William Hill

A William Hill, a világ egyike a legrégebbi fogadóirodák közül, folyamatosan fejlődik a piacon. A cég 1934 óta működik, kezdetben postai és telefonos fogadásokat fogadott. Napjainkban a bukméker megerősíti a kitartását azzal, hogy valamelyikét a legjobb online kaszinójátékok közül kínálja. A gibraltári székhelyű William Hill a gibraltári, a máltai és a brit szerencsejáték-bizottságok engedélyével legálisan működik.

A részleg több száz nyerőgépet, kártyajátékot és kaszinó asztali játékot foglal magában össze. Ezenkívül élvezze az élő kaszinó egyedülálló élményét. A fő ok az, hogy lehetősége van valódi krupiékkal kapcsolatba lépni valós időben. Ehhez a palettához hozzáadódnak még a sportfogadás, a bingó és a póker, amelyek a legnépszerűbb ajánlatok közé tartoznak. A William Hill, amely ma már világszerte elismert, szándékában van folytatni az útját az online fogadás területén.

Bónuszok

A William Hill ugyanannyi bónuszt kínál, mint amennyi promóciót a játékplatformon. Az első befizetés során 100%-os jutalmat kap a befizetett összeg alapján. Figyelmeztetjük, hogy a maximális és minimális befizetési összeg 10 és 300 dollár között mozog. Csak annyit kell tennie, hogy kiválassza a szórakozás típusát a rengeteg megjelenő azonnali játék közül.

A webhely jellemzői

A jellemzők határozzák meg a bukmékerek, köztük a William Hill, valódi teljesítményét. A platform különböző nyelveken fut, és angol, francia, spanyol, holland és lengyel fordítással rendelkezik. A további kényelem érdekében van egy eszköz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy élő vagy teszt üzemmódra váltsanak. Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon elérhető összes játékot olyan neves szoftverszolgáltatók fejlesztették ki, mint például a Playtech.

Fizetési szolgáltatás

A fogadók többsége arra kéri Önt, hogy a William Hillnél történő befizetésekhez vagy kifizetésekhez használjon elektronikus pénztárcát.  És valóban gyors átutalást érünk el díjmentes költséggel a készpénz kifizetésénél a William Hill-nél, Skrill, Neteller, Paypal, banki átutalás és sok más lehetőség kiválasztásával. Felhívjuk figyelmét, hogy a kifizetési korlátok teljes mértékben a kiválasztott módszertől függnek.

Ne felejtse el létrehozni a profilját, ha el szeretne kezdeni fogadni és élvezni az első nyereményét. A “Számlám” rész megmutatja a különböző lépéseket és utasításokat, amelyeket követnie kell. Ezenkívül a bukméker különösen nagy gondot fordít minden játékosa pénzügyi és személyes adatainak biztonságára. A Secure Socket Layer programnak köszönhetően a fogadóirodán belül bizalommal teheti meg fogadásait.

A fiók létrehozása

Alig várja, hogy számlát nyisson a William Hillnél? Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy menjen a hivatalos weboldalra, és kattintson a “Csatlakozás” gombra. Az aktiváláshoz meg kell adnia néhány személyes adatát. A regisztrált játékos egy számlára lesz jogosult. Végezetül kérjük, vegye figyelembe az Ön által megadott információk hitelességét.

A támogatás

Bármilyen kérdés vagy nehézség esetén a William Hill segítséget nyújt a támogatásának köszönhetően kifejezetten az ügyfelei számára. A tanácsadókkal e-mailben vagy telefonon is kapcsolatba léphet, de az élő chat a leggyorsabb módja a kommunikációnak.

Mobil alkalmazás

A mobilfogadás jelenleg nagyon népszerű, és jelentősen hozzájárul a William Hill tevékenységeinek a fejlődéséhez. A mobilalkalmazás az Android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis, és tévedhetetlen szerepet játszik az online fogadási szektorban. Ez a forradalmi módszer egyre több játékost vonz arra, hogy telefonjukon vagy laptopjukon keresztül tegyék meg a fogadásait.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található