Thepools

Jóval az internet előtt a Thepools olyan volt, mint egy lottótársaság, ahol a futball-előrejelzések fontos részét képezték a fogadási üzletágnak. A létesítményt 2017-ben egy befektetési cég vásárolta fel, és a következő évben sportfogadási oldallá alakult át. Bár a platform most már egyesíti a sportfogadást és a kaszinót, nem hagyta el a hagyományos fogadásokat sem az ajánlatok közül.

Működési engedély

A megbízhatóság garanciájaként a Thepools a Gambling Commission által kiadott, 48272-es számlaszámú brit engedély alapján működik. Ami a biztonsági intézkedéseket illeti, a platform SSL (Secure Socket Layer) titkosítási rendszert alkalmaz. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a játékosok személyes és pénzügyi adatai anonimak maradjanak.

A Thepools betartja a felelős szerencsejáték-politika szabályait, köszönhetően a különböző támogató szervezeteknek, mint például a Gamcare vagy a Gamstop csapatának. Számos eszközt vezettek be, hogy segítsék a játékosokat a limitek megtervezésében.

Weboldal és mobilalkalmazás

A Thepools modern és funkcionális weboldalt kínál felhasználóinak. Az esztétika hihetetlen dizájnra épül, amely a főoldalon egy színpalettát kombinál a képernyő közepén és mindkét oldalán található különböző menüikonokkal. A technológia fejlődésével a mobilalkalmazás nélkülözhetetlen elemmé válik minden online fogadóiroda számára, és a Thepools is ezek közé tartozik. Az oldal által kifejlesztett programról beszélünk, amely kompatibilis mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel. Amit bármikor letölthet okostelefonjára a Google Play és az Apple Store áruházból. Így pedig teljes hozzáférést kap a bukméker összes szolgáltatásához. Ezen túlmenően a Thepools weboldal mobil verziójának használata során a kis képernyős eszközökre optimalizált, asztali számítógépekhez hasonló funkciókat élvezhet.

Felhasználói regisztráció

Ahhoz, hogy taggá váljon a Thepoolsnál, először is rendelkeznie kell egy aktív fiókkal. Miután csatlakozott az oldalhoz, kövesse a regisztrációs folyamatot:

  • Nyomja meg az oldal jobb felső sarkában található “Regisztráció” gombot, majd adja meg e-mail címét és hozzon létre egy jelszót. Ugyanakkor adja meg, hogy szeretne-e értesítést kapni a bónuszajánlatokról e-mailben, SMS-ben vagy telefonon. A “Tovább” gombra kattintva automatikusan elfogadja a Thepools felhasználási feltételeit és adatvédelmi irányelveit;
  • A következő lépés a teljes neve és születési dátuma megadása, valamint a telefonszáma és a címe hozzáadása a regisztráció befejezéséhez;
  • A számla ezután el is készül, és a bukméker iránymutatásai alapján már csak el kell végeznie az első befizetést, a kiválasztott fizetési mód segítségével. A következő befizetéskor pedig már csak annyit kell tennie, hogy megadja a kártya biztonsági kódját. Ha minden a terv szerint alakul, habozás nélkül elkezdhet fogadni ezt követően egyből. A fogadószelvényt az asztali képernyő jobb oldalán, illetve mobiltelefon használata esetén az alkalmazás alsó részében találja.

Bónuszok és promóciók

A Thepools kétféle üdvözlő bónuszt kínál az új tagoknak:

  • 20 £ jutalom ingyenes fogadások formájában, 5 £-os adagokban futballra, versenyekre és a virtuális játékokra;
  • 100 freespins a nyerőgépeken.

Ahhoz, hogy kihasználja ezeket az ajánlatokat, mindössze 10 £ befizetést kell tennie. A bónusz felhasználására vonatkozó 7 napos határidőt is be kell tartania a fogadóiroda által előírt feltételek szerint. Az ügyfélhűség kiépítése érdekében a bukméker számos promóciót készített, amelyek mind az előfizetőknek, mind az újonnan érkezőknek szólnak. Íme néhány ajánlat a világhálón:

  • Ingyenes fogadások a versenyekre. Kapjon 5 £ ingyenes fogadást egy minősített lóra vagy nyertes kedvencre, amely 7 napon belül bármely sportágra érvényes;
  • Hűségklub. Kapjon egy ingyenes 5 £-os fogadást minden 10 fogadás után 5 £-os minimális EVS odds mellett. Ezen kívül 7 nap áll rendelkezésére, hogy felhasználja a választott sportágban. A lóverseny, a beváltott és törölt fogadásokat nem veszik figyelembe;
  • Acca Boost. Keressen legalább 10 £-ot és akár 50%-os készpénzbónuszt, ha mérkőzés előtti fogadást kedvenc sportágára vonatkozóan teszi meg. Ennek 1,3 vagy annál nagyobb oddsnak kell lennie;
  • Extra versenyek. A  fogadási oldal minden nap extra bónuszokat ad minden egyes fogadásért.

Ha a promóciók teljes listáját szeretné megtalálni, a Thepools két különböző szekciót tart fenn a sportfogadásra és szerencsejátékra vonatkozó promóciós ajánlatoknak. Nagyon fontos, hogy minden ajánlatnak külön fogadási követelményei vannak. Ezért kérjük, figyelmesen olvassa el őket, hogy elkerülje a félreértéseket a nyeremények kiutalásakor.

Fogadási és szerencsejáték ajánlatok

A Thepools sportfogadási katalógusában összesen mintegy 20 sportág található, a kedvencektől a kevésbé népszerűekig. Nemcsak a futballra, de lóversenyekre, golfra vagy teniszre, hurlingra, gael focira, rögbire, kézilabdára, snookerre és e-sportokra is, hogy csak néhányat említsünk. A Thepools továbbá lehetőséget kínál arra, hogy fogadjon a politikára vagy az év sportolójára is. Más fogadási platformokkal összehasonlítva az oddsmarzsok nagyon versenyképesnek tűnnek. Annak érdekében, hogy a játékosok bizalommal fogadhassanak, a platform a “Cash-out” rendszer bevezetése mellett döntött. Ha az élő fogadások érdeklik, az oldalon fogadások széles választéka áll rendelkezésre. Az összes piacot elérheti, ha a “Játékban” gombra kattint. Egyelőre nincs “élő közvetítés”, azonban rendszeres frissítéseket kaphat, különösen a mérkőzés előrehaladásáról. Ezenkívül ez a funkció segít meghatározni a jóslatok kimenetelét.

A Thepools kaszinó változatos játékkönyvtárat kínál a leginnovatívabb játékstílusokkal és -típusokkal. A szekcióban rengeteg különböző témájú nyerőgépet találunk, köztük slingót, számos rulett- és blackjack-változatot és sok más népszerű szórakozást is. A legtöbb ilyen játék teszi ki az élő kaszinó szekció nagyrészét. A nap minden órájában elérhető terület egy igazi kaszinó hangulatát idézi meg. A még magával ragadóbb játékélmény érdekében az élő osztók végig társaságot nyújtanak a játék során. Ráadásul a közösségi média is nagy része a szórakozásnak.

Elérhető fizetési módok

A Thepools kizárólag a Visa, Visa Electron, MasterCard és Maestro bankkártyákat fogad el. Az üzemeltető pedig a minimális befizetési limitet 5 £-ban határozta meg. Viszont, nem számít fel semmilyen díjat sem a befizetésért, sem a számláról történő pénzfelvételért.

Ha egy sikeres fogadás után szeretné átvenni a nyereményét, egyszerűen kattintson a nevére az asztali képernyő jobb felső sarkában, és kövesse az utasításokat. Általában az ilyen típusú tranzakciók átutalási ideje a választott opciótól függően körülbelül 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Ügyfélszolgálat

Problémák esetén a Thepools különböző kapcsolattartási módokkal várja Önt, hogy kezelje a kéréseit. Az ügyfélszolgálati részleg nem működik éjjel-nappal, de meghatározott időpontokban nyitva áll. Az egyik út, hogy e-mailben vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül keresi őket, de az élő chat funkció segítségével másodperceken belül is választ kaphat. Ezen kívül egy nagyon részletes GYIK oldal is elérhető, a honlap működésével kapcsolatos kérdésekkel és válaszokkal. A legtöbbjük kétségtelenül megfelelő megoldást nyújt Önnek.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán