Volcano

Volcano →Volcano →


A Volcano, amelynek híre egész Montenegróban hallatszik, Európa egyik legsikeresebb szerencsejáték-szolgáltatója. Online platformja mellett több mint 160 fiókja és a közelben található üzletei is hatalmas ügyféláradatot generálnak. A márka sportfogadási és online kaszinó szolgáltatásokat is működtet, ami a látogatókat arra készteti, hogy a webet a szórakozás és a társasági élet Mekkájává tegyék. Fő célja a tevékenységének népszerűsítése, lehetőséget adva a felhasználóknak a fogadási mód kiválasztására. Számos vélemény szerint a Volcano képes volt megőrizni hírnevét egy új térkoncepciónak köszönhetően, amelyet a követői nagyra értékelnek.

📃 Működési engedély

A Volcano tulajdonosa a Vezuv, egy 1999-ben alapított cég, amely a szerencsejáték-létesítmény kezelésére jött létre. Mivel a bukméker a montenegrói pénzügyminisztérium engedélyével rendelkezik, az egész ország területén törvényes működési joggal rendelkezik. Jelenleg minden tevékenysége szigorú ellenőrzés alatt marad, és megfelel a Szerencsejáték-felügyelet által előírt előírásoknak. Megbízhatóságát tükrözi a titkosítási protokoll bevezetése, egy olyan technika, amelynek célja a játékosok személyes és pénzügyi adatainak teljes körű védelme.

🌎 Mobil alkalmazás

A mozgásban lévő fogadók számára a Volcano két lehetőséget kínál arra, hogy telefonjukról elérjék a platformot. Egyrészt a mobiltelefon böngészőjével egyszerűen hozzáférhetnek a weboldal összes szolgáltatásához és funkciójához. Másrészt egy iOS operációs rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazás letöltésével. Az előfizetők szerint a szoftver reszponzívnak tűnik, és néhány másodperc alatt telepíthető.

Volcano →Volcano →

🤠 Felhasználói regisztráció

A Volcano fiók létrehozásának folyamata nagyon egyszerű. A siker érdekében kövesse helyesen a szükséges lépéseket:

  • Menjen a hivatalos weboldalra, és kattintson a regisztráció gombra. A fül a honlap jobb felső sarkában található;
  • Adjon meg egy felhasználónevet, majd kattintson a második űrlaphoz vezető fülre;
  • Töltse ki a mezőket a személyes adatokkal, beleértve a keresztnevet, vezetéknevet, a legördülő menüből kiválasztandó születési dátumot, nemet, Montenegróban kiadott azonosító számot (JMBG);
  • A folyamatot az utolsó oldal kitöltésével zárja le, ahol az elérhetőségi adatait kell megadnia. Ennek az űrlapnak tartalmaznia kell a mobilszámát, a lakcímét, az irányítószámát és az e-mail címét;
  • Fejezze be a folyamatot a megadott panelre kattintva.

Emlékeztetőül: ha nem rendelkezik az országban kiadott személyazonosító számmal, megkérjük, hogy küldje el személyazonosító okmánya mindkét oldalának másolatát ellenőrzés céljából. Ebben a fázisban már fogadásokat köthet, amint a fiókját érvényesítették.

⭐ Bónuszok és promóciók

A legtöbb online szerencsejáték-intézménnyel ellentétben a Volcano nem kínál üdvözlő bónuszt az új regisztrálóknak. Egy elemzés szerint a vállalat a bónuszok nyújtásának eredetibb módját alkalmazza, a szokásos sportfogadási vagy kaszinóbónuszok helyett szelvényeket osztogat. A játék során ezeket a kuponokat a nyereményük teljes összegének igénybevételére használják fel. Meg kell jegyezni, hogy a Volcano minden egyes kupon árát értékeli, és a játékosok a promóciós ajánlatok során részesülhetnek a bónuszokból. Egy másik fontos részlet, hogy nem feltétlenül szükséges bármilyen kód használata. A bónuszok teljes kínálatáról a promóciók részlegben tájékozódhat, mind a kaszinóban, mind a sportfogadási részlegen.

Volcano →Volcano →

▶️ A fogadási és játékpiac

A Volcano fogadóirodaként képes teljes elégedettséget nyújtani a fogadások szerelmeseinek. Ezt bizonyítja a sportkatalógusban található fogadható események sokfélesége. Emellett az ügyfeleknek lehetőségük van arra is, hogy megjósolják a különböző európai bajnokságokban, köztük a montenegrói bajnokságokban zajló mérkőzésekre vonatkozó előrejelzéseiket. A kosárlabdáról szólva különböző labdarúgó bajnokságok, mint például a Premier League vagy az NBA is megtalálható lesz. A listát végiggörgetve a teniszhez kapcsolódó események bizonyos túlsúlyát is észre lehet venni. Azonban a sportágak széles választéka megtalálható, beleértve az olyan hiánypótló sportágakat is, mint az asztalitenisz, a jégkorong, a golf, a rögbi, a röplabda és a krikett. Futsal, darts, snooker, tollaslabda, téli sportok és speciális fogadások is bővítik a repertoárt. Az elérhető piacok számos fogadási lehetőséget, valamint nagyon versenyképes oddsokat tartalmaznak. Másrészt az élő rajongók élvezhetik az élő közvetítési funkciót, a mérkőzéseket több mint 20 LCD képernyőn és kivetítőn lehet visszanézni.

A sportfogadási szekcióhoz hasonlóan az online kaszinó szekció sem hagyja közömbösen a rajongókat. Montenegró egyik vezető kaszinóüzemeltetőjeként az összes játék a legjobb szoftverszolgáltatóktól származik. Többek között megemlíthetjük az EGT, az Evolution Gaming és az Authentic Gaming játékokat. A nyerőgépes részleg a kaszinó elválaszthatatlan részévé válik. Számos téma van, a hagyományostól a leginnovatívabbakig, beleértve a jackpotokat is. A Gonzo’s Quest Megaways, Riches of Babylon, Imperial Fruits, Cleopatra, Ocean Fortune csak néhány a népszerű játékok közül. A Volcano büszke az asztali játékok lenyűgöző választékára is. A legérdekesebbek az élő kaszinó szekcióban találhatók, ahol a rulett, blackjack, baccarat és póker számos változatát valódi osztókkal játsszák. A Casino Hold’em, a Deal or No Deal, a Crazy Time, a Dream Catcher és a videopóker lehetőségek ízelítőt adnak a továbbiakból. A kaszinó különleges szekciója, a Volcano Tombola új rendszerrel és a legújabb technológiával ellátott felületen fogadja a felhasználókat.

💵 Fizetési módok

A Volcano kevés részletet jelenít meg a pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatban. Mindazonáltal ezek a módszerek rendelkezésre állnak a befizetéshez és a számláról való pénzfelvételhez:

  • Visa, MasterCard ;
  • Paypal, Viva, Klarna e-pénztárcák;
  • Banki átutalás;
  • Kiskereskedelmi üzleteken keresztül.

🆗 Támogatási szolgáltatás

Annak érdekében, hogy közelebb kerüljön ügyfeleihez, a Volcano egy csapat áll készen arra, hogy támogatást nyújtson. Szükség esetén a játékosok e-mailben vagy telefonos hívással léphetnek kapcsolatba egy ügynökkel. Az oldal az ügyfélterület oldalán minden elérhetőséget megjelenít. Egy pillantás a súgó részlegre gyakran kész megoldásokat kínál, amelyek segítenek az ügyfélnek a nehézségek leküzdésében. Ennek az oldalnak a felkeresése időt takarít meg, anélkül, hogy szükség lenne a támogató személyzetre.

Volcano →Volcano →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció