Strendus

Az iGaming világába frissen érkezett Strendus egy mexikói eredetű online játékplatform. Ez egy olyan márka, amelyet arra terveztek, hogy termékek széles skáláját fejlessze ki az innovatív lehetőségekért lelkesedő ügyfélkör számára. A sportfogadási piacok sokaságával, valamint a kaszinójátékok hihetetlen választékával a Strendus 2020-as érkezése óta új életet hozott a szerencsejáték-iparba. Azzal, hogy prémium platformot kínál, amelyhez emlékezetes és izgalmas élmény párosul, a bukméker úgy tűnik, hogy felülmúlja a felhasználók elvárásait.

Működési engedély

A Strendus üzemeltetője a News Ads SA de C.V., egy mexikói székhelyű vállalat. Jelenleg az üzemeltető az Atracciones y Emociones Vallanta S.A. de C.V. számára kiadott különböző engedélyekkel működik, ezek a dokumentumok a portál teljes megbízhatóságát tanúsítják, és arra ösztönzik a fogadókat, hogy bizalommal fektessenek be. Az oldal alján található egy link a felelős szerencsejáték-politika részleteihez.

Mobil alkalmazás

A Strendus optimalizálta weboldalát a különböző böngészőkön keresztül történő azonnali játékok indítására. Ennek előnye, hogy a bukméker minden funkcióját és szolgáltatását elérheti, függetlenül attól, hogy számítógépet vagy mobiltelefont használ. Ebben a szakaszban nincs szükség további eszközökre a navigáláshoz. Szükség esetén azonban a Strendus lehetőséget kínál a program letöltésére az Ön által választott alkalmazásbolton keresztül (App Store, Google Play, Galaxy Store és App Gallery). Egyszerűen kattintson a Strendus honlapjának alján elérhető linkekre, az operációs rendszertől függően.

Felhasználói regisztráció

A Strendus nem közöl konkrét részleteket a platformhoz való csatlakozás folyamatáról. Az egyetlen módja a játékoskönyvtár létrehozásának, ha felkeresi az oldalt, majd megnyomja a “Regisztráció” gombot. A leendő fogadónak választania kell a sportfogadás regisztráció vagy a kaszinó regisztráció között. A regisztrációs folyamat befejezéséhez fontos, hogy kövesse az utasításokat. Ez magában foglalja a regisztrációs űrlap kötelező mezőinek helyes kitöltését, majd azt, hogy a játékos elfogadja az oldal általános szerződési feltételeit. Emlékeztetőül, a Strendus csak olyan résztvevők számára engedélyezi a játékot, akik Mexikóban laknak és elmúltak 18 évesek.

Bónuszok és promóciók

A Strendus fogadók számának növelése érdekében az oldal kétféle jutalmat kínál az új feliratkozóknak. Általában megkülönböztetünk :

  • Az üdvözlő bónusz a sportfogadásra. A számla aktiválása és a SPORTS500 kód használata után a játékos 500 dollárt kap. Ennek megszerzéséhez a játékot 3 alkalommal meg kell ismételni. Új felhasználóként mindenképpen olvassa el figyelmesen a feltételeket, mielőtt bármilyen nyereményt kivesz;
  • Kaszinó üdvözlő bónusz. A játékosnak járó összeg ugyanaz marad, mint a sportfogadásnál. A különbségek a feltüntetendő kódban (CASINO500) és az alkalmazandó feltételekben vannak. Itt a fogadási követelmények 50 megforgatást jelentenek, mielőtt kihasználhatná az előnyt. Ez az ajánlat a játékok minden fajtájára érvényes.

Ezen kívül a Strendus promóciók számos más bónuszt is tartalmaznak, amelyek a sporthoz és bizonyos típusú kaszinó szórakozáshoz kapcsolódnak. Ezek közé tartoznak a különleges eseményeken megnövelt nyereményszorzók, különböző bónuszok a Kenóhoz, az élő lottóhoz, a virtuális játékokhoz és a Fantasy ajánlathoz. Nagyon fontos, hogy figyelje az általános fogadási feltételeket.

Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Strendus sporteseményekre vonatkozó szekciója a mexikói játékosok számára egy fontos lehetőség. Amint az a hivatalos weboldalon is látható, a fogadók szelektíven figyelnek a helyi labdarúgó bajnokságokra. Átlagosan több mint 100 fogadási piac van a legtöbb kínált mérkőzésre. A többi sportág, kissé lemaradva, a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda, a baseball és a hiánypótló sportok közé tartozik. Az észak-amerikai sportágak lefedettsége is kiváló. Kiváló fogadási lehetőségek találhatók az NHL, az MLB és az NBA mérkőzéseire. Miközben a videojátékok kezdenek népszerűvé válni a helyi fogadók körében, az e-sport szekció egyre nagyobb hírnévre tesz szert. Jelenleg ez a szekció online harcszíntereket, lövöldözős játékokat és valós idejű stratégiai játékokat kínál. A Strendus élő fogadási szekciója tele van izgalmas eseményekkel, így a játékosok egyedülálló fogadási lehetőségeket élvezhetnek. A fő előnyök középpontjában a gyors, naprakész oddsfrissítések és a rövidebb várakozási idő áll.

A kaszinórajongók számára a Strendus a meglehetősen kis könyvtár ellenére igen változatos játékrepertoárral készült. Az olyan neves szállítók, mint a Betsoft és a Microgaming teljes garanciát nyújtanak a hardcore rajongóknak nyújtandó minőségre, szórakoztató értékre és játéktempóra. A lobby a nyerőgépek széles választékát tartalmazza, mind demó módban, mind valódi pénz mellett elérhető változatban. A szolgáltatók szerint szűrt címek még magával ragadóbb játékélményt nyújtanak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Parrot Bay, a Hawaiian Christmas és a Zulu Treasurer nyerőgépek. További játékfajták közé tartozik a lottó, számos videópóker opció, számos kaparós sorsjegy és asztali játék. Ez utóbbi típusú szórakozás teszi ki az élő kaszinó részleg nagy részét. A craps mellett a rulett, a blackjack és a baccarat több változata is megtalálható, amelyek mindegyikét valódi osztók segítik. Az erőfeszítés előrehaladtával mindezek a tevékenységek egyre kiterjedtebbé válnak.

Elérhető fizetési módok

A számos országra vonatkozó korlátozások ellenére a Strendus mégis igyekszik kommunikálni a fizetési szolgáltatásait. Az alábbiakban a leggyakrabban használt módszerek szerepelnek, amelyekkel a felhasználók pénzt fizethetnek be vagy vehetnek ki a Strendus számlájukról:

  • Visa és MasterCard ;
  • 7-eleven, Walmart, Waldo’s, SPE, Benavides, Ahorro fizetési rendszerek.

Ezen lehetőségek többsége további jutalékkal járhat.

Támogatási szolgáltatás

Az ügyfelek a Strendus igazi prioritása. Bármi legyen is a kérése, egy csapat mindent megtesz a megfelelő megoldás érdekében. Telefonon, e-mailben vagy élő csevegésen keresztül léphet kapcsolatba egy ügyfélszolgálati munkatárssal. Kérjük, vegye figyelembe a szolgáltatás által megjelölt időkeretet, hogy biztosítsa, hogy a kérdése megérkezik. Munkaidőn kívül a Strendus bot a nap 24 órájában, a hét minden napján működik. Van egy olyan rész is, ahol a gyakran keresett látogató által hagyott kérdések és válaszok találhatók. A Strendus a közösségi hálózatokon, például a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren is erőteljesen jelen van.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán