ZEbet

ZEbet →ZEbet →


A ZEbet a ZEturf, egy lófogadási oldal párhuzamos ága. Az Emmanuel de Rohan Chabot által alapított létesítmény annak idején a híres PMU első versenytársa volt. Ez a francia bukméker 2014-ben indított egy teljes egészében az online sportfogadásnak szentelt platformot. Ma a ZEbet mindent megtesz azért, hogy a legjobbat kínálja ügyfeleinek, miközben versenyképes ajánlatainak köszönhetően minimalizálja a veszteség kockázatát.

ℹ️ A ZEbet és jellemzői

Első pillantásra a ZEbet letisztult és egyszerű dizájnnal rendelkezik. Az egész dizájnt az alapvetés jellemzi, a fekete és fehér színeket kombinálva, a háttérben egy világos szürke árnyalattal. Azonban lassú a betöltési sebesség. Ennek ellensúlyozására a platform élénk színekkel, képekkel és vonzó illusztrációkkal borítja a honlapját.

Ami az ergonómiát illeti, a fogadási oldal tudja, hogyan kell élni a választásaival. Már most regisztrálhat a zöld színnel kiemelt gomb segítségével. Az oldal bal oldalán a menü érhető el, különböző lehetőségekkel és a sportágak teljes listájával. Természetesen ez tartalmazza a fontosabb aktuális és közelgő eseményeket is.

©️ Akkreditáció

Mivel a ZEbet nagyon ügyel a biztonsági előírások betartására, számíthat a rendkívüli megbízhatóságára. Ennek bizonyítékaként az üzemeltető megkapta az ANJ (Nemzeti Szerencsejáték Hatóság) 0005-PS-2014-05-14 számú jóváhagyását. Ezen kívül egy rendkívül kifinomult SSL titkosítási rendszer bevezetése teljes garanciát nyújt a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelmére. Szolgáltatásai minőségének javítása érdekében a bukméker úgy döntött, hogy a felelős szerencsejáték mellett száll síkra.

ZEbet →ZEbet →

🖥️ ZEbet mobilon

A ZEbet kifejlesztett egy mobilverziót, amely a mobiltelefon böngészőjéből érhető el. A fő előnye, hogy az eszköz pontosan ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az oldal klasszikus verziója. Létezik egy letölthető alkalmazás is, amely kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. Ezzel a programmal okostelefonon vagy táblagépen keresztül is megteheti fogadásait, bárhol és bármikor a nap bármely szakában. Az egyetlen hátránya, hogy ez az eszköz nem teszi lehetővé a legtöbb ajánlathoz való hozzáférést, beleértve a bónuszokat is.

🛂 Felhasználói regisztráció

A ZEbetnél három különböző, de egyszerű lépésből áll a fiók létrehozása. Először is, kérjük, kattintson a “Regisztráció” gombra a folyamat elindításához. Kezdje a regisztrációt a cím, a vezeték- és keresztnév, az e-mail cím, a születési dátum, az ország, a város és a megye megadásával. Ne felejtse el bejelölni a születési dátum utáni négyzetet, hogy igazolja, hogy nagykorú. Ha adatai helyesek, a második lépésben a postacím, az irányítószám, a város, az ország és a telefonszám megadására hívjuk fel. A profil végleges létrehozásához véglegesítse regisztrációját. Ki kell választania egy felhasználónevet, és kétszer meg kell adnia a jelszavát a megadott mezőkben. Miután ezt megtette, a megfelelő négyzetek bejelölésével el kell fogadnia a bukméker általános szerződési feltételeit. Írja be a promóciós kódot a megfelelő mezőbe, ha van, majd kattintson a “Küldés” gombra.

A következő bejelentkezéskor a felhasználóneved, jelszavad és születési dátumod lesz a belépési adataid. Ha szeretné kihasználni a ZEbet összes promócióját, akkor tegyen egy kezdeti befizetést, valamint igazolja az adatait. Emlékeztetőül, a joghatósági szolgáltatás megköveteli, hogy a regisztrációtól számított 30 napon belül érvényesítse a számláját. Ennek elmulasztása a játékosjegyzék automatikus törlését eredményezi.

🎁 Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló üdvözlő bónuszt kap, a ZEbethez való csatlakozáskor. A “SKOVIP” promóciós kód használatával akár 150 € jutalmat is kaphat 60 napra elosztva. Ennek megszerzéséhez a bukméker felajánlja, hogy fogadj 100 €-t az általad választott mérkőzésre, és vissza is adja a pénzt, ha nem sikerül. Ezután egy hónap alatt a tétjeidet megszorozva a veszteséged 10%-át visszatérítik, maximum 25 € összegig. Ha a következő hónapban ugyanezt teszi, hasonló juttatásban részesül. Másrészt lehetőséged van csatlakozni a hűségprogramhoz. A cél a ZEpontok gyűjtése, amelyek száma a megtett fogadás esélyétől függően változik. Ezeket készpénzre válthatja át, feltéve, hogy legalább 2000 pontot összegyűjt.

A bukméker emellett promóciók széles skáláját kínálja. Többek között rendszeresen igénybe veheti a közösségi hálózatokon kínált ingyenes fogadásokat és tippversenyeket. Ezen felül 10 eurós ajánlói bónuszt kínálnak neked és az ajánlásodnak. A link megszerzéséhez egyszerűen kattintson a személyes oldalán található “Ajánlj egy barátot” opcióra.

ZEbet →ZEbet →

🎰 A fogadási és játékpiac

Ami a sportfogadási kínálatot illeti, a ZEbet meglehetősen széles katalógussal rendelkezik, és nincs mit irigyelnie versenytársaitól. Az események listája több mint húsz sportágat mutat, köztük olyan nagyon népszerű sportágakat, mint a labdarúgás és a tenisz. Jégkorong, kosárlabda, rögbi, tollaslabda, biatlon, ökölvívás, kerékpározás, amerikai futball, golf és a teljes skála teszi teljessé a képet.

A fogadási lehetőségek nagyon változatosnak tűnnek, az egyesektől kezdve a rendszereken át a kombinációkig. Ami a tipprácsokat illeti, ezek 3 választási típusban állnak rendelkezésre: napi 5, Euro 7 és francia 10. Érdemes megjegyezni, hogy a felhalmozott jackpotok meghaladhatják a 3000 eurót hetente, és a nyertesek között felosztásra kerülnek. A ZEbet emellett kiemelkedik a Fantasy League játékával is, amely a “Fantasy House of Coach” nevet viseli. Ez egy másik szórakoztatóbb módja annak, hogy több nyereményt tegyen zsebre. A szórakozás célja, hogy csapatokat alakítsunk, az edző szerepét betöltve. Másrészt a “Cash out” lehetőség inkább a fogadások sikeréhez elengedhetetlen elem. A videostreaming hiánya ellenére a platform lehetőséget kínál arra, hogy élőben tegye meg fogadásait, emellett pedig valós időben nézheti kedvenc mérkőzését. További előnyök közé tartozik a magasabb oddsokra való fogadás.

💳 Fizetési módszerek

A ZEbet többféle megoldást kínál, hogy megkönnyítse a befizetést és a pénzfelvételt a számlájáról. Íme a fogadók többsége által leggyakrabban használt módszerek:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Paysafecard, Neosurf, Ticket premium, Moneyclic előre fizetett jegyek;
  • Elektronikus pénztárcák Skrill, Paypal;
  • Banki átutalás.

Bármilyen tranzakciótípusról legyen is szó, a ZEbet nem számít fel semmilyen díjat, kivéve az előre fizetett kártyával történő befizetés esetén. Felhívjuk figyelmét, hogy az engedélyezett minimális limit mindkét tranzakció esetében együttesen 15 €. A nyereménye kifizetéséhez az átutalási idő a választott fizetési módtól függően 2 és 7 nap között változik.

ZEbet →ZEbet →

*️⃣ Ügyfélszolgálat

A ZEbet ügyfélszolgálatát az egyik legbarátságosabbnak tartják az iparágban, és mindent megtesznek, hogy az ügyfeleiket kiszolgálják. Azonnali csevegés céljából élő csevegésen keresztül léphet kapcsolatba az egyik tanácsadóval. Alternatívaként kitölthet egy kapcsolatfelvételi űrlapot is, ha kérdései érdemi magyarázatot igényelnek. Az ügyfélszolgálatot a weboldalon elérhető telefonszámon keresztül is elérheti.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció