Sportingbet

Készen áll kipróbálni a szerencséjét a Sportingbetnél? Ez a közel két évtizede működő bukméker biztosan nem hagyja Önt hidegen. Kiterjedt élő közvetítési kínálatával a portál folyamatosan új fogadások sokaságával látja el a tapasztalt és kezdő fogadókat egyaránt. Az 1998-ban alapított online fogadási oldalnak 26 országban 700 000 felhasználója van. A vonzereje különösen a sportfogadás széles választékában, a kaszinó szolgáltatásában, és a játékok végtelen listájában rejlik. A londoni GVC Holdings által engedélyezett Sportingbet a nap bármely szakaszában gazdag és egyedülálló játékélményt garantál. Az aggodalmak esetén a GamCare szervezet minden szinten felelősségteljes játékmódot hirdet.

Miközben a mobilfogadás a Sportingbet egyik legfontosabb eszközévé vált, a márka komoly potenciált alakított ki a szolgáltatások terén. Valóban, figyelemre méltó ügyfélszolgálat, számos banki lehetőség áll rendelkezésre, nem is beszélve a promóciók egész soráról, amelyek minden versenytársat felülmúlnak. Szóval, ez már csak Önön múlik!

Hely a bónuszra

A Sportingbetnél minden egyes első befizetés után minden új tag 100%-os bónuszt kap üdvözlő bónuszként. A standard formula 150 dollárban határozza meg a jutalom összegét. Ahhoz, hogy megszerezze, mindössze a következő lépéseket kell tennie:

  • Hozzon létre egy aktív számlát a Sportingbet platformon;
  • Fogadja el a regisztrációs bónuszt az első befizetés megerősítése előtt;
  • A regisztrációt követő 7 napon belül legalább 10 $ szükséges befizetni;
  • Tegye meg tétjeit a befizetett pénzeszközökre. A számláján automatikusan jóváírásra kerül, és az összeg megduplázódik.

A megnyert bónuszt a nyeremény megérkezését követően azonnal fel kell használni egyszerű, vagy kombinált fogadásokban. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az ajánlat csak 18 év feletti új kanadai ügyfelek számára érhető el. Emellett egy információs útmutató is segíti a jövőbeli fogadókat. A szójegyzék magyarázó részletekkel is ellátja őket a bukméker fogadási feltételeiről.

Az akciókról

Az üdvözlő bónuszon kívül a Sportingbetnél van néhány érdekes promóció is. Többek között a “Puck Line Parlay-MoneyBack” különösen érdekes a kombinált fogadások kedvelői számára, akár 50 $ értékű ingyenes fogadásokkal. Ezenkívül, ha a tenisz, az MLS, az MMA, vagy más sportágak iránt érdeklődik, az összes elérhető ajánlatot megtalálja a “Promóciók” szekcióban, amely a bukméker “kezdőlapján” látható.

A sportfogadás mellett kiváló bónuszokat gyűjthet a kaszinó és az online játékok részlegén is. Minden hétfőn készpénzben, vagy ingyenes fogadásokban bónuszt kaphat, ha játék közben megpróbál minél több pontot gyűjteni. Az elmúlt héten elért játékaránya határozza meg a nyereménye jellegét.

Sportfogadási ajánlatok

A Sportingbet több mint 30 különböző sportágat kínál, így bőven van miből válogatnia. A főoldalról a platform azonnali hozzáférést biztosít minden fogadási típushoz, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát, lóversenyeket, teniszt, dartsot, golfot és biliárdot. Ezek az ajánlatok azonban nem korlátozódnak csak a sporteseményekre. Lehetősége lesz arra is, hogy számos fogadást fedezzen fel külömböző speciális tevékenységekre, politikára, és sok más témára. Ezenkívül közel ezer fogadás létezik a hagyományos fizikai sportokra, amelyek az egész világon elterjedtek. Minden héten átlagosan 900 élő mérkőzés közvetítésére kerül sor. Egyébként, a Sportingbet szabad kezet ad Önnek a szorzók kiszámításában és megjelenítésében, akár európai, vagy amerikai formátumban is. A Twitteren rendszeresen frissülnek a bukméker által közzétett szorzók.

“Élő fogadások” a Sportingbet-en

Foci, amerikai futball vagy hoki fogadásokra éhes? A Sportingbetnél jó kezekben van. Az élő fogadási szekció az egyik legátfogóbb a piacon, amely a nap 24 órájában lehetőséget kínál a legnépszerűbb nemzetközi mérkőzésekre való fogadásra. Az élő közvetítési lehetőségnek köszönhetően élvezheti a fogadást, miközben figyelemmel kísérheti az eseményt.

Annak érdekében, hogy ne maradjon le a következő fogadásokról, a Sportingbet minden fogadási eseményt beilleszt a személyes naptárába.

Elérhető fizetési módok

A Sportingbetnél többféle módszerrel lehet pénzt befizetni vagy kivenni. Néhány a leggyakoribbak közül:

  • Visa, MasterCard, Maestro, Paysafecard;
  • Neteller, Paypal, Laser, Switch és Delta fizetési rendszerek;
  • Skrill elektronikus pénztárca;

Minden tranzakció esetében a feldolgozási idő a választott fizetési módtól függ. Áthelyezési műveletekkel kapcsolatban kérjük, forduljon közvetlenül az illetékes szervezeti egységhez.

A RapidSSL titkosító szoftvernek és egy jól meghatározott protokollnak köszönhetően a bukméker képes biztosítani minden ügyfele személyes és pénzügyi adatait. Ezen túlmenően, aki megtagadja személyazonosságának és életkorának felfedését, az nem férhet hozzá a Sportingbet portálhoz.

A jellemzők

A Sportingbet honlapja kellemes dizájnnal és kényelmes navigációval rendelkezik. A platformot úgy tervezték, hogy a honlapon található menük, köztük az “Ügyfélszolgálat” fül is könnyen elérhető legyen. Egy apró részlet teszi a különbséget más platformokhoz képest: a színes jegyzetek. A cél az, hogy több játékost ösztönözzön arra, hogy az utolsó pillanatban tegyen fogadásokat. Ezenkívül a közösségi hálózatokon keresztül is kapcsolatba léphet a bukmékerrel. Egyszerűen csak kattintson az Ön által választott szórólapra, a YouTube-ra, a Facebookra vagy a Twitterre, mindig a belépő oldalról.

Mobil alkalmazás

Mint már említettük, a Sportinbget nagymértékben befektetett a mobil fogadási piacra. Az alkalmazás ideálisan működik, és kompatibilis akár az iOS, úgy az Android operációs rendszerekkel. Ez a szoftver a játékosoknak azt az előnyt kínálja, hogy okostelefonjukon vagy táblagépükön keresztül fogadhatnak, bárhol is tartózkodjanak. A kedvenc sportágak gyors eléréséhez használja a vízszintes menüsort. Másrészt a TouchID feloldó rendszer használatával elkerülhetők a hozzáférési hibákkal kapcsolatos problémák. Összességében a program hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a weboldal verziója. Amellett, hogy a fogadásokat az “Élő fogadások”-ban tartja, az eszköz rendelkezik egy gyorsfogadás funkcióval is.

Ügyfélszolgálat

A Sportingbet ügyfélszolgálata telefonon, e-mailben, vagy élő chat-en keresztül érhető el. A honlap bal oldalán található ikonok közül választhat a részletes GYIK és a “Kapcsolatfelvétel” rész között.

A Sportingbet ügyfélszolgálata több nyelven elérhető, és 10:00 és 20:30 GMT között áll az ügyfelek rendelkezésére. Ezeken az órákon kívül javasoljuk, hogy használja az e-mailt a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Egy tanácsadó a lehető leghamarabb választ fog adni Önnek.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található