Strendus

Strendus→Strendus→


Az iGaming világába frissen érkezett Strendus egy mexikói eredetű online játékplatform. Ez egy olyan márka, amelyet arra terveztek, hogy termékek széles skáláját fejlessze ki az innovatív lehetőségekért lelkesedő ügyfélkör számára. A sportfogadási piacok sokaságával, valamint a kaszinójátékok hihetetlen választékával a Strendus 2020-as érkezése óta új életet hozott a szerencsejáték-iparba. Azzal, hogy prémium platformot kínál, amelyhez emlékezetes és izgalmas élmény párosul, a bukméker úgy tűnik, hogy felülmúlja a felhasználók elvárásait.

📄 Működési engedély

A Strendus üzemeltetője a News Ads SA de C.V., egy mexikói székhelyű vállalat. Jelenleg az üzemeltető az Atracciones y Emociones Vallanta S.A. de C.V. számára kiadott különböző engedélyekkel működik, ezek a dokumentumok a portál teljes megbízhatóságát tanúsítják, és arra ösztönzik a fogadókat, hogy bizalommal fektessenek be. Az oldal alján található egy link a felelős szerencsejáték-politika részleteihez.

💻 Mobil alkalmazás

A Strendus optimalizálta weboldalát a különböző böngészőkön keresztül történő azonnali játékok indítására. Ennek előnye, hogy a bukméker minden funkcióját és szolgáltatását elérheti, függetlenül attól, hogy számítógépet vagy mobiltelefont használ. Ebben a szakaszban nincs szükség további eszközökre a navigáláshoz. Szükség esetén azonban a Strendus lehetőséget kínál a program letöltésére az Ön által választott alkalmazásbolton keresztül (App Store, Google Play, Galaxy Store és App Gallery). Egyszerűen kattintson a Strendus honlapjának alján elérhető linkekre, az operációs rendszertől függően.

Strendus→Strendus→

©️ Felhasználói regisztráció

A Strendus nem közöl konkrét részleteket a platformhoz való csatlakozás folyamatáról. Az egyetlen módja a játékoskönyvtár létrehozásának, ha felkeresi az oldalt, majd megnyomja a “Regisztráció” gombot. A leendő fogadónak választania kell a sportfogadás regisztráció vagy a kaszinó regisztráció között. A regisztrációs folyamat befejezéséhez fontos, hogy kövesse az utasításokat. Ez magában foglalja a regisztrációs űrlap kötelező mezőinek helyes kitöltését, majd azt, hogy a játékos elfogadja az oldal általános szerződési feltételeit. Emlékeztetőül, a Strendus csak olyan résztvevők számára engedélyezi a játékot, akik Mexikóban laknak és elmúltak 18 évesek.

➡️ Bónuszok és promóciók

A Strendus fogadók számának növelése érdekében az oldal kétféle jutalmat kínál az új feliratkozóknak. Általában megkülönböztetünk :

  • Az üdvözlő bónusz a sportfogadásra. A számla aktiválása és a SPORTS500 kód használata után a játékos 500 dollárt kap. Ennek megszerzéséhez a játékot 3 alkalommal meg kell ismételni. Új felhasználóként mindenképpen olvassa el figyelmesen a feltételeket, mielőtt bármilyen nyereményt kivesz;
  • Kaszinó üdvözlő bónusz. A játékosnak járó összeg ugyanaz marad, mint a sportfogadásnál. A különbségek a feltüntetendő kódban (CASINO500) és az alkalmazandó feltételekben vannak. Itt a fogadási követelmények 50 megforgatást jelentenek, mielőtt kihasználhatná az előnyt. Ez az ajánlat a játékok minden fajtájára érvényes.

Ezen kívül a Strendus promóciók számos más bónuszt is tartalmaznak, amelyek a sporthoz és bizonyos típusú kaszinó szórakozáshoz kapcsolódnak. Ezek közé tartoznak a különleges eseményeken megnövelt nyereményszorzók, különböző bónuszok a Kenóhoz, az élő lottóhoz, a virtuális játékokhoz és a Fantasy ajánlathoz. Nagyon fontos, hogy figyelje az általános fogadási feltételeket.

Strendus→Strendus→

⚽ Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Strendus sporteseményekre vonatkozó szekciója a mexikói játékosok számára egy fontos lehetőség. Amint az a hivatalos weboldalon is látható, a fogadók szelektíven figyelnek a helyi labdarúgó bajnokságokra. Átlagosan több mint 100 fogadási piac van a legtöbb kínált mérkőzésre. A többi sportág, kissé lemaradva, a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda, a baseball és a hiánypótló sportok közé tartozik. Az észak-amerikai sportágak lefedettsége is kiváló. Kiváló fogadási lehetőségek találhatók az NHL, az MLB és az NBA mérkőzéseire. Miközben a videojátékok kezdenek népszerűvé válni a helyi fogadók körében, az e-sport szekció egyre nagyobb hírnévre tesz szert. Jelenleg ez a szekció online harcszíntereket, lövöldözős játékokat és valós idejű stratégiai játékokat kínál. A Strendus élő fogadási szekciója tele van izgalmas eseményekkel, így a játékosok egyedülálló fogadási lehetőségeket élvezhetnek. A fő előnyök középpontjában a gyors, naprakész oddsfrissítések és a rövidebb várakozási idő áll.

A kaszinórajongók számára a Strendus a meglehetősen kis könyvtár ellenére igen változatos játékrepertoárral készült. Az olyan neves szállítók, mint a Betsoft és a Microgaming teljes garanciát nyújtanak a hardcore rajongóknak nyújtandó minőségre, szórakoztató értékre és játéktempóra. A lobby a nyerőgépek széles választékát tartalmazza, mind demó módban, mind valódi pénz mellett elérhető változatban. A szolgáltatók szerint szűrt címek még magával ragadóbb játékélményt nyújtanak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Parrot Bay, a Hawaiian Christmas és a Zulu Treasurer nyerőgépek. További játékfajták közé tartozik a lottó, számos videópóker opció, számos kaparós sorsjegy és asztali játék. Ez utóbbi típusú szórakozás teszi ki az élő kaszinó részleg nagy részét. A craps mellett a rulett, a blackjack és a baccarat több változata is megtalálható, amelyek mindegyikét valódi osztók segítik. Az erőfeszítés előrehaladtával mindezek a tevékenységek egyre kiterjedtebbé válnak.

💰 Elérhető fizetési módok

A számos országra vonatkozó korlátozások ellenére a Strendus mégis igyekszik kommunikálni a fizetési szolgáltatásait. Az alábbiakban a leggyakrabban használt módszerek szerepelnek, amelyekkel a felhasználók pénzt fizethetnek be vagy vehetnek ki a Strendus számlájukról:

  • Visa és MasterCard ;
  • 7-eleven, Walmart, Waldo’s, SPE, Benavides, Ahorro fizetési rendszerek.

Ezen lehetőségek többsége további jutalékkal járhat.

📈 Támogatási szolgáltatás

Az ügyfelek a Strendus igazi prioritása. Bármi legyen is a kérése, egy csapat mindent megtesz a megfelelő megoldás érdekében. Telefonon, e-mailben vagy élő csevegésen keresztül léphet kapcsolatba egy ügyfélszolgálati munkatárssal. Kérjük, vegye figyelembe a szolgáltatás által megjelölt időkeretet, hogy biztosítsa, hogy a kérdése megérkezik. Munkaidőn kívül a Strendus bot a nap 24 órájában, a hét minden napján működik. Van egy olyan rész is, ahol a gyakran keresett látogató által hagyott kérdések és válaszok találhatók. A Strendus a közösségi hálózatokon, például a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren is erőteljesen jelen van.

Strendus→Strendus→

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció