Vbet

A 2003 óta működő Vbet leginkább  számos sportlehetőségeiről ismert, köztük az amerikai futballról és a teniszről. 2015-ben az online kaszinó bővíti a platformon belüli szórakozási lehetőségek listáját. A világ legnépszerűbb játékainak hatalmas választékát találhatja itt. A bukméker 2017-ben kapta meg az ARJEL-engedélyt, amely lehetővé tette számára, hogy két éven belül elindítsa sportfogadási és Fantasy League platformját. A teljes kényelem érdekében a platform számos különböző nyelven kínálja szolgáltatásait: angol, német, svéd, spanyol, portugál, lengyel, orosz, ukrán, török, japán, kínai, koreai, arab, perzsa, grúz és örmény nyelven.

Fogadási ajánlat

Ha Ön szereti a sportot mint sportrajongó és Ön a kaszinó rendszeres látogatója, akkor habozás nélkül tegye meg fogadásait a Vbetnél. A legjobb online fogadásban és játékélményben lesz része ennél a bukmékernél. A Vbet Casino extra szolgáltatásként egy 25 dolláros ingyenes fogadást kínál. Azt javasoljuk, hogy ne fogadjon alacsonyabb szorzóval, mint 2,0.

Az “Élő kaszinó” szekció minden típusú fogadását tartalmazza a blackjackre, pókerre, rulettre, baccaratra és más szerencsejátékokra. Legtöbbjüket olyan neves szoftverszolgáltatók kínálják, mint a NetEnt vagy az Evolution Gaming. Ezen kívül a Betconstruct, az AG Gaming, az Ezugi, a Fazo és a Lucky Streak, valamint számos más neves fejlesztő játékai is itt megtalálhatóak.

Bónuszok és promóciók

Ha regisztrál a Vbet-nél, különösen nagylelkű bónuszokban részesülhet. Minden új regisztráló 100%-os jutalmat kap üdvözlő bónuszként. Valójában azonban továbbra is lehetősége lesz más típusú bónuszokat kapni. Mindössze annyit kell tennie, hogy követi a megadott oldalon feltüntetett lépéseket.

A fizetési módok

A Vbet, amely különösen aggódik a felhasználók jóléte miatt, mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa az egyes játékosok személyes és pénzügyi adatainak biztonságát. Számos népszerű banki rendszer használja a 12 bites SSL-szoftvert a tranzakciós folyamat biztosítására és ellenőrzésére.

A bukméker számos módszert kínál arra, hogy Önt a befizetésre vagy a nyereménye kifizetésére ösztönözze. De mindenekelőtt ezekhez a műveletekhez az Ön által elvégezett számlanyitásra és a platformon való regisztrációra van szüksége. A többihez már csak néhány további lépést kell követnie. A leggyakoribb fizetési lehetőségek közül a játékosok általában a Visa és MasterCard fizetési kártyákat, a Neteller és ecoPayz fizetési rendszereket, a Skrill és a Jeton Walletet elektronikus pénztárcákat használják. Másrészt a Vbet támogatja a WireCard, Moneta, AstroPay Card, Webmoney, Much Better, PaysafeCard, Bank Wire Transfer és Rapid Transfer kártyákat is.

Felhasználói regisztráció

A Vbet kaszinóban a számla létrehozása legfeljebb 2 percet vesz igénybe. A folyamat egyszerű és könnyű, és arra kéri, hogy adja meg személyes adatait. Ezek az adatok nagyjából a teljes nevét, címét, születési dátumát, e-mail címét és további információkat tartalmazzák.

Mobil alkalmazás

A Vbet az optimalizált weboldalával a felhasználók számára kifejezetten a mobileszközökre tervezett eszközt kínál. Rendelkezésre áll egy mobilalkalmazás, amely kompatibilis az Android és az iOS operációs rendszerekkel. A program könnyű hozzáférést biztosít a játékosok számláihoz, lehetővé téve számukra, hogy szabadidejükben a tetszésük szerint fogadásokat tegyenek.

Ügyfélszolgálat

Ez egy nélkülözhetetlen elem, amely lehetővé teszi a Vbet számára, hogy közelebb kerüljön az ügyfeleihez. Bármilyen félreértés esetén egy támogató csapat nyújt segítséget a látogatóknak. A tanácsadók elérhetők e-mailben, telefonon vagy a közösségi hálózatokon, mint például a Facebookon vagy a Twitteren. A kapcsolatfelvételi űrlapon vagy az élő csevegésen keresztül közvetlenül is beszélhet egy operátorral.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található