Supabets

Supabets →Supabets →


Ha van egy olyan bukméker, amely nagyon népszerű az ügyfelek körében, az éppen a Supabets. A 2000-es évek végén alapított márka Dél-Afrika egyik leginnovatívabb online fogadási oldalaként vált ismertté. A következmények még ma is érezhetőek a nagy európai fogadási iparágakban.

Az oldalra folyamatosan érkeznek sportesemények a világ minden tájáról, beleértve számos nemzeti versenyt és népszerű bajnokságot. Csak a labdarúgás esetében közel 100 000 különböző fogadási lehetőség áll rendelkezésre. Mélyebbre merülve, az aktív szezonban kétszer annyi forrás vár a sportrajongókra. A kíváncsiságuk felkeltése érdekében a Supabets még odáig is elmegy, hogy több mint 500 egzotikusnak mondható egyedi fogadást is kínál. A weboldal emellett teljes egészében lefedi a tenisz bajnokságokat. Sőt, ezen kívül néhány mérkőzést élőben is megnézhet az élő fogadási platformon. Az amerikai futball, a jégkorong, a motorkerékpár, a rögbi, a biliárd, a baseball, a kosárlabda és a sportágak számos más fajtája a piac nagy részét teszi ki.

📃 A megszerezett engedély

A Supabets teljes mértékben legálisan működik a Mpumalanga Gambling Board által kiadott engedély alapján. E dokumentum nélkül az intézmény nem működhet és nem fogadhat el semmilyen fogadási formát.

🤠 Jellemzők

A Supabets még nem rendelkezik mobilalkalmazással, de egy hatékony eszközzel biztosíthatja a játékosok számára a kívánt kényelmet. Az oldal mobil verziója lehetőséget kínál arra, hogy bármilyen típusú fogadásra fogadhasson telefonján keresztül, beleértve a virtuális sportokat is. Ha szeretne hozzáférni a kaszinójátékokhoz, ez nem is lehetne egyszerűbb. A programban görgessen lefelé a weboldal gombig, majd nyomja meg a “Lépjen a kezdőlap ikonra” gombot.

⭐ Felajánlott bónuszok

Minden új játékos 200% bónuszt kap, amikor a Supabets-nél fogad. Az összeg, amely akár 1000 Rand is lehet, az első befizetés után kerül jóváírásra. De még mindig van lehetősége arra, hogy befizetés nélkül regisztráljon, és kapjon egy 50 Rand értékű bónuszt. Ráadásul többszörös fogadás esetén további bónuszokat is nyerhet. Ezek 2,5% és 125% között mozognak függőben a kijelölések számától. Ahhoz azonban, hogy mind ezeket a jutalmakat élvezhesse, először egy aktív számlát kell nyitnia.

A Predict and Win (Tippelj és nyerj) játékban való részvételért a bukméker visszaadja a hét folyamán elszenvedett veszteségeinek 10%-át. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy 500 Rand értékű nyereményt nyerjen a sportelőrejelzéseivel. Ez a promóció minden fogadásra aktív marad, kivéve az élő fogadásokat.

🌎 Hogyan regisztráljak?

A Supabetsnél a számla létrehozása csak néhány percet vesz igénybe. A bukméker generálja a hozzáférési adatokat, beleértve a jelszót is. Ettől kezdve egyértelműen ingyenesen látogathatja ezt a sportfogadási platformot. A következő bejelentkezéskor csak annyit kell tennie, hogy beírja a felhasználói nevét és a hozzáférési kódját a webhelyen, a képernyő jobb felső sarkában.

Elfelejtette az adatait? Állítsa vissza jelszavát az e-mailben található üzenet ellenőrzésével. A tartalom utasításokat ad a következő bejelentkezési lépésekre vonatkozóan. Ugyanakkor mindenképpen ellenőrizze a fogadóiroda felhasználási feltételeit, hogy elkerülje a kellemetlenségeket.

▶️ A kaszinó egy pillantással

A Supabets rendelkezik egy külön területtel, amely  speciálisan a kaszinójátékok számára van kijelölve. Érdemes megemlíteni, hogy a felületen a digitálisan szimulált szórakozás fajtáit találja, beleértve a 3D nyerőgépeket, nyerőgépeket, videó pókert, rulettet, asztali játékokat és szoft játékmodulokat. Ha Ön egy kaszinórajongó, nem kerül semmibe sem ezek kipróbálása.

Supabets →Supabets →

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció