Virgin Bet

Virgin Bet →Virgin Bet →


A Virgin Bet komoly hírnevet szerzett, mivel számos különböző ágazatban tevékenykedik. Miután világszerte ismertté vált, a 2013-ban online kaszinóként való elindítása igazi slágerré tette az internetezők körében. A sportfogadási platform közelmúltbeli elindítása pedig csak növelte az értékét. Ma pedig a Virgin Bet folytatja dicsőséges pályafutását, és nagyszerű helyzetben van. Lássuk, hogy az üzemeltető képes-e megfelelni az ügyfelek elvárásainak.

▶️ Működési engedély

A Virgin Bet szorosan együttműködik a Nemzetközi Fogadási Integritási Szövetséggel. Ma a márka a Gambling Commission által Nagy-Britanniában kiadott 54310-es számú engedélyével rendelkezik. A vállalat a gibraltári kormány, valamint a gibraltári szerencsejáték-bizottság engedélyével működik (RGL 114. és 115. szám). Jelenleg a fogadási platform szigorúan követi az eCOGRA szabályozó testület által előírt szabványokat.

💻 Virgin Bet mobil alkalmazás

A legfontosabb dolog, amire egy bukmékernek szüksége van, hogy megfelelő funkciókkal rendelkezzen az üzletmenethez, és a Virgin Bet rendelkezik is velük. A mobilkészülékek tulajdonosai számára az oldal optimalizált egy Android és iOS rendszerekre is alkalmas mobilalkalmazást. Ha szeretné, telepítheti a programot a Google Play Store vagy az App Store segítségével pár perc alatt. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően élvezheti a bukméker szolgáltatásainak teljes skáláját. Ezen kívül a fő előnyei közé tartozik többek között az aktuális fogadási piacok nyomon követése, a promóciós ajánlatokhoz való hozzáférés és az ügyfélszolgálat is.

Virgin Bet →Virgin Bet →

✅ Tag regisztráció

A Virgin Betnél történő fiók létrehozásakor a regisztrációs folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe. Mindössze annyit kell tennie, hogy követi az utasításokat:

 • Menjen a bukméker weboldalára, és kattintson a “Csatlakozás most” gombra;
 • Adja meg személyes adatait, beleértve a nevét, telefonszámát vagy e-mail címét és születési dátumát;
 • A Virgin Bet-től azonnal kap egy ellenőrző kódot SMS-ben vagy e-mailben megerősítésként;
 • Ha bejelentkezett, minden funkció a rendelkezésére áll.  Ha a következő bejelentkezéskor viszont elfelejtené a bejelentkezési adatait, egyszerűen, két perc alatt megváltoztathatja a jelszavát. Nagyon fontos, hogy mielőtt bármilyen fogadást kötne, szánjon időt arra, hogy figyelmesen elolvassa az oldal általános szerződési feltételeit.

🎁 Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló 20 £ ingyenes fogadást kap üdvözlő ajándékként. Ahhoz viszont, hogy kihasználja az ajánlat előnyeit, 10 £ kezdeti befizetést kell tennie készpénzben, minimum 1,5-es téten. A jutalom jogosan lehet ezután az Öné, amiből nyereség vagy veszteség is születhet később. A Virgin Bet általános szerződési feltételeinek megfelelően Önnek legalább 18 évesnek kell lennie, az Egyesült Királyságban kell laknia, Virgin Bet tagnak kell lennie, és be kell tartania a pénzeszközök felhasználására vonatkozó 14 napos határidőt. A halmozó és többfogadásos bónuszokról további információkért kérjük, látogasson el a Virgin Bet bónuszkódok oldalára. Új tagként használja ki a lehetőséget, és nézze meg az egyéb legjobb ajánlatokat.

A honlap bal oldalán található a promóciókkal foglalkozó rész. Ha rákattintasz, észreveheted, hogy a lóversenyekre összpontosít, amelyek a fő sportágak között vannak szerepeltetve. Ha mélyebbre ásunk, rengeteg meglepetés várja a játékosokat, ami a kevésbé lelkeseket is lenyűgözi.

Virgin Bet →Virgin Bet →

⭐ A fogadási és szerencsejáték-piac

A Virgin Bet kiemelkedik a sportnaptárban szereplő események lenyűgöző listájával. A piacok és fogadási lehetőségek nagyon változatosak, és a bukméker úgy tűnik, hogy kissé meg is előzi versenytársait. A lóversenyek mellett a futball, a krikett, a tenisz, a golf és a rögbi még mindig a legnépszerűbb kategóriák közé tartozik, de a lista ezzel nem ér véget. Az e-sport, a gael hurling, a snooker, a kosárlabda, a futsal, a virtuális sportok (Rush futball és Rush lovak) és a sportágak egyéb fajtái között a Virgin Bet lehetőséget kínál politikai és speciális piacokra történő fogadásokra is. Ha a teljes képet szeretné látni, egyszerűen görgesse lefelé a listát a képernyő bal oldalán. A Virgin Bet maximális láthatóságot biztosít az élő fogadási szolgáltatás számára is. A számos eseményt felölelő oldal ugyanis lehetőséget ad arra, hogy élő módban fogadjon kedvenc sportágára. Egy egyszerű kattintás a megadott fülre, és máris a jóslatok világában találja magát. Bár van egy élő közvetítési szekció, meg kell jegyezni, hogy a platform nem támogat minden eseményt. Ezt az apró hiányosságot azonban ellensúlyozza az “Árnövelés” szekció, ahol a Virgin Bet magasabb nyereményszorzókra történő fogadásokra invitálja Önt.

A szerencsejátékok szerelmeseinek a Virgin Bet online kaszinója jól felszerelt játékkönyvtárral büszkélkedhet. A részleg többféle szórakozási lehetőséget is tartalmaz, a nyerőgépektől kezdve a hagyományos asztali játékokig. Az “Élő kaszinóban ” a blackjack és a rulett foglalja el a felület nagy részét. Természetesen a játékosok számos bónuszt és promóciós ajánlatot élvezhetnek, akárcsak a sportfogadásban.

💵 Elérhető fizetési módok

A felhasználók pénzügyi tranzakcióihoz a Virgin Bet a módszerek meglehetősen korlátozott listáját jeleníti meg. Ez a bukméker egyik hiányossága, azonban az ügyfelek a legelterjedtebb módszerekkel tudnak pénzt befizetni és kivenni:

 • Visa és MasterCard ;
 • Paypal és Trustly elektronikus pénztárcák;
 • Banki átutalás.

A Virgin Bet nem számít fel további díjakat a betétekért. Az erre engedélyezett maximális összeg a fizetési lehetőségtől függően változik. Azonban bármikor kiutalhatja nyereményét, feltéve, hogy pozitív számlaegyenleggel rendelkezik, és nem vonatkoznak rá a bónusz fogadási követelményei, és nincs folyamatban lévő kiutalási igénye sem. Az átutalási idő 24-72 órát vehet igénybe a kifizetési kérelem benyújtását követően. Az ilyen típusú tranzakciók esetében kérjük, használja a beutaláshoz használt fizetési módot.

⏺️ Ügyfélszolgálat

Meghibásodás esetén a Virgin Bet ügyfélszolgálati csapata számos kommunikációs eszközt biztosít a felhasználók számára. Ha szeretné elérni valamelyik tanácsadójukat, a következő technikai eszközök közül választhat:

 • Élő chat, ahol a leggyorsabban reagálnak. A megoldás azonnal az Ön rendelkezésére áll;
 • A Twitteren is válasz biztosítanak;
 • E-mailben, a megadott címre küldött kérésekkel. Általában a válaszidő 1-3 nap között van;
 • Telefonon, az oldalon feltüntetett telefonszámon;

A Virgin Bet minden egyes kapcsolattartási módhoz ikonokat helyezett el közvetlenül a honlapon.

Virgin Bet →Virgin Bet →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció