Winamax

Winamax →Winamax →


1999-es létrehozása óta a Winamax jelentős referenciává vált. Bár a létesítmény az első helyen állt a pókerben, mostanra kitartó munkával a sportfogadási iparágba is bekapcsolódott. Promóciós politikája, bónuszai és hűségprogramja az egyik legsikeresebbé tette az oldalt a szektorban. Sőt, azon kevés szolgáltatók egyike, akik ajánlói bónuszt kínálnak a felhasználóiknak. És ne feledkezzünk meg a francia futballklubokkal, nevezetesen az Olympique de Marseille, a Girondins de Bordeaux, az OGC Nice, a Losc Lille és az Amiens SC-vel kötött különböző partnerségeiről sem.

▶️ Winamax és akkreditáció

A Winamax 2014 óta az ARJEL által akkreditált sportfogadási kereskedő. Ez az engedély teljes körű felhatalmazást ad az online fogadások minden típusára. Ma a vállalat legálisan működik, és képes hozzáférést biztosítani minden szolgáltatásához.

📃 Az oldal áttekintése

Látszólag a Winamax platformja egyszerű kialakítású, de nincs mit irigyelni a profi tervezőknek. A felület a fekete és a fehér domináns jellemzőivel fogadja a felhasználókat, kiegészítve egy piros árnyalattal. Összességében az ergonómia nagyon jó, kifinomult stílusban.

A főoldal tökéletesen megtervezett, szabályosan elrendezett panelek. Az előtérben a fontosabb események listáját találja, mindegyikhez értékeléssel kapcsolódik. Balra a különböző elérhető események listája található. Van egy egyszerű csatlakozási mód is, különböző gombokkal az oldal jobb felső sarkában.

💻 Mobil alkalmazás

A Winamax lehetőséget kínál arra, hogy a mobilalkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtehesse fogadásait. Az Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis program teljesen optimalizált a kis képernyős eszközökre. Az eszköz pontosan reprodukálja a webes verzióban található funkciókat is. Az egyetlen hátránya, hogy használatáért nem járnak külön bónuszok.

✅ Felhasználói regisztráció

A Winamaxhoz való csatlakozáshoz regisztrálnia kell az oldalon, és aktív fiókkal kell rendelkeznie. A bukméker kétféle módon kínálja a regisztrációt. Egyrészt megnyomhatja a “Regisztráció” gombot a kezdőlapon, másrészt pedig az okostelefonján a “Felhasználó” ikonra, majd a képernyő alján a “Regisztráció ingyenesen” gombra kattintva.

Első lépésként töltse ki az első oldalon található mezőket a felhasználónevével, születési dátumával, e-mail címével és jelszavával. Egy rövid szekvenciát is meg kell adnia, hogy megkülönböztesse magát a rosszindulatú robotoktól, majd kattintson a “Fiókom létrehozása” gombra. Amint a profil automatikusan aktiválódik, erősítse meg fiókját az e-mail fiókjában található linkkel. Ebben a szakaszban a Winamax már lehetővé teszi, hogy fiktív módban játsszon. Ahhoz, hogy a valódi pénzes fogadások előnyeit kihasználhassa, a regisztrációját a születési helyének, a banki adatainak és a játéklimitjeinek megadásával kell befejeznie. Ezután tedd meg az első befizetésedet, hogy elkezdhess fogadni. A felügyeleti intézmény által előírt követelményeknek megfelelően küldje el személyazonosságát igazoló dokumentumot, valamint egy bankszámlakivonatot a Winamaxnak ellenőrzésre. A dokumentumokat legkésőbb a regisztrációtól számított 30 napon belül kell benyújtani. Ennek elmulasztása az Ön játékoskönyvtárának végleges törlését eredményezi.

Winamax →Winamax →

🎁 Bónuszok és promóciók

A kezdő játékosok ösztönzésére a Winamax nagylelkű a kivételes bónuszokkal. A bukméker visszafizeti az első sportfogadási befizetést, ha nem jár sikerrel. A visszatérített összeg, amely megegyezik a feltett és elveszített összeggel, nem haladhatja meg a 100 eurót. Másrészt rendszeres ajánlatokat és promóciókat találsz, mindegyikhez tartozik egy promóciós kód. Az előny a “Cashout” rendszerben rejlik. Az érdekes promóciós ajánlatok közé tartozik a Winamax 5 € bónuszkód és a Winamax befizetés nélküli bónuszkód.

A Winamax a közösségi hálózatokon is erős jelenléttel rendelkezik. A promóciók és a kivételes ajánlatok mellett a rendszeres fogadók versenyeken is részt vehetnek, hogy maximalizálják nyereményeiket. Ezek közé tartozik a “Golden Boy”, a “Weekend Live” és a “Happy Hour”, ha Ön is pókerrajongó. Ha többet szeretne megtudni, egyszerűen mutasson a kurzorral a póker fülre, és kattintson rá. Mivel az üzemeltető nem szűkölködik ötletekben, még mindig megtekintheti az állandó és ideiglenes ajánlatok teljes listáját.

⭐ Fogadási ajánlat és piac

A Winamax tagjává válva a katalógusában található sportfogadások széles választékát használhatja ki. A könyvtár semmit sem bíz a véletlenre, és számos versenyt kínál különböző sportkategóriákban, beleértve a szezonális mérkőzéseket is. A labdarúgásra való fogadás kiemelt helyet foglal el, szorosan követi a tenisz, a rögbi, a jégkorong, a golf és sok más esemény. Néhány kattintással elérheti a közelgő vagy aktuális események oldalát, attól függően, hogy milyen tevékenységet választott. A platformon háromféle fogadási forma létezik: egyszeri fogadások, kombinált fogadások és rendszerfogadások. Az utóbbi kettővel növelheti nyereményeit.

Az “Élő” szekcióban a Winamax lehetőséget kínál arra is, hogy élőben tegye meg fogadásait. Ráadásul a Winamax TV funkciónak köszönhetően láthatja a műsortervet és a mérkőzések alakulását. Mi több, ezen a csatornán keresztül közvetített eseményeket is kommentálhatod.

Winamax →Winamax →

💵 Fizetési módok

A Winamax számos be- és kifizetési lehetőséget kínál a pénzügyi tranzakciók teljes biztonságban történő lebonyolításához. A legtöbb játékos a következő módszereket használja:

  • Visa és MasterCard ;
  • Paysafecard előre fizetett kártya;
  • Skrill és Paypal e-pénztárcák;
  • Neteller és TicketPremium fizetési rendszerek;
  • Banki átutalás.

A bukméker nem számít fel tranzakciós díjat. Általánosságban elmondható, hogy a standard formula a minimális befizetési limitet 10 és 15 euró között határozza meg. A feldolgozási idő a választott fizetési módtól függően változik. A banki átutalás az egyetlen elérhető kifizetési mód. A maximális nyeremény tétenként 200 000 €.

⏺️ Ügyfélszolgálat

A Winamax ügyfélszolgálati csapata elkötelezett abban, hogy minden problémájára megoldást találjon. Az átfogó GYIK szekció mellett a tanácsadók a nap 24 órájában, a hét minden napján állnak rendelkezésre, hogy minden kérdésével foglalkozzanak. A kommunikáció faxon, postai úton vagy az e-mail címét és a kérés tárgyát tartalmazó kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül történhet.

Winamax →Winamax →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció