni nem lehet, valószínűleg az események rövid időtartama miatt.

💳 Elérhető fizetési módok

A ZEturf praktikus, hatékony és biztonságos módszereket használ a fogadók pénzügyi tranzakcióinak megkönnyítésére. A leggyakoribbak között vannak a következők

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Paysafecard, Premium, Cashlib előre fizetett jegyek;
 • Paypal, Skrill, Neosurf e-pénztárcák;
 • Banki átutalás.

Akárcsak egy kínálat, a pénzeszközök lehívása nagyon egyszerűnek tűnik. Ez a művelet azonban mindenekelőtt az e-mailben küldött kód aktiválását, a játékoskönyvtár érvényesítését, valamint pozitív számlaegyenleget igényel. A minimális befizetési limit 15 euró. Egy elemzés szerint a felhasználók fizetési preferenciái a banki átutalás és a Skrill pénztárca felé orientálódnak.

✳️ Támogatási szolgáltatás

Bármilyen probléma esetén a ZEturf különböző módon nyújt segítséget ügyfeleinek. A csapattal élő csevegésen, a kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben vagy a telefonvonalon keresztül léphet kapcsolatba. A várakozási idő a kialakított kommunikációs eszköztől függ. A keresés segítségével a megoldatlan panaszok oldalát is felkeresheti.

ZEturf →ZEturf →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció