YesPlay

YesPlay →YesPlay →


A YesPlay 2002-ben kezdte meg tevékenységét Dél-Afrikában a Lucky Numbers lottópiacon. Ahogy bővítette kínálatát, az online fogadási oldal a helyi játékosok népszerű fogadóirodájává vált. Ma a web a sportfogadáshoz, kaszinójátékokhoz, valamint az e-sportokhoz és a virtuális sportokhoz kapcsolódó szórakozási lehetőségeket egyesíti. A hatalmas terjeszkedés ellenére a márka földrajzi értelemben meglehetősen kicsinek tűnik. Ez azonban nem befolyásolja a hírnevét az ügyfelek körében.

⏹️ Működési engedély

A YesPlay-t a Sportsbook SA irányítja és üzemelteti. Az üzemeltető jelenleg a Western Cape Gambling and Racing Board által kiadott nemzeti engedély alapján működik. A létesítmény keményen dolgozik azon, hogy megszerezze a szükséges engedélyeket, hogy bizonyítsa valódi értékét.

🖥️ Weboldal és mobilalkalmazás

A YesPlay egy új weboldalon keresztül biztosít hozzáférést a szolgáltatásaihoz. Az új oldal modern, felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely a bájos színvilágnak köszönhetően kellemes a szemnek. A webhely jól szervezett elrendezése gördülékenyebbé teszi a navigációt, és a navigációs sávon keresztül kényelmes linkeket biztosít a kapcsolódó oldalakhoz. Mint láthatjuk, a honlapról mintha hiányozna a vízszintes görgetősáv. Bár a mobilfogadók száma erőteljesen növekszik, a YesPlay már nem tervezi, hogy letölthető alkalmazást integrál a platformjára. Ehelyett a mobilböngészőn keresztül nagyszerű élményben lesz részük. A YesPlay ezen mobil verziója közvetlen hozzáférést biztosít az összes elérhető szolgáltatáshoz és funkcióhoz, helytől függetlenül, a nap bármely szakában.

YesPlay →YesPlay →

🆗 Felhasználói regisztráció

Minden regisztrációs folyamatnak egy sor lépésen kell keresztülmennie, ha aktív fiókkal szeretne rendelkezni a YesPlay-nél. Kezdetnek be kell lépnie a hivatalos weboldalra, majd a honlap jobb oldalán található “Bejelentkezés/regisztráció” gombra kell kattintania. A portál különböző megoldásokat kínál a folyamat elindításához. A mobiltelefon használatával először a telefon adatait kell megadni, majd a nevet, a címet és az azonosítószámot kell megadni az űrlapon. Ha Facebook-, Google- vagy Apple-fiókot használ, a regisztrációs folyamat rövidebb, mivel a szolgáltatás automatikusan lekérdezi az adatokat. Az opciótól függően kérjük, adja meg helyesen az adatokat. Az utolsó lépés elvileg egy biztonságos jelszó megadása szükséges. A fiókjának érvényesítését megelőzően meg kell erősítenie, hogy Ön törvényes játékkorú, és személyazonossági ellenőrzésnek kell alávetnie magát.

✅ Bónuszok és promóciók

A YesPlay az új tagokat 100%-os üdvözlő bónusszal köszönti, amely akár 3000 R-t is elérheti. A fogadási követelményektől függően a jutalomösszeget 5-ször kell megforgatni 1,90-es vagy annál magasabb oddsokon. A felhasználási határidő az újratöltést követő két hét, sportfogadásra vagy Lucky Numbers játékokra. A szerencsejátékok esetében a feltételek a minimális nyereményszorzót 1,80-ra korlátozzák. Ezen kívül az időszakos promóciók, amelyek főként a rendszeres fogadóknak szólnak, magukban foglalják a hűségbónuszt, a heti cashback és többfogadásos bónuszt, a kockázatmentes fogadási bónuszokat, a FICA bónuszt, a barátot ajánló bónuszt, az ingyenes fogadási bónuszt a lottósorsolásokon (UK 49, GoSloto), a Drops & Wins promóciót és sok mást. Egy külön promóciós oldal mutatja az összes lényeges részletet, beleértve az alkalmazandó feltételeket is.

YesPlay →YesPlay →

🔽 A fogadási és szerencsejáték piac

A YesPlay elsősorban a hagyományos sportpiacra összpontosította kínálatát. A nagyon népszerű eseményekből álló repertoár számos sportágra kínál fogadásokat magas oddsokkal. Ezek között megtalálható a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, rögbi, MMA, röplabda, baseball és sok más. Az ügyfelek teljes megelégedésére a platform hozzáférést biztosít a világ különböző bajnokságainak legjobb ligáihoz, versenyeihez és tornáihoz a világ minden tájáról. Napjainkban az élő in-play fogadási funkció lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy fogadhassanak a mérkőzés előtti és a játék közbeni eseményekre. Az élő közvetítések élvezetéhez egyszerűen nyomja meg az oldal felső sávjában található “Élő sport” fület. Ami az e-sportokat illeti, különösen a Counter Strike GO, a Dota 2 és a League of Legends esetében van lehetőség in-play és meccs előtti fogadások elhelyezésére.

A YesPlay leginkább híres lottójátékáról ismert. Az SA Lotto és SA Powerball nemzeti lottójátékok mellett több mint 60 játék érhető el az összes nagy kontinensről, köztük a GosLoto, a UK 49 és a Mega Sena. A szerencseszámokat keresők számára ez a részleg a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. A szórakozás ezen formája mellett az online kaszinó a leglelkesebb játékosokat is megszólítja. A terület átfogó játékkönyvtárral büszkélkedhet, beleértve a különböző asztali játékokat, amelyek a szekció legnépszerűbb opciójának számítanak. A nemrégiben hozzáadott nyerőgép szekció biztosan elnyeri a rajongók tetszését, és mindenki számára van valami. A legtöbbjük demo módban kínál játékokat a kezdő fogadók számára. A legnépszerűbbek közé tartozik a Twin Spin, a Starburst és a Gonzo’s Quest. A YesPlay azzal is büszkélkedhet, hogy azon kevés bukmékerek közé tartozik, amelyek néhány neves szoftverszolgáltató által tervezett élő játékokat kínálnak. A rulett, blackjack, baccarat és póker számos változata teszi ki az élő kaszinó területének nagy részét. A játékosok azonban örömmel találnak olyan azonnali nyereményjátékokat, mint a Lucky 5, 6 és 7, valamint a játékok alacsony adatátviteli sebességű változatait.

💳 Elérhető fizetési módok

A YesPlay számos kényelmes módszerrel kezeli az ügyfelek pénzügyi tranzakcióit. Íme a leggyakoribb megoldások, legyen szó akár a számla feltöltéséről, akár a nyeremények kifizetéséről:

 • Visa, MasterCard ;
 • 1Voucher, 1ForYou, Blu Voucher előre fizetett kuponok;
 • Skrill e-pénztárca;
 • Neteller, EFT Secure, Ozow, Zapper, SnapScan fizetési rendszerek;
 • OTT csekkek, Kazang;
 • Távirati átutalás;
 • Banki átutalás.

A YesPlay várakozási idő nélkül jóváírja a befizetett összeget, függetlenül a választott fizetési módtól. A további kényelem érdekében az oldal azonnali ATM befizetéseket is kínál. A kifizetésnél a minimálisan megengedett összeg 100 és 5000 R között változik. A feldolgozási idő 48 óra. Ez a művelet FICA-ellenőrzést igényel a profil azonosításához. Ennek során fel kell tölteni egy dél-afrikai kormányzati személyazonosító okmányt, valamint a lakcímigazolást és egy bankszámlakivonatot.

✳️ Helpdesk

Sok felhasználó arról számol be, hogy a YesPlay ügyfélszolgálata kiváló. A hozzáértő személyzet mindent megtesz, hogy segítsen a bajba jutott játékosoknak. Minden kérdés különböző módon megoldható:

 • Élő chat, a chatbuborékra kattintva;
 • E-mail, a megadott címre küldött üzenettel;
 • Telefonon, a megjelenített telefonszámon történő hívással;
 • WhatsApp alkalmazás;
 • Facebook és Twitter közösségi hálózati fiókokon keresztül.

A YesPlay rendelkezik egy GYIK szekcióval is, amelyben számos, a portál működésével kapcsolatos megjegyzés található.

YesPlay →YesPlay →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció