SuperSport

SuperSport →SuperSport →


A 2007 júniusában indult SuperSport büszke arra, hogy Horvátország egyik legnagyobb bukmékere. Amellett, hogy online is kínálja szolgáltatásait, a vállalat több mint 200 fogadóirodát üzemeltet országszerte. Ma már egyre több SuperSport üzlet található az ország összes nagyobb városában. A weboldal horvát és bosnyák nyelven működik, de meglehetősen tisztességes angol fordítást kínál ügyfeleinek. A SuperSportra regisztrálva azonban jobban megismerheti népszerűségének fő okait.

📄 Működési engedély

A SuperSport Zágrábban kiadott nemzeti működési engedéllyel rendelkezik a legális működéshez. A horvát jogszabályok most már a fogadások és szerencsejátékok minden formáját engedélyezik a platformon. Az oldal mostantól legális Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában. A márka azonban nagyon szigorú fogadási szabályokat követ. Ezért a tevékenységek bizonyos országokban, például az Egyesült Államokban továbbra is korlátozottak maradnak. A SuperSport alapszabályának teljes körű részleteit a “Cégről” szakaszra kattintva találja meg. Ennek ellenére egyre több külföldi bukméker terjeszkedik a piacon.

©️ A mobil alkalmazásról

A SuperSport rendelkezik egy iOS operációs rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazással. A program, amely legalább annyira megbízható, mint amennyire hatékony, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzüket biztonságosan fektessék be az általuk választott opcióval. Ugyanakkor ez az eszköz lehetőséget ad nekik arra, hogy az érdekes statisztikák részletes áttekintésének köszönhetően igazi sportszakértővé váljanak.

SuperSport →SuperSport →

💻 Felhasználói regisztráció

A SuperSportnál egy fiók létrehozása nem vesz igénybe több mint öt percet. Mindössze egy felhasználónévre, egy jelszóra és néhány alapinformációra van szükség. Mivel az oldal a hatályos jogszabályok hatálya alá tartozik, a következő adatokkal kell kitöltenie a szükséges mezőket: név, nem, születési dátum, megye, cím, állampolgárság, személyi igazolvány típusa és száma, IBAN-kód és kibocsátó, telefonszám. Ne lepődjön meg, ha politikai kitettségéről kérdezik. Ez egy alapvető eljárás a pénzmosás elleni küzdelemben. Ez az információ elsősorban az Ön szakmai helyzetén és jövedelemforrásán alapul. Hogy mindent véglegesítsen, erősítse meg, hogy betöltötte a 18. életévét, és elfogadja a SuperSport általános szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. Ha szeretné, értesítést kap a bónuszokról, különleges ajánlatokról vagy ajándékokról az üzemeltetőtől.

Előnyök / hátrányok

   📑 Bónuszok és promóciók

   Minden új regisztráló 100%-os, akár 500 KN bónuszt kap, amint csatlakozik a SuperSporthoz. Amint megteszik az első befizetésüket, a bukméker megduplázza a tétet, és felajánlja nekik az ezzel megegyező összeget, hogy elkezdhessék a fogadást. Ennek megszerzéséhez legalább 10 KN befizetésre van szükség. A fogadási feltételek szerint a bónusz értékének kétszeresét kell megtenni. Ezenkívül 2,5 vagy annál magasabb oddsra kell fogadnia. Az oldal új tagjaként egy kaszinóbónusz is vár rád. Ha igényelni szeretnéd, a forrásoldalról a “Kaszinó és póker” részre kell átutalnod a pénzedet, majd a “Bónuszt szeretnék” fülre kell kattintanod. Miután megduplázta a tétjét, a bónusz összegének 30-szorosát kell újrajátszania.

   A SuperSport 30 napot ad a jutalom beváltására, legyen szó sportfogadásról vagy szerencsejátékról. Érdemes kiemelni, hogy nem élvezheted mindkét bónuszt egyszerre. A platform “Szuperdöntő” versenyt is szervez, amely minden regisztrált fogadó számára nyitott. A játék célja, hogy egy 5 játékosból álló csoportot alakítson ki, gyűjtsön minél több pontot a helyes tippekkel, kerüljön a csoport első három helyezettje közé, és jusson be a közvetlen kieséses szakaszba. A 100 000 KN tétért természetesen minden csapat számára egy kiváló nyereményt lehet majd elnyerni. A többi ajánlatot a SuperSport által kiküldött értesítésekben találod.

   ➡️ Fogadási és játékajánlatok

   A SuperSport weboldalán a piacok széles választéka található. Csak a speciális fogadásokra és az e-sport eseményekre több mint egy tucat további játék és piac található. Labdarúgás, tenisz, kézilabda, minifoci, asztalitenisz, kosárlabda, rögbi, Forma-1, röplabda és snooker alkotja a bukméker katalógusát. A leggyakoribb fogadások közül a játékosok leggyakrabban az egyéni szelvény, a kombinált szelvény és a rendszer szelvény között választják a tippjeiket. Ha már a labdarúgásról beszélünk, a fogadási lehetőségek részben a mérkőzés eredményére, győzelemre, félidőre, gólok számára, hendikepre (gólok száma és eredmény) és még sok másra terjednek ki. Az élő szurkolók számára a szekció ugyanolyan dinamikus látványt nyújt, mint a mérkőzés előtti. Ehhez képest a fogadási sorok nagyon hasonlóan néznek ki. A viszonylag eltérő oddsmarginok a folyamatban lévő mérkőzések vagy versenyek szerint jelennek meg. Ezt követően a fogadható események száma az adott időpontban zajló mérkőzésektől függ. Minden attól függ, hogy milyen fogadási vonalakkal rendelkezik. További információkért kérjük, tekintse meg az egyes sportágaknak szentelt részt. A még nagyobb kényelem érdekében bármikor ellenőrizheti az eredményeket, ha a képernyő jobb oldalán található “Szelvényszám ellenőrzése” részre kattint.

   Ha Ön a szerencsejátékok rajongója, a SuperSport mindenki számára kínál valamit. A játékkönyvtár meglehetősen lenyűgöző játékgyűjteménnyel büszkélkedhet. Az európai rulett és az olyan világhírű nyerőgépek mellett, mint a Book of Dead, a Shining Crown és a Burning Hot, a SuperSport számos más típusú szórakozást is kínál ügyfeleinek. Öt lottószekció, valamint egy virtuális játékoknak fenntartott terület (ló- és kutyaversenyek, világbajnokságok, EPL, Európa Liga stb.). A könyvtárat a pókerrel foglalkozó oldal egészíti ki, amelyet az ország legjobbjának tartanak, összesen 33 készpénzes asztallal és egy tucatnyi, exkluzív promóciókkal ellátott versennyel. Egyébként az élő póker szekcióban újra átélheti az igazi kaszinó élményét.

   SuperSport →SuperSport →

   💰 Fizetési módok

   A regisztráció elfogadása a SuperSportnál minden pénzügyi tranzakció döntő lépése. Miután regisztráltál, az oldal különböző módszereket kínál a befizetésre és a pénzfelvételre a számládról. Ezek közé tartoznak a Visa, MasterCard és Maestro bankkártyák, a Paysafecard előre fizetett kártya és a Skrill e-pénztárca. A felhasználóknak további előnye, hogy bankfiókokon vagy az e-banking rendszeren keresztül is fizethetnek. Ugyanez vonatkozik a készpénzes betéti igazolás használatára, vagy a kioszkban vagy benzinkúton vásárolt jegy Aircash-en keresztül történő megvásárlására is. A SuperSport a törvény értelmében jogosult jutalékot levonni minden nyereményből.

   ⚽ Segítségnyújtás

   Segítségre van szüksége vagy kérdése van a SuperSporttal kapcsolatban? Egy csapat a lehető leghamarabb foglalkozik a kérdéseivel e-mailben. Ezen kívül a GYIK részben talál megfelelőbb választ. Egy kis szerencsével az Ön problémájával kapcsolatos megoldásra bukkanhat.

   SuperSport →SuperSport →

   Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

   Regisztráció Regisztráció