Unibet

Az 1997-ben alapított Unibet a svéd Kindred Group tulajdonában van, amely a Stan James és a 32Red szerencsejáték cégek tulajdonosa is. Központja Máltán található. A bukméker 1999-ben indította el első weboldalát, és 2003-ban kezdett élő fogadásokat kínálni. Ma már több mint 6 millió előfizetője van, és több mint 100 országban működik. Az Unibet a világ egyik vezető online fogadóirodája, és a londoni eGaiming Review-n négyszer, 2006-ban, 2008-ban, 2009-ben és 2014-ben is elnyerte “Az év bukmékere” díjat.

Az Unibet Afrikában

Az Unibet Afrikában kínálja szolgáltatásait, beleértve Burkina Fasót, Kongó Brazzaville-t, Kamerunt, Szenegált, Benint, Marokkót és az Elefántcsontpartot. A fiók létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe. A “Regisztráció” gomb jól láthatóan megjelenik a bukméker honlapján. Töltse ki az űrlapot személyes adataival, majd várja meg, amíg az érvényesítési kódot SMS-ben vagy e-mailben elküldik Önnek. Ezután egyszerűen írja be az erre a célra szolgáló mezőbe a fiók aktiválásához. Amikor először regisztrál, az Unibet üdvözlő bónuszt kínál Önnek. Ezt az első sportfogadás megkötése után szerezheti meg. Az összeg akár 25 eurónyi is lehet kredit formájában.

Milyen sportfogadások népszerűek az Unibetnél Afrikában?

Bármi is legyen az Ön érdeklődési köre és vágya, az Unibetnél biztosan talál az Önnek megfelelő fogadásokat. A fogadóiroda, amelyet az iparág egyik legerősebb oldalának tartanak, mintegy 35 000 különböző fogadási lehetőséget kínál, amelyek az események előtt és alatt is elérhetőek. Az ajánlatok több mint 34 sportágra terjednek ki.

Afrikában, úgy, mint a világ négy sarkában is, a futball teszi ki a fogadások nagy részét. Az Unibetnél a nagy nemzetközi versenyek, mint a Bajnokok Ligája és a különböző európai nemzeti bajnokságok mellett a fogadóknak lehetőségük van olyan kontinentális bajnokságokra is fogadni, mint a CAN, a CHAN vagy a Konföderációs Kupa. A második helyen a kosárlabda áll. Legyen szó akár az NBA-ről, akár az Afrobasketről, sok afrikai játszik itt a pénzével. A harmadik helyen az ökölvívás áll, amely már régóta szerves része az afrikai kultúráknak. Végül pedig ott van a rögbi, amelyet a világ legismertebb csapatai, köztük a híres dél-afrikai Springbokok képviselnek.

Az afrikaiak elsősorban a sportfogadás miatt keresik fel az Unibetet, de a márka online pókerszobát és lóversenyjátékokat is kínál. A bukméker azt is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy klasszikus kaszinójátékok sokaságát játsszák, mint például a rulett és a blackjack. Természetesen, nem kell ezeket az alkalmazásokat használnia. Valójában teljesen különállóak, de mégis csak egy kattintásnyira vannak ugyanazon a platformon.

Fizetés az Unibetnél

Az Unibetnél különböző befizetési módszerek közül választhat a számlájára történő befizetéshez. A díjak és a tranzakciós idők a tranzakciótól függően jelennek meg. A fizetési módok azonban országtól függően változnak. A legelterjedtebb afrikai lehetőségek közé tartozik a VISA és a MasterCard, a Skrill, a Maestro és a Neteller.

Válassza az Unibet-et az Ön biztonsága érdekében

A biztonságnak prioritást kell élveznie, ha egy online fogadási oldalra regisztrál. Az Unibet az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által teljes körűen engedélyezett. Az üzemeltető a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével is rendelkezik, mivel székhelye ebben a városban található. A szerencsejáték-függőség megelőzése érdekében a márka együttműködik a GamCare szervezettel, és ha olyan nehézségekbe ütközik, amelyeket az ügyfélszolgálat nem tud megoldani, akkor az IBAS (Independent Betting Adjudication Service) párbeszédes fórumához fordulhat.
Amellett, hogy az Unibet rendelkezik minden fontos engedéllyel, arra is ügyel, hogy szolgáltatásait a lehető legbiztonságosabban tartsa. A hálózatot a Trustwave Holdings titkosítja. Ez azt jelenti, hogy csak Ön láthatja a tranzakcióit. Számos további biztonsági protokoll erősíti a rendszert, így Ön teljes lelki nyugalommal játszhat. Ne lepődjön meg tehát, ha az oldal néha személyazonossági igazolványt kér. Ezt a törvény írja elő a kiskorúak szerencsejátéka és a pénzmosás elleni küzdelem érdekében. Tobb: fogadas.bet/review/unibet

Hatékony támogatási szolgáltatás

Az Unibet egyik legnagyobb erőssége az angol és francia nyelvű ügyfélszolgálat. A webhelyet több csatornán keresztül is elérheti. Ha nem tudja őket felhívni a telefonvonalon keresztül, akkor küldhet egy e-mailt, vagy cseveghet közvetlenül egy menedzserrel azonnali üzenetküldésen keresztül. A csevegés a legjobb módja annak, hogy gyorsan és ingyenesen választ kapjon kérdéseire. Összességében az Unibetnél a lekérdezésekre adott válaszidő elfogadható. Ezenkívül a lehetőségek lehetővé teszik a válaszidő becslését a napszaktól és a tanácsadók elérhetőségétől függően. Az Unibet ügyfélszolgálata az évszaktól függetlenül a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető.

Ha valamilyen problémája van, a GYIK oldalát kell elsőként felkeresnie, mivel ott általában minden alapvető kérdésre választ kaphat.

Könnyítse meg az életét az Unibet mobilalkalmazás használatával

Az Unibet számos afrikai országban elérhető alkalmazással rendelkezik. Az alkalmazás a legmodernebb, és tökéletesen működik az Android és iOS rendszereken. Letöltheti az App Store-ból, ha iPhone-t használ, és a Play Store-ból, ha Android okostelefonja van. A böngésző felülete gondosan volt kialakítva, hogy könnyen hozzáférhessen az aktuális fogadásokhoz. A kijelző világos és áttekinthető, így kicsi a kockázata annak, hogy hibát követ el. Azokban az afrikai országokban, ahol még nincs hozzáférés az Unibet alkalmazáshoz, a játékosok a webhely mobil verzióját használhatják, amely szintén hatékony és ergonomikus.


unibet FR unibet Portugal unibet RU unibet ελλαδα unibet AL unibet AM Unibet българия unibet BY unibet فارسی unibet GE Unibet KG Unibet KZ unibet MK unibet MN Unibet HU unibet RS Unibet TJ Unibet UA

Bónusz 30 USD-ig

Regisztráció Regisztráció