Winmasters

Egy kis szórakozásra van szüksége egy egzotikus univerzumban? A Winmasters egy hihetetlenül innovatív megjelenéssel várja Önt. Az első pillantásra ez a letöltés nélküli fogadóiroda mindent felkínál, ami az Ön kedvében járhat: neves fejlesztők által zseniálisan megtervezett felület, módosítható játékablak, több mint változatos, teljes és magas színvonalú játékkínálat, valamint bónuszok özöne. Az N1 Interactive Ltd csoport által 2012 óta működtetett bukméker a máltai kormány által kiadott engedély alapján működik. Csak egy első élményre van szüksége, hogy meglepődjön.

Fő jellemzők

A szórakozás a Winmastersnél kellemes pillanatokat nyújt a meneküléshez, és mindenekelőtt lehetőséget ad arra, hogy fedezze fel az élete legjobb élményét. A pultján közel húsz szoftver található, mint például a Betsoft, Amatic, Evolution Gaming, Yggdrasil, EGT, Microgaming és még sok más program, amely garantálja a platform zavartalan működését. Ez magyarázza a világhálón található számtalan játékot. További előnyei közé tartozik a gyors betöltési idő és a tökéletes grafika. A felület katalógusa több száz különböző témájú és ideális animációjú nyerőgépet tartalmaz, legyen az 3 vagy 5 tárcsás, klasszikus vagy progresszív. A gyermekmeséktől, a kelta legendáktól, és a vadnyugattól kitérőt tesz egészen az egyiptológiához, a szervezett bűnözéshez, az őstörténetekhez, és persze a mitológiai lényekhez, a Kolumbusz előtti civilizációkig, a Római Birodalomig és a mélytengeri felfedezésekig. A mai napon a platform integrálta legújabb kiegészítőjét: a Wheel of Wishes-t.

Ha egy bizonyos hajlama van a stratégiákhoz, akkor a blackjack játékok számtalan típusára (klasszikus, Double Exposure, európai, amerikai…), rulettre (európai, amerikai, francia, többjátékos), pókerre (Hold’em, Oasis…) vagy videópókerre (bónusz póker, többkezes, Poker Wild…) és egy végtelen listára koncentráljon. Emellett töltsön egy kis időt a kenóval, a baccarattal, a kockajátékokkal, a kaparós sorsjegyekkel, a virtuális lóversenyekkel, külömböző csatákkal vagy a punto bancóval. Mindent egybevetve, itt a könyvtárt teljesen zsúfoltnak találja, ami elég ahhoz, hogy még a legigényesebb játékosokat is lenyűgözze.

Bónuszok és promóciók

Amikor úgy dönt, hogy regisztrál a Winmasters-nél, 100%-os üdvözlő bónuszt kap. Ez a jutalom megegyezik a kezdeti befizetés összegével, de nem haladhatja meg a 100 eurót. Így a nyeremény összege a befizetett összegtől függően változhat, és meghatározza az összegyűjtött ingyenes pörgetések számát. Ezt követően figyelje a rendszeres promóciókat, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy feltöltse a számláját.

A felhasználók regisztrációja

A Winmasters regisztrációs folyamata rendkívül egyszerű. A lépés egy érvényes e-mail cím megadásából, egy biztonságos jelszó megadásából és a személyes adatok megadásából áll (teljes név, születési dátum, számla pénzneme, választható bónuszkód, levelezési cím és telefonszám). Az Ön fiókja azonnal aktiválásra kerül, miután elfogadta az oldal használati feltételeit, és igazolta, hogy nagykorú.

Fizetési módok

A Winmasters nem korlátozza magát csak a játékok hordájára, hogy elbűvölje ügyfeleit. Igazán el lesz kényesztetve a választékkal a platformon kínált fizetési módok közül. Az Ön tranzakciói simán zajlanak le, akár pénzt szeretne befizetni, akár pénzt kivenni a számlájáról, ha ezek közül a lehetőségek közül választ:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • EcoPayz és Neteller fizetési rendszerek;
  • Skrill elektronikus pénztárca;
  • Trustly, Zimpler, Sofort, iDebit, InstaDebit, Neosurf, Rapid by Skrill.

A bukméker a minimális befizetési limitet 10 euróban határozza meg. A kifizetéshez az összegnek legalább 20 eurónak kell lennie. A feldolgozási idő elvileg nem haladja meg a 24 órát.

Végül

A közel ezer regisztrált játékkal nem fogja egyhamar elfelejteni a Winmasters-t. Ez a bukméker egyike a kevés online szerencsejáték-szolgáltatók közül, amelyek ilyen jól felszerelt repertoárral rendelkeznek. Ezen kívül kényelmes navigációt kínálnak a különböző szekciókban, nagyon egyszerű regisztrációs folyamatot és tökéletesen kialakított oldalt. Mindent egybevetve, a Winmasters megér egy látogatást.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található