Wplay.co

A 2017 óta indított Wplay.co egy Kolumbiában működő sportfogadási és online kaszinó platformra utal. A Playtech vezető technológiája által erősen támogatott, valóban az első olyan üzemeltető, amely az országban engedélyt kapott e tevékenységi forma végzésére. A web, a páratlan kényelemmel, egy modern és funkcionális webhelyet fedezhet fel. Az összes elérhető piac az Ön keze ügyében van. Vesse bele magát minden további nélkül.

Működési engedély

A Wplay.co-t az Aquila Global Group SAS üzemelteti, és a kolumbiai joghatóság nemzeti online szerencsejáték-engedélyt adott neki. A jogszabályt a Coljuegos hagyta jóvá, a 2020. június 05-i C1741 számú koncessziós szerződés szerint. Ennek eredményeképpen az üzemeltetőnek biztosítania kell a jogi, pénzügyi, technikai és technológiai feltételek és az átláthatóság elveivel kapcsolatos követelmények betartását a játékok működtetése során. Ezen túlmenően Kolumbia az első dél-amerikai ország, amely szabályozott szerencsejáték-piacot vezet be.

Regisztrációs eljárások

A Wplay.co-nál a fiók létrehozása nem tart tovább 5 percnél, akár közvetlenül a weboldalon, akár mobiltelefonon keresztül. Ha szeretné kihasználni az összes szolgáltatását, csak a következő lépéseket kell elvégeznie:

 • Válassza ki a két regisztrációs gomb egyikét, majd kattintson az oldal bal felső részén vagy a készülékén található, 3 vízszintes vonalat mutató ablaktáblára;
 • Kattintson a “Regisztráció” fülre, amikor a képernyő bal oldalán megjelenik a menü;
 • Indítsa el a regisztrációt, és töltse ki az űrlapot teljes nevével, nemével, születési dátumával és tartózkodási helyével. Ha befejezte, nyomja meg a zöld “Tovább” gombot;
 • Egészítse ki az adatokat állampolgársága, a személyi igazolvány száma, száma, a hivatal, a település és a kiállítás dátumának megadásával, majd kattintson a “Tovább” gombra;
 • Fejezze be a regisztrációt az e-mail cím, a telefonszám, az új jelszó és – ha kívánja – a befizetési limitek megadásával;
 • Egyetért a bukméker feltételeivel, és a folyamat befejezéséhez nyomja meg a “Számlanyitás” gombot.

Amint az adatait ellenőrizték, azonnal kap egy visszaigazoló üzenetet az e-mail címére. Ne felejtse el ellenőrizni a SPAM mappát, ha nem jelenik meg a postaládában. Az utolsó lépésben a regisztráció érvényesítéséhez az Ön e-mail címének ellenőrzésére van szükség.

Bónuszok és promóciók

A Wplay.co minden új tagnak hihetetlen 100%-os üdvözlő bónuszt kínál. Az első sportfogadásra vagy kaszinójátékokra történő befizetéskor akár 50.000 COP bónuszt is kaphat. Ahhoz, hogy ezt igénybe vehesd, legalább 10.000 COP összeggel kell feltöltened a számládat. Az összeg a befizetett értéktől függően megduplázódik. A bukméker feltételei szerint a bónuszalap 20-szorosát kell megtenned. A felhasználási időszak a regisztrációt követő 72 órán belül lejár. Meg kell jegyezni, hogy a rollover nem számít az ingyenes pörgetésekkel elhelyezett fogadásoknál, kivéve a bizonyos slotok egy bizonyos választékán játszott játékokat.

Másrészt a Wplay.co platformon jutalmakból sincs hiány. Az oldal arról is ismert, hogy a legjobb online kaszinó promóciókat kínálja. Nemcsak az e-mailben küldött különleges ajánlatokat élvezheti, hanem más exkluzív bónuszokat is, amikor befizet. Ha szeretnéd növelni a nyereményeidet, mindenképpen nézd meg a promóciós ajánlatok listáját.

A fogadási és szerencsejáték piac

A Wplay.co sportfogadási katalógusa több mint 100 napi eseményt tartalmaz a világ minden tájáról. Összességében a katalógusban élő futballfogadás, Bajnokok Ligája fogadás, világfutball, észak-amerikai sportok, NBA és tenisz szerepel. A statisztikák bőségesek, és a győzelem megtapasztalása érdekében a bukméker kihívás elé állítja a jóslási képességeket. Ezen felül az üzemeltető lehetőséget kínál arra, hogy magasabb oddsokkal fogadhasson, bármi legyen is a kedvenc opciója. Ezen kívül, íme, hogy néznek ki az oldalon található fogadási típusok:

 • ‘Parley’ vagy ‘Parlay’ sportfogadások. A játék lényege, hogy egy sor különböző eseményt és sportágat, köztük különböző opciókat kombinálnak egyetlen fogadásba. Az esélyek az Ön javára szólnak. Ha nem sikerül, akkor elveszíti a teljes tétjét. A nyereséged azonban jelentős lesz, a teljes értéktől függően;
 • Egyszeri fogadások. Itt egy eseményt választanak egyetlen céllal. A generált fogadás megerősítéséhez ki kell választania a fogadási piacot, hozzáadva a kívánt értéket. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyereménye a tét összegének a kvótával való szorzásától függ.

A kaszinó szekcióban több mint 250 féle szórakozási lehetőség várja a nyerőgépek, rulett, blackjack, póker, videópóker és bingó rajongóit. A Wplay.co ezt a kiváló kialakítást a legjobb szoftverszolgáltatók használatának köszönheti. Bárhol is tartózkodik, hozzáférhet az online kaszinóversenyekhez, és kedvére szórakozhat. Itt nincs szükség további regisztrációra. Mindössze egy pozitív számlaegyenlegre van szüksége ahhoz, hogy elkezdhessen játszani. A részvételhez egyszerűen kattintson a “Versenyek” fülre. A rendszeresen frissített listán valós időben láthatja a játékváltozatokat, valamint a legjobb helyezéseket. Az oldalon a feltételek mellett az egyes versenyek befejezési dátumai is megjelennek.

Elérhető fizetési módok

A Wplay.co számos különböző lehetőséget kínál a számlád feltöltésére vagy a pénzfelvételre egyszerű, gyors és biztonságos módon. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Visa és MasterCard;
 • Astro Pay előre fizetett kártya;
 • Efecty, Éxito, Via Baloto, PSE stb.

Az előre fizetett kártya használatával 10-15% extra pénzt kaphat a befizetése után. Ezenkívül az üzemeltető támogatja a kolumbiai pesóban történő fizetéseket.

Támogatási szolgáltatás

A Wplay.co ügyfélszolgálata non-stop működik, és a nap 24 órájában az ügyfelek rendelkezésére áll. Egy hozzáértő csapat foglalkozik minden kérdésével, és a lehető leghamarabb választ kap. Az egyik ügynökkel élő csevegésen, e-mailben vagy az oldalon feltüntetett telefonszámon keresztül léphet kapcsolatba. A problémájára megoldást találhat a GYIK szekcióban is.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán